Itt van egy példa miért rossz a nagy korkülönbség. Jay-Z ugyanis már 40 éves(idén lesz 41), és már arról álmodozik hogy apró kis szupersztárok rohangásznak körülötte, de Beyoncé még csak 28 éves(idén lesz 29) és neki még fontosak a vonalai és a fiatalsága.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jay-Z apa akar lenni
2010. április 16. 12:45
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Nem tudom mit aggodalmaskodik a csaj,így is nagy a hátsója,de ettől függetlenül jók a számai!De van egy mondás,hogy szar a csúcson lenni,mert ott egyedül vagy!
2010. április 16. 14:42
Szerintem az 28 nem olyan fiatal hogy ne lehessen gyereke,de igazából ők tudják,nem szólok bele.
2010. április 16. 18:05
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
szerintem jöhetne már egy gyerek.MOst nem azért, de ilyenkor mit érdekel, hogy milyen alakja van, ha meg lesz egy kis narancsbőre, akkor elmegy és megcsináltatja, szerintem van rá pénz...
2010. április 16. 21:11
Megérdemelnék már.Szerintem mind a 2en nagyon jó szülők lennének.(:
2010. április 17. 17:00
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
miért, egy terhes nő nem néz ki nőiesen, vagy mi? remélem most már beyoncé terhes lesz, mert már jó lenne felőlük is egy baba
2010. május 09. 15:19
|
|
Doriihvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 256 Csatolások: 1 Azonosító: 124296 offline
|
sztem egy terhes nő is tud jól kinézni... am meg sztem azér Beyoncé sem annyira fiatal, hogy ne lehetne gyereke. Szval jó lenne ha lenne már nekik gyerekük.=)
2010. május 17. 20:42
|
izabella-rozsikahpuszikahúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 121071 offline
|
még dagadtabb lesz ha szülni fog
2010. május 22. 17:13
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szerintem ha igen ,ha nem akkoris gyönyörű kisbabájuk lenne.<3
2010. július 19. 18:50
Nah idefigyelj te izabella-rózsikah mittomén mi
1.előszőris Bee nem dagadt
2.Nem hiszem hogy te szebb vagy nála
3.Semmi okod ilyen megnyilvánulásra.
Ezenkívül én örülnék ha gyerekük lenne.Biztos nagyon nagyon cuki lesz,ha majd végre lesz.
1.előszőris Bee nem dagadt
2.Nem hiszem hogy te szebb vagy nála
3.Semmi okod ilyen megnyilvánulásra.
Ezenkívül én örülnék ha gyerekük lenne.Biztos nagyon nagyon cuki lesz,ha majd végre lesz.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: