Nicole Scherzingernek nincs túlságosan jó híre, Pussycat Dollsos csapattársai már elég sok rosszat elmondtak róla féltékenységükben, de a sztár most megmutatta, hogy hatalmas szívvel rendelkezik! Az énekesnő ugyanis most éppen egy zenetábort szervez speciális igényű, fogyatékos gyerekeknek!
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Scherzingernek nagy szíve van
2010. április 25. 16:44
2010. április 25. 17:18
hál' Istennek nem csak olyan sztárok vannak akik luxus cuccokra szórják a pénzüket.
2010. április 25. 17:20
Nemes gesztus, de nem sikerült belopnia magát a szívembe.
2010. április 25. 17:27
Én kicsit pesszimistán állok a hírhez, úgy érzem inkább hogy mivel "rossz" a híre ezért inkább a több millióból csöpögtet kicsit. PR fogás az egész szerintem. És ha olyan nagylelkű mit csinált az elmúlt 5-6 évben , amikor ugyanolyan jó létben élt mint eddig, csak nem voltak ellendrukkerei?
2010. április 25. 17:49
Kedves tőle valóban,habár ettől még nem lesz a kedvencem.
2010. április 25. 17:49
Idézet (Mohican @ 2010.04.25. 17:27)
Én kicsit pesszimistán állok a hírhez, úgy érzem inkább hogy mivel "rossz" a híre ezért inkább a több millióból csöpögtet kicsit. PR fogás az egész szerintem. És ha olyan nagylelkű mit csinált az elmúlt 5-6 évben , amikor ugyanolyan jó létben élt mint eddig, csak nem voltak ellendrukkerei?
Pont ezért írtam, hogy nemes gesztus, de...
2010. április 25. 18:07
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Natyangel @ 2010.04.25. 17:56)
Szerintem ez egy szép dolog! Én szeretem a hangját és ő magát is! Nem a kedvencem, de szerintem nem kell egyből rosszat feltételezni róla!
Nem rossz feltételezés, csak az igazság. Rengeteg híresség igyekszik segíteni a rászorulókon. Nemcsak egy alkalommal. Egyébként meg sok sikert kívánok az iskola vagy micsoda megnyitásához.
Arra amúgy kíváncsi lennék, hogy ő mit tanítana ott? Éneket? Táncot?
2010. április 25. 20:57
Én akkor se kedvelem ezt a csajt de ez szép dolog volt
2010. április 25. 21:15
Halkan kérdezem meg hogy amikor a tahiti földrengés volt akkor hol volt Ő meg a pénze? Érdekes hogy pl Bono népszerűségétől függetlenül tud adakozni.
2010. április 26. 14:07
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Szeretem a Pussycat Dolls-számait!De szerintem inkább így akarja Hamilton-t visszaszerezni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: