Starity

X-Faktor (2010-11)

43 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 29. 10:46 #121
- törölt felhasználó -    
Ha ez a zsűri bunkó, akkor Simon Cowell milyen jelzőt érdemel? unsure.gif Akinek a kritikája után sírva futottak ki a versenyzők az X-faktorban és az American Idolban egyránt. rohog.gif
Ami rossz, az rossz. Ezen sajnos nincs mit szépíteni. rohog.gif
"De legalább én vagyok a Nagy Feró." meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2010. augusztus 29. 10:49 #122
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2010.08.28. 23:19)

Ez nagyon gáz. blink.gif Hála istennek sosem nézek TV2-őt, így lemaradok az ilyen szánalmas reklámokról. dry.gif
2010. augusztus 29. 11:01 #123
viraag
viraag
mrs.padalecki

Státuszazt gondolom,ami te.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2329
Csatolások: 4542
Azonosító: 69484
Na én is hozzászólok már smileeee.gif
Nekem egyértelmű volt, hogy nem fogom ötödszörre is a megasz@rt nézni. Elég volt belőle 4.
És azt kaptam amit vártam. Sokkal színvonalasabb a műsor, és bár ebben is jócskán mutatják a félresikerült produkciókat, NEM ezekre helyezik a hangsúlyt, mint a másikban.

Az, hogy a zsűri őszinte, vagy kicsit bántó így van jól, hiszen fogalmam sincs mit gondolnak egyes emberek, hogyan mernek kiállni az ő odaképzelt tehetségükkel. Igenis szét kell fújni előlük a rózsaszín ködöt, mert így csak közröhej tárgyává válnak... váltak...

A zsűri összeállítása egész jó lett, bár Ildikónak van pár igazságtalan megnyilvánulása... De ez van smileeee.gif
Bár még mindig úgy gondolom, hogy nem kellene több celebet gyártani, ha már van két ilyen műsor akkor legyen egyértelmű, hogy melyiket nézzük smileeee.gif A bikicsunájgyárat vagy azt ahol még van remény, hogy igazi tehetségek lesznek híresek smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Encsy19, prézli, Eszty Morgan, .KT., audrey
2010. augusztus 29. 11:09 #124
Norczi
Norczi

StátuszAvatárom Panka10.03-től van:) Ne lopd el kérlek.Köszönöm:)
Hozzászólás: 590
Csatolások: 230
Azonosító: 130617
Jobb mind a Megasztar, jobban szeretem , tegnap annyira komoly volt:)) De legalabb en vagyok a Nagy Fero:))
De annak a csajnak volt a legjobb hangja aki enekelte a Because of you-t:X
2010. augusztus 29. 11:43 #125
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Nekem ők voltak a kedvenceim!

Már az első adásból lehet látni, hogy az X-Faktor sokkal színvonalasabb műsor, mint a sokadjára futtatott Megasztár.
Én a zsűrivel meg vagyok elégedve.. Bár néha nyersen fogalmaznak, ez igaz.
De mindannyian néha így fogalmazunk, plusz aki nem tud énekelni.. ne égesse magát. Azért annyi önkritikája legyen már az embernek, hogy tud e énekelni, vagy nem.
meghajolo.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Encsy19, dóóra, wannascream
2010. augusztus 29. 11:49 #126
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
A Non Stop nagyon tetszett meghajolo.gif wub.gif már a rajongójuk lettem. biggrin.gif és a zsűri szerintem ezerszer jobb mint a Megasztárban. mad.gif meg Németh Katica meghajolo.gif és Muri Enikő meghajolo.gif ők is fantasztikusak voltak. thumbsup.gif
2010. augusztus 29. 11:50 #127
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Jaj, hát én a Nikolastól a falramászok. Az Hallelujahban még elment, de aztán rájöttem, hogy van neki klipje, amit a VIVA is játszott. Szerintem az gyötrelem.
2010. augusztus 29. 11:55 #128
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.08.29. 11:43)
Nekem ők voltak a kedvenceim!

Már az első adásból lehet látni, hogy az X-Faktor sokkal színvonalasabb műsor, mint a sokadjára futtatott Megasztár.
Én a zsűrivel meg vagyok elégedve.. Bár néha nyersen fogalmaznak, ez igaz. 
De mindannyian néha így fogalmazunk, plusz aki nem tud énekelni.. ne égesse magát. Azért annyi önkritikája legyen már az embernek, hogy tud e énekelni, vagy nem. 
meghajolo.gif  meghajolo.gif

Magyarországnak ilyen tehetségekre van szüksége, nem azokra akikből jelenleg sztárokat csinálnak. Én látok esélyt arra, hogy közülük valaki többre viszi, minthogy csak itthon ismerjék el őket. Én nekik szurkolok, megérdemlik. wink.gif
2010. augusztus 29. 11:56 #129
prézli
prézli
Pókasszony

Idézet (Encsy19 @ 2010.08.29. 11:55)
Magyarországnak ilyen tehetségekre van szüksége, nem azokra akikből jelenleg sztárokat csinálnak. Én látok esélyt arra, hogy közülük valaki többre viszi, minthogy csak itthon ismerjék el őket. Én nekik szurkolok, megérdemlik. wink.gif

De azért durva, hogy ilyen énekesek vannak Magyarországon, és Barbee az év énekesnője. 110.gif Szégyen. dry.gif
11 felhasználónak tetszik: raspberry, Encsy19, .KT., Fuller, wannascream, ReBecca, BunnyGirl, katie993, dóóra, viraag, marti27
2010. augusztus 29. 11:58 #130
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Idézet (prézli @ 2010.08.29. 11:56)
De azért durva, hogy ilyen énekesek vannak Magyarországon, és Barbee az év énekesnője.  110.gif Szégyen.  dry.gif

Igazad van!! beer.gif beer.gif Majd a Megasztár megint kisajtol magából pár Hienkét meg Lüszikét, az X-Faktorban pedig legalább igazi tehetségek vannak. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2010. augusztus 29. 12:02 #131
- törölt felhasználó -    
Idézet (prézli @ 2010.08.29. 11:56)
De azért durva, hogy ilyen énekesek vannak Magyarországon, és Barbee az év énekesnője.  110.gif Szégyen.  dry.gif

Hát igen. A hozzászólás írása közben Ő volt az egyik akire gondoltam. rohog.gif
Őket (Barbee meg a hasonló hazai "sztárok") állítanám oda a zsűri elé. Kíváncsi lennék közülük hányan jutnának tovább. Szerintem egyikük se. rohog.gif
2010. augusztus 29. 12:04 #132
- törölt felhasználó -    
Arról, hogy a két műsor egy időben van:

Nem nyilvánvaló, hogy a Megasztár megvárta, amíg az X faktor kitűzi az időpontot és ők is odatették.? Pl.: Már a műsorújság is rég ki lett nyomva, mire kitalálták mikor lesz a megasztár. Amúgy a Nicsak, ki beszél még! lett volna műsoron.
És most, hogy elkezdték, folytatják a hülye válogatójukat, holott abból már leadtak egy szériára valót.

Szerk.: ez a Nikolas nekem sem a szívem csücske.
2010. augusztus 29. 12:08 #133
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Idézet (Linnéa @ 2010.08.29. 12:04)
Arról, hogy a két műsor egy időben van:
Nem nyilvánvaló, hogy  a Megasztár megvárta, amíg az X faktor kitűzi az időpontot és ők is odatették.? Pl.: Már a műsorújság is rég ki lett nyomva, mire kitalálták mikor lesz a megasztár. Amúgy a Nicsak, ki beszél még! lett volna műsoron.
És most, hogy elkezdték, folytatják a hülye válogatójukat, holott abból már leadtak egy szériára valót.

Mert ez jellemző a tv2-re. Megvárták, míg lép az RTL, és egy héttel előbb bedobták a Megafrászt. Azt hitték, hogy majd egy héttel előrébb lesznek, holott csak magukat minősítették. A Megasztár (nekem Megafrász beer.gif beer.gif ) már az 5. etalonjába lépett, semmi újat nem tud felmutatni. A 4. részben is mit kaptunk? Nem meglepő módon Király Viktor nyert, akinek az apja a zenei szakma oszlopos tagja.
Az RTL már a Csillag születik végén beharangozta az X-faktort, erre pár héttel később a tv2 is. Egy épkézláb ötletük sincs, és akkor csodálkoznak, hogy sorra veszítik el a nézettségi mutatókat. rohog.gif
2010. augusztus 29. 12:09 #134
minilivi
minilivi
Hozzászólás: 762
Csatolások: 4858
Azonosító: 56461
Egyértelműen jobb, mint a Megasztár. Nekem Muri Enikő és a Non-Stop tetszett a legjobban. Na és egy kicsit meglepődtem, mikor megláttam Fannit (ugyanabba a suliba járunk), szerintem ő is nagyon jó volt.
2010. augusztus 29. 16:23 #135
Lilgirl
Lilgirl
új tag

StátuszBoldog Karácsonyt és Boldog Újévet! : )♥
Hozzászólás: 92
Csatolások: 5
Azonosító: 113941
Nekem tetszik. smileeee.gif
2010. augusztus 29. 16:34 #136
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Nekem is tetszik.. sokkal jobb mint a Megasztár.. az meg már tényleg annyira nyilvánvaló h egy időre tűzték ki az időpontot.. dry.gif
nekem Muri Enikő volt a kedvencem.. biggrin.gif nagyon tud a csaaaj. thumbsup.gif
2010. augusztus 29. 16:37 #137
prézli
prézli
Pókasszony

Idézet (Eszty Morgan @ 2010.08.29. 12:08)
Mert ez jellemző a tv2-re. Megvárták, míg lép az RTL, és egy héttel előbb bedobták a Megafrászt. Azt hitték, hogy majd egy héttel előrébb lesznek, holott csak magukat minősítették. A Megasztár (nekem Megafrász beer.gif  beer.gif  ) már az 5. etalonjába lépett, semmi újat nem tud felmutatni. A 4. részben is mit kaptunk? Nem meglepő módon Király Viktor nyert, akinek az apja a zenei szakma oszlopos tagja. 
Az RTL már a Csillag születik végén beharangozta az X-faktort, erre pár héttel később a tv2 is. Egy épkézláb ötletük sincs, és akkor csodálkoznak, hogy sorra veszítik el a nézettségi mutatókat. rohog.gif

Most olvastam Kolosi Péter (RTL Klub programigazgatója) egyik interjúját az origo.hu-val, hogy ők felvásárolták volna anno a Pop Idolt (American Idol másképpen), de a TV2 lenyúlta tőlük, így lett a Megasztár, és az RTL Klub már másodikként nem csinálta meg, csak később a Csillag Születiket. Meg, hogy az új Megasztárban sok olyan elem van, mint az X-Faktorban dry.gif Ezért utálom a TV2-t. Lopós banda mad.gif
2010. augusztus 29. 20:00 #138
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Idézet (prézli @ 2010.08.29. 16:37)
Most olvastam Kolosi Péter (RTL Klub programigazgatója) egyik interjúját az origo.hu-val, hogy ők felvásárolták volna anno a Pop Idolt (American Idol másképpen), de a TV2 lenyúlta tőlük, így lett a Megasztár, és az RTL Klub már másodikként nem csinálta meg, csak később a Csillag Születiket. Meg, hogy az új Megasztárban sok olyan elem van, mint az X-Faktorban  dry.gif Ezért utálom a TV2-t. Lopós banda  mad.gif

Azt eddig is tudtuk hogy a TV2 lopós banda. Az RTL-t többen nézik, ezért nekik is le kell utánozni őket, hogy ne maradjanak le. (csak egyet említenék Vacsoracsata - Hal a tortán, de a sort folytathatnám)

Igazából én nem értem a Megasztárt. Nem lenne vele semmi baj. De tényleg. Úgy gondolom aki tehetséges(nek érzi magát) annak tök mindegy hogy RTL vagy TV2, az úgyis elmegy, csak hogy végre felfedezzék, vagy megkapja a 15 másodperc hírnevet. mellow.gif

Szóval most van 2 tehetség(telenség) kutató műsor (még mindig nem értem miért, ugyanis szerintem a magyar népnek nincs igénye 2 ilyen műsorra) - és már lehet választani - hogy hova megy az illető. És itt bukik be a Mega, mert szerintem aki komolyan gondolja (és nem azok a lelkes amatőrök akik nagyon jónak képzelik magukat) az az X-faktorba megy, mert ott legalább hozzáértő zsűri van, nem olyan mint Mr. Friderikusz, akit még mindig nem értek hogy miért hívtak oda... dry.gif

De tényleg, miért 2 ilyen műsor? Szerintem Magyarországon nincs annyi tehetség. Vagyis sok jó énekehangú "tehetség" van, de hát nem igazán sztáralkat. Vagyis én még az X-faktorban, és a Megasztárban sem találkoztam eggyel sem sad.gif Na, ezért nem lesz nekünk sosem világsztárunk...

Még előbb írtátok hogy Britney és Madonna elvérezne egy ilyen versenyen. Valóban. Viszont ők tényle sztárok. Remekül eladták magukat. Persze ahhoz hogy sikeres legyen valaki zenei tehetség is kell (nem írom azt hogy Britney-nek és Madonnának nincsen, mert VAN) de 60-70%-ban az is kell hogy valakit jól felfuttassanak, promotáljanak, pénzeljenek. (Britney és Madonna megérdemelten van a zeneiparban, mindketten sokat letettek már az asztalra)
2010. augusztus 29. 20:22 #139
prézli
prézli
Pókasszony

Idézet (audrey @ 2010.08.29. 20:00)
Azt eddig is tudtuk hogy a TV2 lopós banda. Az RTL-t többen nézik, ezért nekik is le kell utánozni őket, hogy ne maradjanak le. (csak egyet említenék Vacsoracsata - Hal a tortán, de a sort folytathatnám) 
Igazából én nem értem a Megasztárt. Nem lenne vele semmi baj. De tényleg. Úgy gondolom aki tehetséges(nek érzi magát) annak tök mindegy hogy RTL vagy TV2, az úgyis elmegy, csak hogy végre felfedezzék, vagy megkapja a 15 másodperc hírnevet.  mellow.gif 
Szóval most van 2 tehetség(telenség) kutató műsor (még mindig nem értem miért, ugyanis szerintem a magyar népnek nincs igénye 2 ilyen műsorra) - és már lehet választani - hogy hova megy az illető. És itt bukik be a Mega, mert szerintem aki komolyan gondolja (és nem azok a lelkes amatőrök akik nagyon jónak képzelik magukat) az az X-faktorba megy, mert ott legalább hozzáértő zsűri van, nem olyan mint Mr. Friderikusz, akit még mindig nem értek hogy miért hívtak oda... dry.gif 
De tényleg, miért 2 ilyen műsor? Szerintem Magyarországon nincs annyi tehetség. Vagyis sok jó énekehangú "tehetség" van, de hát nem igazán sztáralkat. Vagyis én még az X-faktorban, és a Megasztárban sem találkoztam eggyel sem  sad.gif Na, ezért nem lesz nekünk sosem világsztárunk...
Még előbb írtátok hogy Britney és Madonna elvérezne egy ilyen versenyen. Valóban. Viszont ők tényle sztárok. Remekül eladták magukat. Persze ahhoz hogy sikeres legyen valaki zenei tehetség is kell (nem írom azt hogy Britney-nek és Madonnának nincsen, mert VAN) de 60-70%-ban az is kell hogy valakit jól felfuttassanak, promotáljanak, pénzeljenek. (Britney és Madonna megérdemelten van a zeneiparban, mindketten sokat letettek már az asztalra)

Én azt hittem, hogy Leona miatt elfogult leszel az X-Faktorral kapcsolatban.
2010. augusztus 29. 20:25 #140
- törölt felhasználó -    
Idézet (prézli @ 2010.08.28. 22:47)
Tudod erről órákig tudnék veled vitatkozni, de inkább hagyom.

Engem meg lehet győzni (bár tudom, hogy néha nehéz), szóval nyugodtan mondd el az érveidet. beer.gif
43 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok