Adam Lambert & Justin Bieber az Eclipse Cd-n?
2010. április 27. 18:08
Érdekes,habár nekem teljesen mindegy hogy ki énekel amíg jó a zene.
2010. április 28. 08:47
Csak Adam legyen rajta a cd-n Justin ne
(L)Adam(L)
(L)Adam(L)
2010. április 28. 09:54
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
Idézet (fafa008 @ 2010.04.27. 17:35)
Adam meleg?
az igaz?
igen meleg. és akkor mivan?
Ha valaki ezt a donorsChoose-os videósorozatot végignézi, de mindegyik részét akkor tuti egyet fog velem érteni
2010. április 28. 21:47
bety14 te hallottad már Adam Lambert-et? Justin is jó, de hát Adam sokkal másabb.
2010. április 29. 13:40
Lindsay019, te halottad már Adam Lambert-et énekelni?
2010. április 30. 15:18
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
Idézet (jezus @ 2010.04.29. 17:21)
Ki a tököm az a Adam Lembert?
Adam LAMBERT! nem tudsz olvasni? és marha nehéz dolog googleban utánanézni hamár nem ismered...ez tök felesleges komment volt a részedről. ......meg lehet sértődni, de utálom az ilyen hozzászólásokat. fájdalmas számmora h egyesek nem képesek tájékozódni a neten.
2010. április 30. 19:56
|
|
Mázliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.20. Hozzászólás: 8 Csatolások: 15 Azonosító: 80146 offline
|
Adam Lambert? Ez komoly remélem csak kamu! Mert az borzasztó lenne. Az a pasi szánalmas és tehetségtelen! Hozzátenném szerintem!!!!!
Justinnak vannak jó számai, de én őt se kérném fel!
Justinnak vannak jó számai, de én őt se kérném fel!
2010. május 01. 03:39
|
jezusúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.05.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 95219 offline
|
Kedves wanda91
Remélem nem okoztam nagy fájdalmat neked, azzal, h itt próbáltam tájékozódni, mivel ez az oldal is a "neten" van. Én azt hittem ezek a fórumok pont azért vannak, h információt kapjunk, olyan illetőktől, akik többet tudnak az általuk kedvelt sztárról. Például tőled mivel a hozzászólásaidból kiderül, h elég nagy rajongója vagy ennek a NYÁLGÉPNEK, ami persze teljesen a te dolgod. De ez csak az én szerény véleményem és remélem, h nem fogsz megsértődni emiatt.
Remélem nem okoztam nagy fájdalmat neked, azzal, h itt próbáltam tájékozódni, mivel ez az oldal is a "neten" van. Én azt hittem ezek a fórumok pont azért vannak, h információt kapjunk, olyan illetőktől, akik többet tudnak az általuk kedvelt sztárról. Például tőled mivel a hozzászólásaidból kiderül, h elég nagy rajongója vagy ennek a NYÁLGÉPNEK, ami persze teljesen a te dolgod. De ez csak az én szerény véleményem és remélem, h nem fogsz megsértődni emiatt.
2010. május 01. 09:42
|
|
I love Justin Bieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.29. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 126052 offline
|
Adam?
Justin!!!
Justin!!!
2010. május 01. 12:37
Justin egyáltalán nem illik az Eclips-be azzal a kislány hangjával. Adam pedig egy remek énekes és a hangja sokkal jobban illik bele a filmbe.
2010. május 01. 18:39
Adam Lambert nagyon thehetséges nagyon jó hangja van és nagyon jó a kisugárzása jól is néz ki szóval tökéletes!!!!! És engem se érdekel hogy meleg most azt tisztelem hogy ő felvállalja !!!!!! Justint utálom nagyon csajos hangja van és úgy néz ki mint valami 10 éves -.- nemtudom miért vn tőle mindenki elájulva (tisztelet a kivételnek)csak Adam legyen rjat a CD-n !!!!! ADAM<3333
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: