Kristen Stewart egy újabb siker filmben szerepelhet ha a hír igaz!Angelina Jolie szerepét kapná meg a Wanted 2.részében!
A teljes cikkhez kattints ide!
Meg van Angelina Jolie utóda!?
2010. április 25. 08:49
Szeretem Kristen de szerintem Angelinának kéne maradnia,ő valahogy jobban beleillik ebbe a szerepbe.
2010. április 25. 09:02
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
jó film volt!!
Kedvelem Kristent, de inkább Angelinat szeretném viszontlátni a 2. részben is, hozzá jobban illik ez a szerep!!
:$
2010. április 25. 10:38
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Ha meghalt, akkor oké, hogy új nő kell és nem csere. De ha "visszahozzák" akkor ne cseréljenek színésznőt
Én személy szerint nem tudom elképzelni Kristen-t ilyen kemény csaj szerepben.
Én személy szerint nem tudom elképzelni Kristen-t ilyen kemény csaj szerepben.
2010. április 25. 10:50
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
De csak azért nem tudod elképzelni mert nem láttad még ilyen szerepkörben.Ezért színésznő hogy tudjon ilyen karatert is és olyan karaktert is eljátszani.A kritikusok, meg a nézők pedig eldöntik hogy ez mennyire sikerült neki! Én várom, hogy mit fognak kihozni a második részből, és a színész gárda mit alkot majd.De egy halott embert visszahozni, csak mert akkor esetleg nagyobb lesz a nézettsége...hááát nem tudom.Soha nem tartottam jó ötletnek.Kivétel az Alien quadrológia, amikor is ugye Ripleyt klónozták, a hajszálaiból nyert DNSből...de az egyegy másik sztori.Én szorítok Kristennek...
2010. április 25. 10:51
Angelina tökéletes a szerepre, nem értem miért kellene lecserélni.
2010. április 25. 11:08
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Hiro @ 2010.04.25. 10:50)
De csak azért nem tudod elképzelni mert nem láttad még ilyen szerepkörben.Ezért színésznő hogy tudjon ilyen karatert is és olyan karaktert is eljátszani.A kritikusok, meg a nézők pedig eldöntik hogy ez mennyire sikerült neki! Én várom, hogy mit fognak kihozni a második részből, és a színész gárda mit alkot majd.De egy halott embert visszahozni, csak mert akkor esetleg nagyobb lesz a nézettsége...hááát nem tudom.Soha nem tartottam jó ötletnek.Kivétel az Alien quadrológia, amikor is ugye Ripleyt klónozták, a hajszálaiból nyert DNSből...de az egyegy másik sztori.Én szorítok Kristennek...
Persze, hogy azért, na meg bennem inkább Bellaként él. De ha megkapja a szerepet, akkor ott lesz a lehetőség rámcáfolni, hogy igenis illik hozzá a szerep.
2010. április 25. 11:25
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Remélem Bekmambetov viccel, jó humora van, de ez egy picit morbid.
Ez a lány semmit nem tud eljátszani, maximum egy halott testet nézek ki belőle, amit McAvoy szétlövöldözhet.
Ez a lány semmit nem tud eljátszani, maximum egy halott testet nézek ki belőle, amit McAvoy szétlövöldözhet.
2010. április 25. 11:28
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Majd úgy is csak akkor fogjuk megtudni hogy milyen ebben a szerepben ha eljátssza!Még az sem biztos hogy átveszi Angelina helyét!!Lehet nem is lesz semmi változás!Addig is szerintem nincs értelme megítélni milyen lesz Fox szerepében!Amíg ki nem derül ,hogy magkapta-e a szerepet!
2010. április 25. 13:14
|
|
Bondgirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 124278 offline
|
Remélem nem kapja meg!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: