Io sono l'amore / Szerelmes lettem (2009)
2010. április 28. 18:15
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Tilda Swinton
1 felhasználónak tetszik:
mickeymouse93
2010. május 01. 13:40
|
|
mickeymouse93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.02. Hozzászólás: 69 Csatolások: 81 Azonosító: 78578 offline
|
úristen de gyönyörű itt
2011. március 02. 11:20
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Sztori: A gazdag milánói család sarja, Edo egy étterem megnyitásáról álmodozik, melyet barátjával Antonio-val, a megnyerő és tehetséges séffel közösen vinne. Kettejük ígéretes együttműködése és egyben a családi béke akkor bomlik meg, amikor Antonio és Edo édesanyja szenvedélyes viszonyba bonyolódik.
2011. március 02. 11:25
Idézet (Hesztia @ 2011.03.02. 11:20)
Sztori: A gazdag milánói család sarja, Edo egy étterem megnyitásáról álmodozik, melyet barátjával Antonio-val, a megnyerő és tehetséges séffel közösen vinne. Kettejük ígéretes együttműködése és egyben a családi béke akkor bomlik meg, amikor Antonio és Edo édesanyja szenvedélyes viszonyba bonyolódik.
Láttad már ezt a filmet?
2011. március 02. 11:50
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Hesztia @ 2011.03.02. 11:36)
Sajnos még nem.
De jókat olvastam róla.
Nagyon szép, intelligens film, jó képekkel és nagyon jó játékkal, de én hiányoltam belőle a szenvedélyt. Olyan igazi olaszos, Fellinis dologra számítottam, úgyhogy emiatt kicsit kevés volt nekem, de így is volt több olyan jelenet, amin szabályosan borsódzott a hátam, úgyhogy csak ajánlani tudom.
Tilda pedig nagyon szépen beszél olaszul, sőt néhol egy kis orosz akcentust is lehet érezni, ami külön gyönyörűvé teszi (a történet szerint Emma orosz származású és a férje vitte Milánóba, ott vettem fel ezt a nevet is).
2011. március 02. 11:56
Idézet (nozso13 @ 2011.03.02. 11:50)
Nagyon szép, intelligens film, jó képekkel és nagyon jó játékkal, de én hiányoltam belőle a szenvedélyt. Olyan igazi olaszos, Fellinis dologra számítottam, úgyhogy emiatt kicsit kevés volt nekem, de így is volt több olyan jelenet, amin szabályosan borsódzott a hátam, úgyhogy csak ajánlani tudom.
Tilda pedig nagyon szépen beszél olaszul, sőt néhol egy kis orosz akcentust is lehet érezni, ami külön gyönyörűvé teszi (a történet szerint Emma orosz származású és a férje vitte Milánóba, ott vettem fel ezt a nevet is).
Idézet (Hesztia @ 2011.03.02. 11:36)
Sajnos még nem.
De jókat olvastam róla.
Tervbe van véve, bár a youtubeos trailer nem igazán nyerte el a tetszésemet. Szóval adjak egy esélyt a filmnek?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.