Cariba Heine visszavonul
2010. április 20. 19:47
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
elnézést kérek én írtam a cikket, ezt nem tudom pontosan, de ez egy pletyka... nem is biztos, úgyh megnyugtatlak titeket h nem biztos h ki fog lépni... pusz
2010. április 20. 20:44
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Ajj, így már tényleg nem lesz az igazi a sorozat... Már Emma sem lesz, most meg már Rikki sem...
2010. április 22. 17:24
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Rikkigörl @ 2010.04.21. 16:56)
Ez hülyeség!! Mi az hogy új Rikki???? a 3. évad az utolsó évad amit már rég leforgattak és végig Cariba játssza Rikkit!Akkor mi ez h új Rikki? -.-
Szerintem a folytatásra (4.évad) gondoltak, persze ha lesz. De nem hiszem, hogy Barátok Közt Tilda módjára kicserélnék. Úgyhogy tényleg furi, hogy az "új Rikki".
Én nem örülnék neki, már ha igaz.
Amúgy nem is tudtam, hogy "Nate"-el jár.
2010. április 24. 13:50
|
|
krisztike0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 124886 offline
|
na ne ezt nem akarom elhinni egyik kedvenc színésznőm 

2010. április 26. 19:52
Ez nagy kár. A kedvenc szereplőim otthagyták a H2o-t. Először Claire Holt most meg Cariba Heine.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: