Április 23-án a budapesti mozik (Westend, Lurdy, Mammut, Duna Plaza)termeiben vetítik filmek tömkelegét 18:00-06:00-ig.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mozifanatikusok éjszakája - 2010
2010. április 17. 08:09
Lehet hogy elmegyek én is,de még nem tudom biztosan,mert az ára azért..Megnézhetném külön-külön a filmeket máskor,és máris olcsóbban jönnék ki ebből...De az érdekelne hogy itt is érvényes a diákigazolvány?Mert általában szokott a mozikban.
2010. április 17. 11:49
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.04.17. 08:09)
Lehet hogy elmegyek én is,de még nem tudom biztosan,mert az ára azért..Megnézhetném külön-külön a filmeket máskor,és máris olcsóbban jönnék ki ebből...De az érdekelne hogy itt is érvényes a diákigazolvány?Mert általában szokott a mozikban.
Azért ez így nem igaz, mert ha belegondolsz egy jegy 1000 FT, még diákkedvezménnyel is, minimum 4 filmet meg tudsz nézni ami már 4000 FT lenne... meg itt most nem csak arról van szó, hogy mozizol, hanem lesz ott minden más is, és alapból a hangulat hogy egész éjszaka fent vagy és járod a mozitermeket
2010. április 17. 15:27
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idén hagyom ki először, mert pont koncerten leszek aznap
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Hangulat mindig nagyon jó, és teljesen megéri az árát
Az egyetlen szépséghibája, hogy a premier utáni filmekre mindig nagyon gyorsan megtelnek a termek, szóval gyorsan be kell furakodni előre, és lefoglalni pár helyet
2010. április 17. 16:14
|
|
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline
|
WhiteAngel: erre a jegyárra nem érvényes a diákkedvezmény, de csatlakozom Christohoz, külön-külön nem jössz ki olcsóbban.
Én az előző kettőn is ott voltam a barátnőmmel, mindannyiszor a Westendben, nagyon klassz, nem csak a filmek miatt, hanem az egész hangulat.
Mi gyártottunk egy "menetrendet", így 5 filmet fogunk megnézni (ha beférünk majd mindenhová).
Én az előző kettőn is ott voltam a barátnőmmel, mindannyiszor a Westendben, nagyon klassz, nem csak a filmek miatt, hanem az egész hangulat.
Mi gyártottunk egy "menetrendet", így 5 filmet fogunk megnézni (ha beférünk majd mindenhová).
2010. április 17. 16:55
|
|
Mannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.30. Hozzászólás: 245 Csatolások: 296 Azonosító: 40372 offline
|
én eddig összesen voltam, és ezt sem hagyom ki.
imádom a filmeket, és marhajó ötlet volt ez a mozifanatikusok éjszakája, az idei választék is megfelel, nem is tudom eldönteni melyik filmet nézzem, egyik jobb mint a másik.
(Y)
2010. április 17. 17:11
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
el kéne menni, kaposvár viszonylag közel van, talán összejön
2010. április 17. 17:43
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (eventyr @ 2010.04.17. 16:14)
WhiteAngel: erre a jegyárra nem érvényes a diákkedvezmény, de csatlakozom Christohoz, külön-külön nem jössz ki olcsóbban.
Én most megyek (ha holnap is lesz még jegy) első alkalommal nővéremmel. Mi is a Westendbe és mi is 5 filmet néztünk ki, szépen megtervezve. Remélem nem dúrjuk ki egymást.
2011. február 08. 14:00
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A 2009-es plakáton egy barátosném volt az egyik reklámarc.
2011. február 08. 14:03
Kecskemeten is volt, amint ott is voltam es nagyonnagyon jovolt
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: