X-Faktor (2010-11)
2010. augusztus 28. 22:16
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
én csak addig váromk,amíg a válogatás van
addig lehet röhögni
2010. augusztus 28. 22:17
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.28. 22:14)
De akkor is kifáradnak már a végére, és megunják, akkor már nem csoda, hogy mondjuk az első másodpercekben kiküldik a tehetségtelent.
Hát ennyi pénzért én is ülnék ott, hidd el. Meg amúgy is, tudták mire vállalkoznak, és gondolom senki se tartott pisztolyt a fejükhöz..
2010. augusztus 28. 22:18
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.28. 22:14)
De akkor is kifáradnak már a végére, és megunják, akkor már nem csoda, hogy mondjuk az első másodpercekben kiküldik a tehetségtelent.
Küldjék is ki, nem az a baj, hanem a módja, ahogy csinálják.
2010. augusztus 28. 22:20
Idézet (bibicsibi @ 2010.08.28. 22:17)
Hát ennyi pénzért én is ülnék ott, hidd el. Meg amúgy is, tudták mire vállalkoznak, és gondolom senki se tartott pisztolyt a fejükhöz..
Jó, nem mondom, hogy ennyiért én nem vállalnám el.. De nem csak arra szerződtették őket, hogy végigüljék szépen, hanem arra is, hogy kiszűrjék azt, aki nem a szórakoztatóiparba való. Ez a dolguk, és szerintem ne mi mondjuk meg, hogyan tegyék.
2010. augusztus 28. 22:22
Idézet (Fuller @ 2010.08.28. 22:18)
Küldjék is ki, nem az a baj, hanem a módja, ahogy csinálják.
Most az nem tök mindegy? Nem te vagy ott, hanem totál idegen emberek... És felfogtam, már leírtad ezerszer..
2010. augusztus 28. 22:23
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.28. 22:20)
Jó, nem mondom, hogy ennyiért én nem vállalnám el.. De nem csak arra szerződtették őket, hogy végigüljék szépen, hanem arra is, hogy kiszűrjék, azt, aki nem a szórakoztatóiparba való. Ez a dolguk, és szerintem ne mi mondjuk meg, hogyan tegyék. 
De, szerintem meg igenis a közönség a mérvadó egy ilyen műsorban.Ők 4-en azt hiszik, hogy most Ők azok, akik mindenkinek úgy szólnak be, ahogy Ők gondolják, de arról elfeledkeznek, hogy ezt 1-2 millióan nézik..
2010. augusztus 28. 22:24
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.28. 22:20)
Jó, nem mondom, hogy ennyiért én nem vállalnám el.. De nem csak arra szerződtették őket, hogy végigüljék szépen, hanem arra is, hogy kiszűrjék azt, aki nem a szórakoztatóiparba való. Ez a dolguk, és szerintem ne mi mondjuk meg, hogyan tegyék. 
Én nem is akarom megmondani, csak azért valakinél láthatják hogy na ő vele talán nem kénne csunyán beszélni. akkor finomíthatnának a módorukon. Nem kell azért az embereket megríkatni.
2010. augusztus 28. 22:27
Idézet (bibicsibi @ 2010.08.28. 22:23)
De, szerintem meg igenis a közönség a mérvadó egy ilyen műsorban.Ők 4-en azt hiszik, hogy most Ők azok, akik mindenkinek úgy szólnak be, ahogy Ők gondolják, de arról elfeledkeznek, hogy ezt 1-2 millióan nézik..
Pont ezért nézik 1-2 millióan, és ezért szórakoztató
2010. augusztus 28. 22:30
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.28. 22:27)
Hát nekem nem az szórakoztató, hogy embereket aláznak. Inkább az, hogy emberek énekelnek, ha tehetséges az még jobb úgyis az a műsor célja. De ha tehetségtelen is, nem kell p arasztnak lenni.
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.28. 22:22)
Most az nem tök mindegy? Nem te vagy ott, hanem totál idegen emberek... És felfogtam, már leírtad ezerszer..
Honnan tudod, hogy én nem jelentkeztem?
Viccet félretéve, felfogtad, de mégsem értjük meg egymást. Te azt mondod, hogy ki kell őket küldeni, de azzal senkinek nincs problémája szerintem, hogy nem engedik tovább a tehetségtelen embereket.
Én kellemetlenül érzem magam, ha másokat lealáznak, lehet nektek ez a szórakozás, én ezen nem tudok röhögni, sajnálom. De akkor hagyjuk is ennyiben, hisz ízlések és pofonok.
|
|
bibicsibicookiemonster |
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.28. 22:27)
Nem biztos hogy mindenki ezért nézi. Sokan azt akarják látni, hogy ki a tehetség nem pedig azt, hogy a zsűri és a közönség együttes erővel lealázza egy ország előtt a nem oda valókat.
De részemről le van zárva, emiatt nem akarok veszekedni, ebből is látszik mire jó ez a műsor...
2010. augusztus 28. 22:31
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Idézet (Candies @ 2010.08.28. 22:28)
Én azt mondom ebben az egész műsorban Balázs a legjobb
bírtam mikor azt mondta
bírtam mikor azt mondta
Hát Balázsban nem csalódtam ismét, vicces és kiváló műsorvezető. De azért Nórát is jó fejnek tartom.
2010. augusztus 28. 22:34
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Húha, lesznek itt igen tehetséges versenyzők
A lány aki a Kelly Clarkson dalt énekelte
Nagyon szép volt
Igazából a zsűri szerintem jó munkát végzett. Odatették magukat, elég kemény megmondták a tutit (igen, azért néha elszaladt velük a ló - szerintem nem azzal volt a baj, hogy megmondták hogy szar volt a produkció - inkább az, hogy egy ilyen X-Faktor méretű országos, agyonpromotált, vízcsapból folyatott show-ban ezt nem lehetne megengedni. Persze ha valaki meg nem mondja meg keményem a véleményét, akkor a csomó tehetségetelen vissza fog járni - mint a Megasztáros boszorkány)
Ettől függetlenül én inkább Nagy Ferótól hallanám azt hogy szar voltam, minthogy Friderikusz okoskodjon ott nekem, aki annyit ért a zenéhez, mint én a jégkorcsolyázáshoz.
Igazából a zsűri szerintem jó munkát végzett. Odatették magukat, elég kemény megmondták a tutit (igen, azért néha elszaladt velük a ló - szerintem nem azzal volt a baj, hogy megmondták hogy szar volt a produkció - inkább az, hogy egy ilyen X-Faktor méretű országos, agyonpromotált, vízcsapból folyatott show-ban ezt nem lehetne megengedni. Persze ha valaki meg nem mondja meg keményem a véleményét, akkor a csomó tehetségetelen vissza fog járni - mint a Megasztáros boszorkány)
Ettől függetlenül én inkább Nagy Ferótól hallanám azt hogy szar voltam, minthogy Friderikusz okoskodjon ott nekem, aki annyit ért a zenéhez, mint én a jégkorcsolyázáshoz.
2010. augusztus 28. 22:36
Idézet (audrey @ 2010.08.28. 22:34)
Húha, lesznek itt igen tehetséges versenyzők
A lány aki a Kelly Clarkson dalt énekelte
Nagyon szép volt
Na igen, ezzel egyetértek
2010. augusztus 28. 22:38
bibicsibi nem kell terjesztened hogy bemész te is, mert már van aki komolyan gondolja
2010. augusztus 28. 22:47
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.28. 22:10)
Nem tudom, nem ismerem, mindenestre nem egyszer hallottam már róla, hogy az elvileg élő koncertjein is playbackel. Szóval passz. Azért, mert jól csinálja, amit csinál, még nem biztos, hogy túl nagy a hangterjedelme. Ahogy Madonnának sem.
Tudod erről órákig tudnék veled vitatkozni, de inkább hagyom.
2010. augusztus 28. 22:48
|
|
bibicsibicookiemonster |
|
Idézet (Candies @ 2010.08.28. 22:38)
bibicsibi nem kell terjesztened hogy bemész te is, mert már van aki komolyan gondolja

Én a Való Világban megyek és igenis komolyan gondolom!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: