Idézet (prézli @ 2010.08.29. 20:22)
Én azt hittem, hogy Leona miatt elfogult leszel az X-Faktorral kapcsolatban.
Tisztában vagyok azzal, hogy itt Magyarországon elég kevés az esélye bárkinek is, hogy olyan sikeres legyen mint Leona. Lehet olyan jó hangja mint neki, de akkor sem fog a VivaTv-nél tovább jutni. Leona megnyerte az X-Faktort oké, Simon Cowell meg egy sereg producer felkarolta, és világsztárt csináltak belőle. Még 2007-2008-ban szinte minden műsorba benyomták, végigpromózta az egész világot, mindenhol fellépett. És még is lett az eredménye. Első albuma mindenhol sikeres lett. Még az amcsiknál is. De jött a második lemez (ami szerintem sokkal jobb mint az első - csak egy harmatgyenge első kislemezt választottak) ami igen rosszul teljesített (vagyis a Spirithez képest) Oka: Simon Cowell már nem nyomta be őt mindenhova.
Igazából én kicsit butaságnak tartom ezt az X-Faktor-t. Én ha meghallom az X-faktor címet, akkor mint a legtöbb ember rögtön Alexandra Burke-re, Leonára, Diana-ra, JLS-re asszociálok, akik azért elég sikeresek lettek. (mondjuk nekem egy kicsit csalódást okozott Alex, mikor megnyerte a műsort nagyon nagy reménységnek volt beharangozva, meghódítja Amerikát meg stb... de azért ő sem jutott Brit-szigeteknél tovább. Diana-nak meg JLS-nek nagy respect, mert azért ők is elég sikeresek lettek. Sőt, JLSék még Alexandránál is többre vitték szerintem.)
És ezért hülyeség a népet azzal bolondítani, hogy Simon Cowell, meg Leona Lewis, megultragiga tehetségkutatóműsor ugyanis ebből az X-faktorból is valami olyan "tehetség" fog kikerülni, aki pár év múlva eltünik a süllyesztőben. Pont mint a Megasztárból.

5 felhasználónak tetszik: