Április 23-án a budapesti mozik (Westend, Lurdy, Mammut, Duna Plaza)termeiben vetítik filmek tömkelegét 18:00-06:00-ig.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mozifanatikusok éjszakája - 2010
2010. április 17. 08:09
Lehet hogy elmegyek én is,de még nem tudom biztosan,mert az ára azért..Megnézhetném külön-külön a filmeket máskor,és máris olcsóbban jönnék ki ebből...De az érdekelne hogy itt is érvényes a diákigazolvány?Mert általában szokott a mozikban.
2010. április 17. 11:49
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.04.17. 08:09)
Lehet hogy elmegyek én is,de még nem tudom biztosan,mert az ára azért..Megnézhetném külön-külön a filmeket máskor,és máris olcsóbban jönnék ki ebből...De az érdekelne hogy itt is érvényes a diákigazolvány?Mert általában szokott a mozikban.
Azért ez így nem igaz, mert ha belegondolsz egy jegy 1000 FT, még diákkedvezménnyel is, minimum 4 filmet meg tudsz nézni ami már 4000 FT lenne... meg itt most nem csak arról van szó, hogy mozizol, hanem lesz ott minden más is, és alapból a hangulat hogy egész éjszaka fent vagy és járod a mozitermeket
2010. április 17. 15:27
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idén hagyom ki először, mert pont koncerten leszek aznap
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Hangulat mindig nagyon jó, és teljesen megéri az árát
Az egyetlen szépséghibája, hogy a premier utáni filmekre mindig nagyon gyorsan megtelnek a termek, szóval gyorsan be kell furakodni előre, és lefoglalni pár helyet
2010. április 17. 16:14
|
|
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline
|
WhiteAngel: erre a jegyárra nem érvényes a diákkedvezmény, de csatlakozom Christohoz, külön-külön nem jössz ki olcsóbban.
Én az előző kettőn is ott voltam a barátnőmmel, mindannyiszor a Westendben, nagyon klassz, nem csak a filmek miatt, hanem az egész hangulat.
Mi gyártottunk egy "menetrendet", így 5 filmet fogunk megnézni (ha beférünk majd mindenhová).
Én az előző kettőn is ott voltam a barátnőmmel, mindannyiszor a Westendben, nagyon klassz, nem csak a filmek miatt, hanem az egész hangulat.
Mi gyártottunk egy "menetrendet", így 5 filmet fogunk megnézni (ha beférünk majd mindenhová).
2010. április 17. 16:55
|
|
Mannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.30. Hozzászólás: 245 Csatolások: 296 Azonosító: 40372 offline
|
én eddig összesen voltam, és ezt sem hagyom ki.
imádom a filmeket, és marhajó ötlet volt ez a mozifanatikusok éjszakája, az idei választék is megfelel, nem is tudom eldönteni melyik filmet nézzem, egyik jobb mint a másik.
(Y)
2010. április 17. 17:11
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
el kéne menni, kaposvár viszonylag közel van, talán összejön
2010. április 17. 17:43
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (eventyr @ 2010.04.17. 16:14)
WhiteAngel: erre a jegyárra nem érvényes a diákkedvezmény, de csatlakozom Christohoz, külön-külön nem jössz ki olcsóbban.
Én most megyek (ha holnap is lesz még jegy) első alkalommal nővéremmel. Mi is a Westendbe és mi is 5 filmet néztünk ki, szépen megtervezve. Remélem nem dúrjuk ki egymást.
2011. február 08. 14:00
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A 2009-es plakáton egy barátosném volt az egyik reklámarc.
2011. február 08. 14:03
Kecskemeten is volt, amint ott is voltam es nagyonnagyon jovolt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: