hát három gyerek után ha annyi van neki nem csodálom hogy már nem olyan tökéletes
de senki nem lenne az még egy sztár sem lehet ugyh...
Britney Spears megmutatta valódi testét
2010. április 27. 15:35
hát szerintem nincs igazad cappy007
Nem néz ki úgy mint egy 80 éves
Majd megnéznélek téged 2 gyerek után:)
Nem néz ki úgy mint egy 80 éves
Majd megnéznélek téged 2 gyerek után:)
2010. április 28. 15:12
Sokan örülnének neki, ha 2 gyerek után így néznének ki! (Cicaa! csak 2 van neki!!) Ebből látszik, hogy hiába az a sok reklám és termék a narancsbőr ellen, meg a csodadiéták, ha egy milliomos (milliárdos) -nak sem sikerül eltüntetni!
2010. április 30. 14:21
|
|
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline
|
Igen...Lehet,hogy a 80-at eltúloztam....Csak annyit akartam mondani,hogy többnek látszik,mint amennyi.És tudod,malibu96,anyukám nem néz ki így 5 gyerek után!(4 tesóm van)Ennyit erről...
2010. május 02. 19:48
|
Pusztai Tamásúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 30555 offline
|
nekem az eredetin jobban tetszik.felesleges volt retusálni.
2010. május 03. 02:13
Szerintem ahhoz képest, hogy túl van 2gyermeken, depresszión, elhízottságon és minden rossz dolgon nagyon jók a retusált előtti képek is!
2010. május 05. 20:09
|
|
lolypopp♥MyDream.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 957 Csatolások: 25 Azonosító: 123490 offline
|
Szerintem így is szép van azért a képek között kisebb különbség de Britneynek még így a harminc felé 29 évesen is jó alakja van nem úgy mint néhány többi hírességnek:D
2010. május 14. 20:44
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
ja de azért jól tudnak restaurálni nem? 2 gyerek után ez tényleg nem semmi
2010. július 28. 16:03
|
Vivy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 132126 offline
|
Azé ELÉG SOKAT RETUSÁLTAK...(enyhén fogalmazva)A bőre a retusál képeket sokkal "feszesebb" míg a másikon rozzant térde és nagy feneke van és a lábfeje...Nem annyi mint a kora.Nem szeretem Britney de azt be kell ismerni hogy nagyon szép volt tőle hogy bemutatta a képeket mert nem tudnék most mondani olyan sztárt aki retusálatlan képeket bemer mutatni.JAJ és istene 2 gyerek el ne ájuljak már basszus nem jelent semmit.Más 4 gyereket szül meg ilyenek...Ha azt mondanák hogy 4 gyerek után így néz ki azt mondom le a kalappal de csak 2 hát jó hogy nem esek hasra.Egy csomó pénze van ilyen leszívásra meg olyan leszívásra.szal nem esek hasra mert ki tudja mi a VALÓS...
2010. augusztus 19. 00:54
Két gyerek után tényleg nem rossz ez a testalkat. De mégis mi történt a bőrével? Te jó isten...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: