A gyújtogatással teli döbbenetes fellépésekkel felhívta magára a tömeg figyelmét. De mitől is olyan különleges Lindemann sajátos művészete?
A teljes cikkhez kattints ide!
Till Lindemann - zseniális vagy zavarodott?
2010. április 18. 14:25
2010. április 18. 14:45
|
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline
|
Ő egy művész, és egy kiváló énekes még élőben is és hihetetlenül látványos koncerteket tudnak csinálni. Volt szerencsém látni a mostanit márc 16-án. Élmény, csodálom ezt az embert.
2010. április 18. 15:39
Azt elismerem hogy valóban van tehetsége,de én személyszerint nem szeretem annyira.
2010. április 18. 15:46
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (matessz @ 2010.04.18. 14:45)
Ő egy művész, és egy kiváló énekes még élőben is és hihetetlenül látványos koncerteket tudnak csinálni. Volt szerencsém látni a mostanit márc 16-án. Élmény, csodálom ezt az embert. 
Mondjuk nem nagyon ismerem őt, de hallottam egy-két számát. Nekem bejönnek. Koncerfelvételt, amit láttam, az nagyon bejött. Ahogy matessz is írta kiváló énekes, és látványos koncerteket készítenek.
Egyébként éppen az egyedisége miatt kéne szeretni...
2010. április 18. 16:19
Nekem ő nagyon nagy kedvencem! Kiváló zenész és költő, olvastam néhány versét is.
2010. április 18. 17:04
Bírom az öreget, polgárpukkasztó meg perverz, de elfér. Eszméletlen hangja van. Bück Dich
2010. július 16. 02:18
|
|
Stanislawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 131323 offline
|
Szerintem zseniális :-)
Nagyon jó hangja van, amikor interjúkat néztem tőlük általában csak a többiekkel volt, Till-től csak egy pár darab van..
Szerintem ez egy géniusz és aki érti a verseit amit én olvastam akkor rájön, hogy igaza van :-)
Nagyon jó hangja van, amikor interjúkat néztem tőlük általában csak a többiekkel volt, Till-től csak egy pár darab van..
Szerintem ez egy géniusz és aki érti a verseit amit én olvastam akkor rájön, hogy igaza van :-)
2010. december 06. 18:45
Szerintem nagyon klassz ember,egy zseni. Imádom amit csinál legyen szó a zenéről,vagy a merész húzásairól.
2011. március 05. 21:17
|
|
nooemyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.12. Hozzászólás: 22 Csatolások: 1 Azonosító: 109971 offline
|
A zsenialitása abban nyilvánul meg,hogy olyan dolgokról képes írni,amelyekről csak kevés ember tud...Az ilyen emberek szinte mindig saját fájdalmukból merítenek ihletet,így képesek egyediek maradni,annak ellenére,hogy tömegcikket akarnak csinálni belőlük.Bármi is történt vele,nagyon megviselhette de még így is képes alkotni.
Egyetértek az előttem szólókkal,szerintem is egy zseniális ember és nagyra becsülöm a munkáit.
Egyetértek az előttem szólókkal,szerintem is egy zseniális ember és nagyra becsülöm a munkáit.
2011. március 13. 09:13
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Szerintem nagyon érdekes ember. Bevallom, még egyetlen versét sem olvastam, de majd bepótolom valamikor. Amúgy én is csak azokat tudom mondani, amit az előzők.
2011. szeptember 04. 18:26
szerintem fantasztikus az az ember. ha már választani kell, akkor a zseniálisat mondanám.
brutális a hangja, és nem sok ember tudja azt, amit ő. egyszóval, le a kalappal előtte.
brutális a hangja, és nem sok ember tudja azt, amit ő. egyszóval, le a kalappal előtte.
2011. szeptember 04. 19:01
Semmiképpen nem mondanám zavarodottnak. Egy zseniális ember, akinek vannak olyan ötletei, amik mások szerint örültek, ezáltal őt is örültnek titulálják. Én pont ezek miatt az ötletei miatt imádom, hogy a dalszövegeit és verseit már ne is említsem.
2011. szeptember 04. 19:03
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Zseni. Nem lehet megkérdőjelezni, a Rammstein fontos teremtője az industrial-metalnak, amiben ő is közrejátszott. Nagyon tisztelem őt, zseni és őrült egyben.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: