A legnagyobb mesegyártó cég alvállalata, a Pixar hírnökei a napokban jelentették be, hogy az álomgyár újabb folytatást készít, méghozzá ezúttal a Szörny RT.-hez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a Szörny RT. 2
2010. április 25. 20:13
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
2010. április 25. 21:38
Nem nézek már mesét, de erre kíváncsi leszek!
Mike és Sulley forever!
2010. április 26. 12:26
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Ez olyan film, amiből nem lehet 2. részt csinálni, vagyis én nem tudom, hogy mi lenne a folytatás... Az a gáz, hogy ma már minden Disney rajzfilmből folytatás készül
Kérdem én: mi a francnak?
2010. április 26. 14:46
Idézet (prézli @ 2010.04.26. 12:26)
Ez olyan film, amiből nem lehet 2. részt csinálni, vagyis én nem tudom, hogy mi lenne a folytatás... Az a gáz, hogy ma már minden Disney rajzfilmből folytatás készül
Kérdem én: mi a francnak?
Talán a gyerekeknek?
2010. április 26. 17:30
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
végre kezdik újra ezt a disney mesésdolgot. egy darabig nem láttam olyan jó filmeket amik ilyen mesék és ezért már kezdtek hiányozni. mostanában mindig ilyen filmeket adnak...én nem bánom h lesz kettő mert lehet h már nem tudnak kitalálni új meséket...elfogyott az ötlet...vagy valami ehez hasonló...amennyire várommár annyira nem tudom mi lehet a folytatás!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: