Felröppent a hír, mely szerint a két tinibálvány hallgatható lesz a Twilight Saga: Eclipse Cd-jén. Igaz lenne?
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert & Justin Bieber az Eclipse Cd-n?
2010. április 26. 12:58
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Tegnap meghallgattam a jútyúbon egy számát.
Meg kell hogy mondjam, rosszabbra számítottam, de véleményt még nem alkotnék. Biztos nem lesz a kedvencem.
Na de ez saját vélemény.
Szerintem is kizárt, hogy a szöszke srác énekelne a CD-n. El se tudnám képzelni, hogy milyen jelenetbe lehetne illeszteni a számait.
Meg valahogy a hangja sem ilyen filmekhez való.
Szerintem is kizárt, hogy a szöszke srác énekelne a CD-n. El se tudnám képzelni, hogy milyen jelenetbe lehetne illeszteni a számait.
2010. április 26. 13:03
|
|
Bondgirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 124278 offline
|
Adam az jó!!
Mikor fog megjelenni?
Mikor fog megjelenni?
2010. április 26. 14:10
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Azt hallottam hogy Adam lehet hogy rajta lesz de Jusin nem hiszem.Láttam egy oldalt ahol lehet szavazni kit akarsz a CD-n hallani,Adam benne van és vezet 55%-kal: http://moviesblog.mtv.com/2010/04/21/eclipse-soundtrack-bands/
2010. április 26. 14:41
|
|
Cuki_17h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 558 Csatolások: 42 Azonosító: 69466 offline
|
Én szeretem Adam-et is és Justin-t is, de egy ilyen filmbe én inkább Adam számot hallgatnék, szerintem Justin hangja, meg dalai nem annyira passzolnának....De hát ugye izlések és pofonok...Kinek a pap, kinek a papné.
2010. április 26. 15:30
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
Szeretem Adam sokkal jobb lenne. Nekem valahogy ez a Justin gyerek nem jön be. Ő egyáltalán nem dolgozott meg a hírnévért. És csak azért lett híres, mert ˝cuki pofija van˝, ami mellesleg szerintem nem igaz. Nekem valahogy Adam jobban bejön. Nekem ennyi a véleményem.
2010. április 26. 15:54
a filmhez Adam jobban illene, de én Justint jobban szeretem (kövezettekmeghanemtetszik(= )
de nekem mind1
de nekem mind1
2010. április 26. 16:11
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
nekem mind1 melyik lesz a CD-n mert ugyis csak a filmet nézem meg + abban ugyis kb. csak 4szám lesz és azt kibírom ha vki más...
2010. április 26. 16:23
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Adam jobban illik a film hangulatához,mert Justin az a mosolygós kissrác(kéérlek a Twilight saga vámpírokról szól!!!!)sehogy se tudom elképzelni....de Dakota Fanning-et se tudtam elképzelni a dilmben szval...még jól is elsülhet!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: