Gemma Arterton ... Tamara Drewe
Luke Evans ... Andy Cobb
Tamara Drewe (2011)
2012. február 17. 09:25
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Tegnap szereztem be a filmet úgy, hogy nem tudtam róla semmit. Most, hogy megvan kezdtem el utánaolvasni. Vagy nagyon bejön ez a film az embernek, vagy lesz*rozza. Nektek mi a véleményetek? (Én még nem láttam.)
2012. február 19. 19:18
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.17. 09:25)
Tegnap szereztem be a filmet úgy, hogy nem tudtam róla semmit. Most, hogy megvan kezdtem el utánaolvasni. Vagy nagyon bejön ez a film az embernek, vagy lesz*rozza. Nektek mi a véleményetek? (Én még nem láttam.)
Engem nem nagyon kötött le, nem szoktam nézni ilyen filmeket, csak Gemma miatt próbáltam be, mert őt imádom.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. február 20. 14:27
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.02.19. 19:18)
Engem nem nagyon kötött le, nem szoktam nézni ilyen filmeket, csak Gemma miatt próbáltam be, mert őt imádom.
Nem volt olyan rossz, de elég volt egyszer.
Az "ilyen" alatt mit értesz?
2012. február 20. 22:10
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.20. 14:27)
Az "ilyen" alatt mit értesz? 
A műfajra gondolok. Nem is tudom pontosan, az ehhez hasonló filmek nekem olyan különcök. Dráma is meg humor is van benne, de olyan furán keverve. Nekem vígjátéknak nem jött be, mert annyit azért nem lehet rajta nevetni. Pedig bírom az angol humort. Szóval érdekes...
2013. február 27. 08:40
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
egyszer meg lehet nézni, de többször már nem annyira, mert tényleg az a baj, hogy összekeverve a két műfaj kicsit érthetetlenné tette számomra, szóval én azt mondom van jobb is ennél
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.