Bár Jim Carrey kifelé azt mutatja, hogy egyáltalán nem törte össze a szakítás, barátai nagyon féltik a színészt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jim Carrey az öngyilkosság határán?
2010. április 21. 15:59
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Remélem nem tesz kárt magában! Nagyon szeretem és biztos kiborulnék, ha valami rossz dolog történne vele... Elhiszem, hogy megrázta a szakítás és nagyon sajnálom miatta, de amilyen aranyos biztos hamarosan talál egy új nőt, akit szerethet és akkor jobban lesz lelkileg!
2010. április 21. 16:07
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Hallottam már, hogy mentális problémákkal küzd, vagy küzdött régebben (is). Ez szerintem egy hatalmas sokk (mármint a válás), és ha le is csillapodott a depressziója, ez biztosan előhozhatja újra, és lehet, hogy sokkal durvább mértékben. Nagyon remélem, hogy nem tesz kárt magában, milliók kedvence szerte a világban. És egy hatalmas művész.. Remélem kilábal minél hamarabb ebből az állapotból ...
2010. április 21. 18:08
|
|
krisztina9933új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 125365 offline
|
Tejóég, nem is tudtam h ilyen komoly betegsége van 

Remélem nem lesz semmi baj. Megrázna a dolog ha igen...
Olyan aranyos pasi, biztos talál valakit
(L)
Remélem nem lesz semmi baj. Megrázna a dolog ha igen...
Olyan aranyos pasi, biztos talál valakit
(L)
2010. április 21. 19:57
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
szegény... nagyon sajnálom, én imádom a filmjeit majdnem mindegyiket láttam 
remélem nem lesz öngyilkos mert sok embernek hiányozna... + ha én öngyilkos lennék akkor nem hiányoznák senkinek, de ha ő akkor mindenki siratni fogja..:S :'(
remélem nem lesz öngyilkos mert sok embernek hiányozna... + ha én öngyilkos lennék akkor nem hiányoznák senkinek, de ha ő akkor mindenki siratni fogja..:S :'(
2010. április 22. 18:00
Szegény,remélem nem csinál hülyeséget...én örülnék ha egy olyan tehetség mint ő,nem így végezné.
2010. április 23. 18:49
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
remélem hamar talál magának valaki, aki nagyon boldoggá teszi, mert nekem is rosszul esik, hogy ilyen depressziós szegényke
2010. április 23. 19:05
Hát én nem ismerem... Vagy lehet? Minden esetre ne akarjon öngyilkos lenni. Nem fog vele semmit sem elérni. Legfeljebb csak azt, hogy a rajongók szívét összetöri...
2010. június 13. 12:47
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
beteg? Istenem szegény.
csak ne léegyen semmi baja és remélem nem lesz öngyilkos. szeretem jim carrey-t. nagy tehetséget veszítene el a világ. d eremélem sokáig köztünk lesz még és helyre jön a magánélete
2010. július 07. 17:36
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Remélem meggyógyul szegénykém
2010. október 18. 18:33
Szerencsétlen miylen rossz lehet, hogy 5 évet együtt van valakive és utána ehagyja!! ??
2010. október 22. 08:49
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Szegéény!!!
remélem hamar összeszedi magát!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: