Kristen Stewart egy újabb siker filmben szerepelhet ha a hír igaz!Angelina Jolie szerepét kapná meg a Wanted 2.részében!
A teljes cikkhez kattints ide!
Meg van Angelina Jolie utóda!?
2010. április 25. 08:49
Szeretem Kristen de szerintem Angelinának kéne maradnia,ő valahogy jobban beleillik ebbe a szerepbe.
2010. április 25. 09:02
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
jó film volt!!
Kedvelem Kristent, de inkább Angelinat szeretném viszontlátni a 2. részben is, hozzá jobban illik ez a szerep!!
:$
2010. április 25. 10:38
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Ha meghalt, akkor oké, hogy új nő kell és nem csere. De ha "visszahozzák" akkor ne cseréljenek színésznőt
Én személy szerint nem tudom elképzelni Kristen-t ilyen kemény csaj szerepben.
Én személy szerint nem tudom elképzelni Kristen-t ilyen kemény csaj szerepben.
2010. április 25. 10:50
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
De csak azért nem tudod elképzelni mert nem láttad még ilyen szerepkörben.Ezért színésznő hogy tudjon ilyen karatert is és olyan karaktert is eljátszani.A kritikusok, meg a nézők pedig eldöntik hogy ez mennyire sikerült neki! Én várom, hogy mit fognak kihozni a második részből, és a színész gárda mit alkot majd.De egy halott embert visszahozni, csak mert akkor esetleg nagyobb lesz a nézettsége...hááát nem tudom.Soha nem tartottam jó ötletnek.Kivétel az Alien quadrológia, amikor is ugye Ripleyt klónozták, a hajszálaiból nyert DNSből...de az egyegy másik sztori.Én szorítok Kristennek...
2010. április 25. 10:51
Angelina tökéletes a szerepre, nem értem miért kellene lecserélni.
2010. április 25. 11:08
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Hiro @ 2010.04.25. 10:50)
De csak azért nem tudod elképzelni mert nem láttad még ilyen szerepkörben.Ezért színésznő hogy tudjon ilyen karatert is és olyan karaktert is eljátszani.A kritikusok, meg a nézők pedig eldöntik hogy ez mennyire sikerült neki! Én várom, hogy mit fognak kihozni a második részből, és a színész gárda mit alkot majd.De egy halott embert visszahozni, csak mert akkor esetleg nagyobb lesz a nézettsége...hááát nem tudom.Soha nem tartottam jó ötletnek.Kivétel az Alien quadrológia, amikor is ugye Ripleyt klónozták, a hajszálaiból nyert DNSből...de az egyegy másik sztori.Én szorítok Kristennek...
Persze, hogy azért, na meg bennem inkább Bellaként él. De ha megkapja a szerepet, akkor ott lesz a lehetőség rámcáfolni, hogy igenis illik hozzá a szerep.
2010. április 25. 11:25
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Remélem Bekmambetov viccel, jó humora van, de ez egy picit morbid.
Ez a lány semmit nem tud eljátszani, maximum egy halott testet nézek ki belőle, amit McAvoy szétlövöldözhet.
Ez a lány semmit nem tud eljátszani, maximum egy halott testet nézek ki belőle, amit McAvoy szétlövöldözhet.
2010. április 25. 11:28
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Majd úgy is csak akkor fogjuk megtudni hogy milyen ebben a szerepben ha eljátssza!Még az sem biztos hogy átveszi Angelina helyét!!Lehet nem is lesz semmi változás!Addig is szerintem nincs értelme megítélni milyen lesz Fox szerepében!Amíg ki nem derül ,hogy magkapta-e a szerepet!
2010. április 25. 13:14
|
|
Bondgirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 124278 offline
|
Remélem nem kapja meg!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: