Bár Jim Carrey kifelé azt mutatja, hogy egyáltalán nem törte össze a szakítás, barátai nagyon féltik a színészt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jim Carrey az öngyilkosság határán?
2010. április 21. 15:59
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Remélem nem tesz kárt magában! Nagyon szeretem és biztos kiborulnék, ha valami rossz dolog történne vele... Elhiszem, hogy megrázta a szakítás és nagyon sajnálom miatta, de amilyen aranyos biztos hamarosan talál egy új nőt, akit szerethet és akkor jobban lesz lelkileg!
2010. április 21. 16:07
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Hallottam már, hogy mentális problémákkal küzd, vagy küzdött régebben (is). Ez szerintem egy hatalmas sokk (mármint a válás), és ha le is csillapodott a depressziója, ez biztosan előhozhatja újra, és lehet, hogy sokkal durvább mértékben. Nagyon remélem, hogy nem tesz kárt magában, milliók kedvence szerte a világban. És egy hatalmas művész.. Remélem kilábal minél hamarabb ebből az állapotból ...
2010. április 21. 18:08
|
|
krisztina9933új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 125365 offline
|
Tejóég, nem is tudtam h ilyen komoly betegsége van 

Remélem nem lesz semmi baj. Megrázna a dolog ha igen...
Olyan aranyos pasi, biztos talál valakit
(L)
Remélem nem lesz semmi baj. Megrázna a dolog ha igen...
Olyan aranyos pasi, biztos talál valakit
(L)
2010. április 21. 19:57
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
szegény... nagyon sajnálom, én imádom a filmjeit majdnem mindegyiket láttam 
remélem nem lesz öngyilkos mert sok embernek hiányozna... + ha én öngyilkos lennék akkor nem hiányoznák senkinek, de ha ő akkor mindenki siratni fogja..:S :'(
remélem nem lesz öngyilkos mert sok embernek hiányozna... + ha én öngyilkos lennék akkor nem hiányoznák senkinek, de ha ő akkor mindenki siratni fogja..:S :'(
2010. április 22. 18:00
Szegény,remélem nem csinál hülyeséget...én örülnék ha egy olyan tehetség mint ő,nem így végezné.
2010. április 23. 18:49
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
remélem hamar talál magának valaki, aki nagyon boldoggá teszi, mert nekem is rosszul esik, hogy ilyen depressziós szegényke
2010. április 23. 19:05
Hát én nem ismerem... Vagy lehet? Minden esetre ne akarjon öngyilkos lenni. Nem fog vele semmit sem elérni. Legfeljebb csak azt, hogy a rajongók szívét összetöri...
2010. június 13. 12:47
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
beteg? Istenem szegény.
csak ne léegyen semmi baja és remélem nem lesz öngyilkos. szeretem jim carrey-t. nagy tehetséget veszítene el a világ. d eremélem sokáig köztünk lesz még és helyre jön a magánélete
2010. július 07. 17:36
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Remélem meggyógyul szegénykém
2010. október 18. 18:33
Szerencsétlen miylen rossz lehet, hogy 5 évet együtt van valakive és utána ehagyja!! ??
2010. október 22. 08:49
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Szegéény!!!
remélem hamar összeszedi magát!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: