Starity

X-Faktor (2010-11)

43 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 21. 15:41 #761
wannascream
wannascream
-
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Ezt olvasta már valaki: KATT ?

Mi az, hogy Csabából nem jön át semmilyen érzelem? -.-"
Szulák Andrea meg mégis hogy mondhat ilyet? Félreértés ne essék, nem kell szeretnie Csabát, de ezzel a kijelentéssel az én szememben még mélyebbre süllyedt, mint ahol volt...
"Nikolas volt az, aki világszínvonalat nyújtott" Mikor fogják fel végre, hogy ez az egész verseny nem arról szól, hogy ki mennyire jó, hanem hogy ki mennyire népszerű és mennyire szimpatikus az embereknek?
2010. december 21. 16:23 #762
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Idézet (wannascream @ 2010.12.21. 15:41)
Szulák Andrea meg mégis hogy mondhat ilyet? Félreértés ne essék, nem kell szeretnie Csabát, de ezzel a kijelentéssel az én szememben még mélyebbre süllyedt, mint ahol volt... 
"Nikolas volt az, aki világszínvonalat nyújtott" Mikor fogják fel végre, hogy ez az egész verseny nem arról szól, hogy ki mennyire jó, hanem hogy ki mennyire népszerű és mennyire szimpatikus az embereknek?

Jah. Csabiból nem jön át érzelem? Ez olyan mint a 3D-s moziban nem látni hogy térbeli!
2010. december 21. 17:04 #763
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759

Hogy mondhat ilyet ? ohmy.gif
Hát ez h*lye már bocsánat a kifejezésért !!! mad.gif
Oké , ő nem örül , fel lehet fogni , de rendesen is el lehet mondani mad.gif
Hát Gratulálok neki , szerintem meg az a szar amit mondott , meg persze maga az ember is egy ,,befőttes üvegbe zárt szar '' dry.gif dry.gif
2 felhasználónak tetszik: BunnyGirl, wannascream
2010. december 21. 17:08 #764
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (Brittany @ 2010.12.18. 22:31)
Igen! Igen! Igen!
A két nagy tehetség a döntőben. Van igazság. Hajrá Csaba részemről. De annak is örülni fogok ha Nikolas nyer. Köszönöm annak aki szavazott!!! smileeee.gif
TOVÁBBI képek nektek HQban:
sajtoklub.tv/Barsony Bence  wub.gif  wub.gif

Csodás HQ képek w00t.gif wub.gif wub.gif
Ezer köszönet Brittany meghajolo.gif meghajolo.gif
és ha lesz még akkor nagyon várom blush.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Csaszi
2010. december 21. 17:14 #765
- törölt felhasználó -    

Egyetértek az egész cikkel. Legfőképpen Tóth Vera véleményével, én sem fogalmazhattam volna jobban. Ennek nem a szexi mosollyal szerzett fangörlökről kéne szólnia, hanem hogy ki nyújtja a világszínvonalat. Csaba is csak olyan tucatelőadó, mint a többi - ennek ellenére elismerem, hogy tehetséges. Csak nálam ez nem elég... nem kéne, hogy elég legyen...
2 felhasználónak tetszik: Pandus, Grace Benning
2010. december 21. 17:26 #766
BunnyGirl
BunnyGirl
Ultraviolence

Státuszεїз Shine bright like a diamond εїз
Hozzászólás: 2262
Csatolások: 850
Azonosító: 115648

Szulák, ezzel az "intelligens" kijelentésével, csak azt bizonyította be, hogy milyen értelmi szinten van.
1 felhasználónak tetszik: marti27
2010. december 21. 17:29 #767
wannascream
wannascream
-
Idézet (Dancsy @ 2010.12.21. 17:14)
Egyetértek az egész cikkel. Legfőképpen Tóth Vera véleményével, én sem fogalmazhattam volna jobban. Ennek nem a szexi mosollyal szerzett fangörlökről kéne szólnia, hanem hogy ki nyújtja a világszínvonalat. Csaba is csak olyan tucatelőadó, mint a többi - ennek ellenére elismerem, hogy tehetséges. Csak nálam ez nem elég... nem kéne, hogy elég legyen...

Lehet, hogy szexi a mosolya, de például nekem azért tetszett meg, mert imádom, ahogy énekel, és ahogy beleéli magát. Az már csak egy plusz, hogy kellemes ránézni. laugh.gif
Az aláhúzott mondattal egyébként egyetértek, de engem érdekelne, hogy gondolta-e bárki is azt, hogy tényleg a tehetség alapján szavaznak majd az emberek? Mert ez soha nem is volt és nem is lesz így - mindig a szimpatikusra, a szexire vagy az esetlenre nyomják a voksokat.
Ettől függetlenül Csabit és Nikolast is imádom, de Csaba nálam egy hajszállal vezet.
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2010. december 21. 17:31 #768
Csaszi
Csaszi
visszatérő vendég

Státusz"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." - Helen Keller
Hozzászólás: 395
Csatolások: 70
Azonosító: 129727
"Nincs tökéletes pasi, csak Vastag Csaba"
hát egyetértek egy pici változtatással-->
Nincs tökéletes pasi csak Vastag Csaba és Ian Somerhalder! wub.gif
2010. december 21. 17:32 #769
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Őszintén szólva ... én valamilyen szinten megértem a felháborodást. A Megasztárról itt nem beszélek, mert nem ide tartozik... ellenben...

Hiába vagyok én magam is Vastag Csaba párti és hiába tetszik jobban, amit csinál, tény, hogy szakmailag Nikolas jobb volt az egész műsor alatt, mint ő. Igen, ez egy népszerűségi verseny is. Csabinak jobban ment. Aminek én személy szerint örülök, de el kell ismernem van abba valami amit mondanak.

Nikolasnak egy egyedi, és különleges hangja van. Tényleg ezer közül is felismerhető... tényleg utánozhatatlan. Megérdemelte volna hogy megnyerje.

Csabi pedig egy igazi szépfiús popsztár alkat, akit bármikor el lehet adni, és bomlanak utána a nők...

További képek nektek

sajtoklub.tv/Barsony Bence
5 felhasználónak tetszik: funny18, Rap4ever8, Dancsy, Grace Benning, audrey
2010. december 21. 17:36 #770
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Nekem elég nagy csalódás volt ez az egész. Nekem az is meglepő volt, hogy Csaba egyáltalán bejutott az első háromba. De már ott is nagyokat néztem mikor Veca kiesett. Kati-Veca-Nikolas döntő kellett volna, nem pedig Csaba-Nikolas. Semmi bajom nincs különösebben Csabával, de valahogy az az érzésem, hogy mű az egész, megcsinált, és azt sem tartom túl jó dolognak, hogy az imidzse megtartása végett titkolták, hogy állítólag van felesége. Nekem az egész ember egy megcsinált, kitalált dolognak tűnik. Sajnálom, ha ezzel nem leszek túl népszerű, de én abszolút Nikolas párti vagyok. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, Grace Benning
2010. december 21. 17:36 #771
- törölt felhasználó -    
Idézet (wannascream @ 2010.12.21. 17:29)
Lehet, hogy szexi a mosolya, de például nekem azért tetszett meg, mert imádom, ahogy énekel, és ahogy beleéli magát. Az már csak egy plusz, hogy kellemes ránézni.  laugh.gif 
Az aláhúzott mondattal egyébként egyetértek, de engem érdekelne, hogy gondolta-e bárki is azt, hogy tényleg a tehetség alapján szavaznak majd az emberek? Mert ez soha nem is volt és nem is lesz így - mindig a szimpatikusra, a szexire vagy az esetlenre nyomják a voksokat. 
Ettől függetlenül Csabit és Nikolast is imádom, de Csaba nálam egy hajszállal vezet.

Éppen ezért vagyok szomorú... Az lenne a legjobb, ha nem közönségszavazás lenne, hanem profi zenészek szavaznának. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 21. 17:37 #772
wannascream
wannascream
-
Idézet (Brittany @ 2010.12.21. 17:32)
Őszintén szólva ... én valamilyen szinten megértem a felháborodást. A Megasztárról itt nem beszélek, mert nem ide tartozik... ellenben...
Hiába vagyok én magam is Vastag Csaba párti és hiába tetszik jobban, amit csinál, tény, hogy szakmailag Nikolas jobb volt az egész műsor alatt, mint ő. Igen, ez egy népszerűségi verseny is. Csabinak jobban ment. Aminek én személy szerint örülök, de el kell ismernem van abba valami amit mondanak. 
Nikolasnak egy egyedi, és különleges hangja van. Tényleg ezer közül is felismerhető... tényleg utánozhatatlan. Megérdemelte volna hogy megnyerje. 
Csabi pedig egy igazi szépfiús popsztár alkat, akit bármikor el lehet adni, és bomlanak utána a nők... 
További képek nektek
sajtoklub.tv/Barsony Bence

Köszönet az utolsó képért. meghajolo.gif Háttérkép átállítva. biggrin.gif
2010. december 21. 17:37 #773
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Szulák önmagát járatta le ezzel a megnyilvánulással. blink.gif Egyébként nem értem az emberek miért nem tudják elfogadni, hogy Csaba nyert. Mindenki a jó külsejére fogja a győzelmet, de ez nem igaz. Egy helyes pasinak már nem is lehet jó hangja? Röhejes. Nikolas se rossz pasi, de ha ő nyert volna mégse kéne ezt hallgatni. Nevetséges ez a gondolkodásmód. Csabi nagyon megérdemelte a győzelmet a HANGJA miatt. A gyönyörű szemek és a szép mosoly csak az extra, de nem ezzel érte el a sikert. Ilyen alapon, ha Veca nyert volna szintén rá lehetett volna fogni, hogy azért mert gyönyörű minden pasi rá szavazott. Ezzel nem Veca ellen beszélek nehogy valaki félreértse, mert imádom a hangját és tényleg nagyon tehetséges. Megérdemelte volna, hogy a döntőbe kerüljön.

Köszi a képeket Brittany! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: wannascream, funny18
2010. december 21. 17:38 #774
wannascream
wannascream
-
Idézet (Dancsy @ 2010.12.21. 17:36)
Éppen ezért vagyok szomorú... Az lenne a legjobb, ha nem közönségszavazás lenne, hanem profi zenészek szavaznának. biggrin.gif

De akkor nem jönne a sok pénz! Hogy is gondolhatsz ilyenre? rohog.gif
2010. december 21. 17:41 #775
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.21. 17:37)
Szulák önmagát járatta le ezzel a megnyilvánulással. blink.gif Egyébként nem értem az emberek miért nem tudják elfogadni, hogy Csaba nyert. Mindenki a jó külsejére fogja a győzelmet, de ez nem igaz. Egy helyes pasinak már nem is lehet jó hangja? Röhejes. Nikolas se rossz pasi, de ha ő nyert volna mégse kéne ezt hallgatni. Nevetséges ez a gondolkodásmód. Csabi nagyon megérdemelte a győzelmet a HANGJA miatt. A gyönyörű szemek és a szép mosoly csak az extra, de nem ezzel érte el a sikert. Ilyen alapon, ha Veca nyert volna szintén rá lehetett volna fogni, hogy azért mert gyönyörű minden pasi rá szavazott. Ezzel nem Veca ellen beszélek nehogy valaki félreértse, mert imádom a hangját és tényleg nagyon tehetséges. Megérdemelte volna, hogy a döntőbe kerüljön.
Köszi a képeket Brittany! meghajolo.gif

Ha Niko nyert volna akkor meg az lenne a baj, hogy nem magyar állampolgárt hoztunk ki győztesnek. Ha Veca nyert volna, akkor biztos az apja bundázta meg a versenyt, ha Norbi nyert volna, akkor meg azért lenne felháborodás.

CSABA NYERT. Tisztességes versenybe. A nézők döntöttek így. Legközelebb majd több ember emeli fel a telefont ha bent szeretné tartani a kedvencét.
6 felhasználónak tetszik: BunnyGirl, wannascream, Rap4ever8, Sugarbird, funny18, marti27
2010. december 21. 17:45 #776
wannascream
wannascream
-
Idézet (Brittany @ 2010.12.21. 17:41)
Ha Niko nyert volna akkor meg az lenne a baj, hogy nem magyar állampolgárt hoztunk ki győztesnek. Ha Veca nyert volna, akkor biztos az apja bundázta meg a versenyt, ha Norbi nyert volna, akkor meg azért lenne felháborodás.
CSABA NYERT. Tisztességes versenybe. A nézők döntöttek így. Legközelebb majd több ember emeli fel a telefont ha bent szeretné tartani a kedvencét.

Plusz, ha Nikolas nyert volna, az is baj lenne, hogy elvileg nem lehetett azoknak jelentkezni, akiknek már volt lemezük, neki pedig volt egy szerződése és egy klipje.
2010. december 21. 17:47 #777
Pandus
Pandus

Idézet (wannascream @ 2010.12.21. 17:45)
Plusz, ha Nikolas nyert volna, az is baj lenne, hogy elvileg nem lehetett azoknak jelentkezni, akiknek már volt lemezük, neki pedig volt egy szerződése és egy klipje.

Csaba is "profi" ilyen szinten. Színházi körökben mozgott, szerepet kapott már reklámokban, és a Barátok Köztben is...
2010. december 21. 17:51 #778
wannascream
wannascream
-
Idézet (Pandus @ 2010.12.21. 17:47)
Csaba is "profi" ilyen szinten. Színházi körökben mozgott, szerepet kapott már reklámokban, és a Barátok Köztben is...

De még nem volt cd-je, se lemezszerződése.
2010. december 22. 14:05 #779
Pandus
Pandus

Idézet (wannascream @ 2010.12.21. 17:51)
De még nem volt cd-je, se lemezszerződése.

És? Attól még ő is profinak számít ennyi erővel. Ilyen szempontból egyikük se indulhatott volna, mert ez egy amatőr verseny, noname embereknek.
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. december 22. 14:37 #780
wannascream
wannascream
-
Idézet (Pandus @ 2010.12.22. 14:05)
És? Attól még ő is profinak számít ennyi erővel. Ilyen szempontból egyikük se indulhatott volna, mert ez egy amatőr verseny, noname embereknek.

De nem erről volt szó, ember. omg.gif Hanem arról, hogy az, akinek lemeze, vagy szerződése volt, nem indulhatott - Nikolas mégis indult.
1 felhasználónak tetszik: zsófi1997
43 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok