Melyik a kedvenc kutyafajtád?
2011. június 20. 15:35
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Berni pásztor Német juhász Dán dog Husky Magyar vizsla
tulajdon képpen mind1 csak térd fölé érjen mire nagy lesz(Tesó kódex egyik szabálya meg amúgy se szeretem a kis testű kutyákat)
tulajdon képpen mind1 csak térd fölé érjen mire nagy lesz(Tesó kódex egyik szabálya meg amúgy se szeretem a kis testű kutyákat)
2011. június 20. 15:37
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
Labrador retriver
2011. június 20. 15:49
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Idézet (Lilla98 @ 2011.06.20. 09:47)
gyűlölöm a kutyákat négy kutyát szeretek csak az összes általam ismert kutya közül
amúgy mielőtt mindenki felkapná a vizet akkor közlöm mindenkivel hogy majdnem megölt egy kutya szóval érthető
I LOVE CICÁK

amúgy mielőtt mindenki felkapná a vizet akkor közlöm mindenkivel hogy majdnem megölt egy kutya szóval érthető
I LOVE CICÁK
Attól,hogy majdnem megölt [azt is megkérdőjelezném,hogy azt érted-e a szó alatt,amit pontosan jelent,vagy csak sajnáltatod magad,mert egy icipicit megkarmolt,ezt most nem tudom,és nem is akarom számon kérni rajtad] egy kutya,még nem kell az összes kutyát utálnod. Annak olyan természete volt. Lehet az is,hogy te idegesítetted fel. Na mindegy.
2011. június 23. 14:21
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
Bulldog...
sztem cukii
)
sztem cukii
1 felhasználónak tetszik:
coke.
2011. június 23. 14:26
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Idézet (Bieber-fan @ 2011.06.23. 14:21)
Bulldog...
sztem cukii
)
sztem cukii
Kis tündérek.
Bár a bulldog alatt három fajta bulldog is értetődik:
-angol
-francia
-amerikai.
Vandi
2011. június 23. 14:49
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
A kedvenceim a bulldogok.
De nekik is három fajtájuk van, nekem az amerikai bulldogok a szívem csücskei. Náluk szebb kutya NEM létezik.
A második és harmadik kedvencem az annyira csúnya, hogy már szép kategóriába sorolható. A francia és az angol bulldog. őket is imádom.
(L)
De nekik is három fajtájuk van, nekem az amerikai bulldogok a szívem csücskei. Náluk szebb kutya NEM létezik.
A második és harmadik kedvencem az annyira csúnya, hogy már szép kategóriába sorolható. A francia és az angol bulldog. őket is imádom.
coke.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.