Cheryl Cole, a 26 éves énekesnő a Disney legújabb kiszemeltje. Vagy mégsem?
A teljes cikkhez kattints ide!
Cheryl Cole a következő "Disney-kiszemelt"?
2010. április 22. 21:31
2010. április 22. 21:38
Hát,nem tudom...nem igazán láttam még filmekben,így nem tudom megítélni hogy milyen színész,de érdekesen hangzik...habár nem tudom..én nem vágyok mégegy camp rock-ra...jó volt az a film,de nem kell belőle mégtöbb.
2010. április 22. 21:47
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
nem is ismerem...de a képről szép...és ha télleg felkérték...akkor tuti jó lesz!!! én szurkolok...csak felül ne múlja selenát...végülis ha jobb nálla akkor csak jugodtan!!!!KÍVÁNCSIAN VÁROM!!!!!!!!!!!!!!
2010. április 23. 09:55
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
szerintem szinesznonek is bevalna
2010. április 23. 19:02
Szerintem remekül megállná a helyét a TV- ben.
Negyon kedvelem és szurkolok neki!
2010. április 23. 23:48
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
"Girls Aloud-os tapasztalatai miatt kemény koreográfiákat is meg tud tanulni" ---> ezt Ők sem gondolhatják komolyan... pont az volt a probléma, amikor Will.I.Am klipjéhez próbálta megtanulni a street dance elemeket, hogy a GA-ban egyáltalán nem csinált semmi kemény koreográfiát. Nem véletlenül mondta többször is, hogy "I'm actually dead" és hasonlók... Szóval, az ötletet full kacsának tartom, és attól, hogy a Disneynek bilibe lóg a keze, még Cheryl nem fog ilyet elvállalni. Nem lenne méltó hozzá, ne hasonlítsuk már Őt a Jonas Bros.-hoz meg Selenához, meg a többi Disneyshez... Cheryl ettől többet érdemel!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. április 25. 22:11
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Idézet (Natyangel @ 2010.04.24. 13:46)
Ez ki?? Lényegtelen, ha a Disney rákattant, akkor ilyen Demi Lovato, meg Miley filling lehet a csaj... :S
:S
Javaslom olvass utána. A Girls Aloud oszlopos tagja, szólóénekesnő, a Brit X Faktor zsűritagja, hamarosan Ashley Cole futballista ex-felesége, stb. És egyáltalán nem hasonlítható az általad említett tucat emberekhez.
2010. április 27. 15:40
Idézet (Aliasanna @ 2010.04.25. 22:11)
Javaslom olvass utána. A Girls Aloud oszlopos tagja, szólóénekesnő, a Brit X Faktor zsűritagja, hamarosan Ashley Cole futballista ex-felesége, stb. És egyáltalán nem hasonlítható az általad említett tucat emberekhez.
Tökéletesen egyetértek
2010. április 29. 22:20
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
"Mindene megvan - ész és szépség."
sorolna nekem valaki eszes és szép Disney-s lányokat x"D és a szép ne azt takarja, h Miley Cyrus-t ki tudják úgy sminkelni, h ól nézzen ki xD
sorolna nekem valaki eszes és szép Disney-s lányokat x"D és a szép ne azt takarja, h Miley Cyrus-t ki tudják úgy sminkelni, h ól nézzen ki xD
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. május 09. 10:55
|
|
glitterbabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 1 Azonosító: 126485 offline
|
Legalább belőle ne csináljanak Disney sztárt.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.