Itt a videó is!
http://www.youtube.com/watch?v=dGetpSKjTHA
Christina Aguilera fehérneműben domborít
2010. április 30. 10:02
A videó= Madonna "Human Nature"-je szinte.
A dal tetszik, rosszabbra gondoltam.
A dal tetszik, rosszabbra gondoltam.
2010. május 01. 15:41
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
hat ez a klip nagyon hodito
2010. május 01. 18:25
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
érdekes klip, elég... öö.. kihívó..
2010. május 09. 10:20
|
|
glitterbabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 1 Azonosító: 126485 offline
|
Szerintem jó a dal és tetszik Christina új stílusa,bár férje és gyereke van.
2010. május 09. 10:27
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.04.28. 15:14)
A második kép durva
Bár nem is értem, hogy sokan miért tartják olyan nagyra X-Tinát, amikor - véleményem szerint - nem ért el kimagasló sikereket a popiparban.
Bár nem is értem, hogy sokan miért tartják olyan nagyra X-Tinát, amikor - véleményem szerint - nem ért el kimagasló sikereket a popiparban.
hát persze hogy nem ért el... nem is értem minek kapta azt a sok díjat meg miért fogynak ennyire az albumai. nem is értem, komolyan... talán mert fantasztikus, eszméletlen hangja van, és simán lenyomja Britney Spearst akit csak a botrányai tartanak fent? Mind1, hagyjuk...
2010. május 09. 10:36
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Most mit kell Britneyt felhozni? Britney is más és Xtina is. Még Brit családot alapított addig Xtina folytatta a karrierjét. Mig Brit összeomlott Xtina teljesen rendben volt, stbstb.
Senki sem egyforma. Az, hogy mást lekritizáltok nem lesz jobb. Ezzel csak Brit rajongóinak ellenszenvét váltjátok ki.. Erről ennyit. Aki szereti, szereti. Aki nem, nem.
- A klip nem rossz, sztem nagyon szép amikor fekete fehérneműben van..
Senki sem egyforma. Az, hogy mást lekritizáltok nem lesz jobb. Ezzel csak Brit rajongóinak ellenszenvét váltjátok ki.. Erről ennyit. Aki szereti, szereti. Aki nem, nem.
- A klip nem rossz, sztem nagyon szép amikor fekete fehérneműben van..
2011. augusztus 10. 19:49
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: