Adam Lambert és Ke$ha együtt?
2010. június 27. 20:24
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
igazad van zsüdi
2010. július 21. 17:47
ez oltári nagy baromság.
először is:Adam többször is kijelentette, hogy meleg.
másodszor:itt a Starityn olvastam egy cikket(AKI NEM OLVASTA TEGYE MEG:Adam Lambert nem beszél a pasijáról)amiben megkérdezik h volt-e már lánnyal és azt válaszolta h IGEEEENNNN
Szentem ők ketten nem illenek össze.
először is:Adam többször is kijelentette, hogy meleg.
másodszor:itt a Starityn olvastam egy cikket(AKI NEM OLVASTA TEGYE MEG:Adam Lambert nem beszél a pasijáról)amiben megkérdezik h volt-e már lánnyal és azt válaszolta h IGEEEENNNN
Szentem ők ketten nem illenek össze.
2010. július 25. 12:47
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
igaza van az alattam levonek! adam mar tobbszor mondta hogy meleg!
2010. július 25. 12:53
nincsenek és nem is leszenk eggyüt
mert Adam mint mindenki tudja meleg
nem fog egy kettöre váltani
mert Adam mint mindenki tudja meleg
nem fog egy kettöre váltani
2010. augusztus 23. 17:57
|
|
werushhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 124434 offline
|
Édes Istenem ettől a sok hülyeségtől amit egyesek ideírtak megfájdult a fejem -.-"
Adam Lambert és Ke$Ha közt nem volt semmi, maximum a csók elképzelhető h megtörtént, bár én ezt sem hinném, de h lefeküdt vele?! Hol éltek bsszus!? a pletyka csak a csókról szólt, nem egyebekről.
Adam meleg. attól ha megcsókol egy lányt nem lesz egyből biszexuális könyörögve kérlek fogjátok fel!
Adam Lambert és Ke$Ha közt nem volt semmi, maximum a csók elképzelhető h megtörtént, bár én ezt sem hinném, de h lefeküdt vele?! Hol éltek bsszus!? a pletyka csak a csókról szólt, nem egyebekről.
Adam meleg. attól ha megcsókol egy lányt nem lesz egyből biszexuális könyörögve kérlek fogjátok fel!
1 felhasználónak tetszik:
AdamLambertrulz
2010. augusztus 23. 18:06
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
jajmáár...
ebből nem lesz semmi.nem is volt.egy csók nem jelenti azt,hogy Adam már nővel fog járni pasi helyett(keshát elég bulizósnak ismerjük,nem?
).
2010. augusztus 25. 21:36
adam és kesha nem járhatnak együtt mivel adam meleg és szerintem nem egy ilyen csaj kéne neki meg különben is adam ha iszik képes lányokkal kavarni,ezt ő maga mondta
2010. szeptember 05. 22:05
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
ez hülyeség!Adam meleg!!!Kesha meg csak rá van állva és ez érthető!ez az egész cikk kész xD meg se kellett volna írni x'DDDD
2010. szeptember 12. 12:15
|
|
dodi bad girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 12 Azonosító: 131213 offline
|
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.