Készül a 29 éves énekesnő legújabb klipje a Not Myself Tonight című számához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera fehérneműben domborít
2010. április 28. 14:55
Én imádom Xtinát, és a ****m tele azzal, hogy mindenki mindenkiben Gagát lát. Most komolyan.
Hajrá XTINA!!!
Hajrá XTINA!!!
2010. április 28. 15:03
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
ajj Xtina, az Xtina, Gaga meg Gaga! mit kell itt utánozásról beszélni??
Xtina kb 12 éve van a csúcson, Gaga most meg nemrég robbant be, szal... ja és emlékszem, hogy amikor még Gaga teljesen a karrierje elején volt, mindenki arról beszélt, hogy ő koppintja Kylie Minogue meg Xtina stílusát... de ez marhaság..
nekem mindkettő csaj nagyon bejövős
Xtina kb 12 éve van a csúcson, Gaga most meg nemrég robbant be, szal... ja és emlékszem, hogy amikor még Gaga teljesen a karrierje elején volt, mindenki arról beszélt, hogy ő koppintja Kylie Minogue meg Xtina stílusát... de ez marhaság..
nekem mindkettő csaj nagyon bejövős
2010. április 28. 15:14
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
A második kép durva 
Bár nem is értem, hogy sokan miért tartják olyan nagyra X-Tinát, amikor - véleményem szerint - nem ért el kimagasló sikereket a popiparban.
Bár nem is értem, hogy sokan miért tartják olyan nagyra X-Tinát, amikor - véleményem szerint - nem ért el kimagasló sikereket a popiparban.
2010. április 28. 16:57
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.04.28. 15:14)
Mert van hangja? Lehet hogy én vagyok túl igényes, de nekem ez feltétele a nagyra tartásnak.
"nem érte el kimagasló sikereket" LOL
2010. április 28. 17:13
Igen, egykori legnagyobb riválisával szemben neki sokkal képzettebb hangja van. Spears körül inkább a hype volt a nagyobb (mintsem a tehetség).
2010. április 28. 17:28
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.04.28. 16:57)
Mert van hangja? Lehet hogy én vagyok túl igényes, de nekem ez feltétele a nagyra tartásnak.
2010. április 28. 17:39
A dal szerintem szuper, a klip pedig már nagyon érdekel. Én sem értem miért hasonlítanak mindenkit gagához, főleg olyanokat aki már előtte is rengeteg sikert elértek. Christina hangja pedig szerintem fantasztikus, a dalait is nagyon szeretem. A folyamatos újításokkal pedig mindig lenyűgöz!
2010. április 28. 18:37
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Ja igen, tizensok év a szakmában, a képzett és fantasztikus énekhang, a díjai és a többmilliós lemezeladások nyilván nem tartoznak bele a "kimagasló siker" kategóriájába. Nyilvánvaló, hogy Britney, akit csak sztároltak, de túl sok hangja sosem volt, mennyivel tehetségesebb (LOL) és persze csak a tehetségének köszönheti a pophercegnő elnevezést is. Hát hogyne. Gaga pedig kiadott két lemezt, de máris mindenki őt másolja? Ugyan már. Sajnálom, hogy csak az számít kit mennyire nyomatnak, nem az, hogy mennyire tehetséges.
2010. április 28. 19:55
valamivel neki is fel kell hívnia magára a figylemet. a hangaj jó de ez a szerelés... elég ciki-.-
2010. április 28. 20:32
várom a klipet, de remélem, hogy Xtina nem változik teljesen ilyenné.
2010. április 29. 13:36
Nem tűnik rossznak maga a szám,de a klipp így elsőre egyáltalán nem jön be.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: