Ezt olvasta már valaki: KATT ?
Mi az, hogy Csabából nem jön át semmilyen érzelem? -.-"
Szulák Andrea meg mégis hogy mondhat ilyet? Félreértés ne essék, nem kell szeretnie Csabát, de ezzel a kijelentéssel az én szememben még mélyebbre süllyedt, mint ahol volt...
"Nikolas volt az, aki világszínvonalat nyújtott" Mikor fogják fel végre, hogy ez az egész verseny nem arról szól, hogy ki mennyire jó, hanem hogy ki mennyire népszerű és mennyire szimpatikus az embereknek?
X-Faktor (2010-11)
2010. december 21. 15:41
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
2010. december 21. 16:23
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Idézet (wannascream @ 2010.12.21. 15:41)
Szulák Andrea meg mégis hogy mondhat ilyet? Félreértés ne essék, nem kell szeretnie Csabát, de ezzel a kijelentéssel az én szememben még mélyebbre süllyedt, mint ahol volt...
"Nikolas volt az, aki világszínvonalat nyújtott" Mikor fogják fel végre, hogy ez az egész verseny nem arról szól, hogy ki mennyire jó, hanem hogy ki mennyire népszerű és mennyire szimpatikus az embereknek?
Jah. Csabiból nem jön át érzelem? Ez olyan mint a 3D-s moziban nem látni hogy térbeli!
2010. december 21. 17:04
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hogy mondhat ilyet ?
Hát ez h*lye már bocsánat a kifejezésért !!!
Oké , ő nem örül , fel lehet fogni , de rendesen is el lehet mondani
Hát Gratulálok neki , szerintem meg az a szar amit mondott , meg persze maga az ember is egy ,,befőttes üvegbe zárt szar ''
2010. december 21. 17:08
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Brittany @ 2010.12.18. 22:31)
Igen! Igen! Igen!
A két nagy tehetség a döntőben. Van igazság. Hajrá Csaba részemről. De annak is örülni fogok ha Nikolas nyer. Köszönöm annak aki szavazott!!!
TOVÁBBI képek nektek HQban:
sajtoklub.tv/Barsony Bence

A két nagy tehetség a döntőben. Van igazság. Hajrá Csaba részemről. De annak is örülni fogok ha Nikolas nyer. Köszönöm annak aki szavazott!!!
TOVÁBBI képek nektek HQban:
Csodás HQ képek
Ezer köszönet Brittany
és ha lesz még akkor nagyon várom
1 felhasználónak tetszik:
Csaszi
2010. december 21. 17:14
Egyetértek az egész cikkel. Legfőképpen Tóth Vera véleményével, én sem fogalmazhattam volna jobban. Ennek nem a szexi mosollyal szerzett fangörlökről kéne szólnia, hanem hogy ki nyújtja a világszínvonalat. Csaba is csak olyan tucatelőadó, mint a többi - ennek ellenére elismerem, hogy tehetséges. Csak nálam ez nem elég... nem kéne, hogy elég legyen...
2010. december 21. 17:26
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Szulák, ezzel az "intelligens" kijelentésével, csak azt bizonyította be, hogy milyen értelmi szinten van.
marti27
2010. december 21. 17:29
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.12.21. 17:14)
Egyetértek az egész cikkel. Legfőképpen Tóth Vera véleményével, én sem fogalmazhattam volna jobban. Ennek nem a szexi mosollyal szerzett fangörlökről kéne szólnia, hanem hogy ki nyújtja a világszínvonalat. Csaba is csak olyan tucatelőadó, mint a többi - ennek ellenére elismerem, hogy tehetséges. Csak nálam ez nem elég... nem kéne, hogy elég legyen...
Lehet, hogy szexi a mosolya, de például nekem azért tetszett meg, mert imádom, ahogy énekel, és ahogy beleéli magát. Az már csak egy plusz, hogy kellemes ránézni.
Az aláhúzott mondattal egyébként egyetértek, de engem érdekelne, hogy gondolta-e bárki is azt, hogy tényleg a tehetség alapján szavaznak majd az emberek? Mert ez soha nem is volt és nem is lesz így - mindig a szimpatikusra, a szexire vagy az esetlenre nyomják a voksokat.
Ettől függetlenül Csabit és Nikolast is imádom, de Csaba nálam egy hajszállal vezet.
Rap4ever8
2010. december 21. 17:32
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Őszintén szólva ... én valamilyen szinten megértem a felháborodást. A Megasztárról itt nem beszélek, mert nem ide tartozik... ellenben...
Hiába vagyok én magam is Vastag Csaba párti és hiába tetszik jobban, amit csinál, tény, hogy szakmailag Nikolas jobb volt az egész műsor alatt, mint ő. Igen, ez egy népszerűségi verseny is. Csabinak jobban ment. Aminek én személy szerint örülök, de el kell ismernem van abba valami amit mondanak.
Nikolasnak egy egyedi, és különleges hangja van. Tényleg ezer közül is felismerhető... tényleg utánozhatatlan. Megérdemelte volna hogy megnyerje.
Csabi pedig egy igazi szépfiús popsztár alkat, akit bármikor el lehet adni, és bomlanak utána a nők...
További képek nektek
Hiába vagyok én magam is Vastag Csaba párti és hiába tetszik jobban, amit csinál, tény, hogy szakmailag Nikolas jobb volt az egész műsor alatt, mint ő. Igen, ez egy népszerűségi verseny is. Csabinak jobban ment. Aminek én személy szerint örülök, de el kell ismernem van abba valami amit mondanak.
Nikolasnak egy egyedi, és különleges hangja van. Tényleg ezer közül is felismerhető... tényleg utánozhatatlan. Megérdemelte volna hogy megnyerje.
Csabi pedig egy igazi szépfiús popsztár alkat, akit bármikor el lehet adni, és bomlanak utána a nők...
További képek nektek
2010. december 21. 17:36
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nekem elég nagy csalódás volt ez az egész. Nekem az is meglepő volt, hogy Csaba egyáltalán bejutott az első háromba. De már ott is nagyokat néztem mikor Veca kiesett. Kati-Veca-Nikolas döntő kellett volna, nem pedig Csaba-Nikolas. Semmi bajom nincs különösebben Csabával, de valahogy az az érzésem, hogy mű az egész, megcsinált, és azt sem tartom túl jó dolognak, hogy az imidzse megtartása végett titkolták, hogy állítólag van felesége. Nekem az egész ember egy megcsinált, kitalált dolognak tűnik. Sajnálom, ha ezzel nem leszek túl népszerű, de én abszolút Nikolas párti vagyok.
2010. december 21. 17:36
Idézet (wannascream @ 2010.12.21. 17:29)
Lehet, hogy szexi a mosolya, de például nekem azért tetszett meg, mert imádom, ahogy énekel, és ahogy beleéli magát. Az már csak egy plusz, hogy kellemes ránézni.
Az aláhúzott mondattal egyébként egyetértek, de engem érdekelne, hogy gondolta-e bárki is azt, hogy tényleg a tehetség alapján szavaznak majd az emberek? Mert ez soha nem is volt és nem is lesz így - mindig a szimpatikusra, a szexire vagy az esetlenre nyomják a voksokat.
Ettől függetlenül Csabit és Nikolast is imádom, de Csaba nálam egy hajszállal vezet.
Éppen ezért vagyok szomorú... Az lenne a legjobb, ha nem közönségszavazás lenne, hanem profi zenészek szavaznának.
Grace Benning
2010. december 21. 17:37
|
wannascream- |
|
Idézet (Brittany @ 2010.12.21. 17:32)
Őszintén szólva ... én valamilyen szinten megértem a felháborodást. A Megasztárról itt nem beszélek, mert nem ide tartozik... ellenben...
További képek nektek
További képek nektek
Köszönet az utolsó képért.
2010. december 21. 17:37
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Szulák önmagát járatta le ezzel a megnyilvánulással.
Egyébként nem értem az emberek miért nem tudják elfogadni, hogy Csaba nyert. Mindenki a jó külsejére fogja a győzelmet, de ez nem igaz. Egy helyes pasinak már nem is lehet jó hangja? Röhejes. Nikolas se rossz pasi, de ha ő nyert volna mégse kéne ezt hallgatni. Nevetséges ez a gondolkodásmód. Csabi nagyon megérdemelte a győzelmet a HANGJA miatt. A gyönyörű szemek és a szép mosoly csak az extra, de nem ezzel érte el a sikert. Ilyen alapon, ha Veca nyert volna szintén rá lehetett volna fogni, hogy azért mert gyönyörű minden pasi rá szavazott. Ezzel nem Veca ellen beszélek nehogy valaki félreértse, mert imádom a hangját és tényleg nagyon tehetséges. Megérdemelte volna, hogy a döntőbe kerüljön.
Köszi a képeket Brittany!
2010. december 21. 17:38
|
wannascream- |
|
Idézet (Dancsy @ 2010.12.21. 17:36)
Éppen ezért vagyok szomorú... Az lenne a legjobb, ha nem közönségszavazás lenne, hanem profi zenészek szavaznának. 
De akkor nem jönne a sok pénz! Hogy is gondolhatsz ilyenre?
2010. december 21. 17:41
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.21. 17:37)
Szulák önmagát járatta le ezzel a megnyilvánulással.
Egyébként nem értem az emberek miért nem tudják elfogadni, hogy Csaba nyert. Mindenki a jó külsejére fogja a győzelmet, de ez nem igaz. Egy helyes pasinak már nem is lehet jó hangja? Röhejes. Nikolas se rossz pasi, de ha ő nyert volna mégse kéne ezt hallgatni. Nevetséges ez a gondolkodásmód. Csabi nagyon megérdemelte a győzelmet a HANGJA miatt. A gyönyörű szemek és a szép mosoly csak az extra, de nem ezzel érte el a sikert. Ilyen alapon, ha Veca nyert volna szintén rá lehetett volna fogni, hogy azért mert gyönyörű minden pasi rá szavazott. Ezzel nem Veca ellen beszélek nehogy valaki félreértse, mert imádom a hangját és tényleg nagyon tehetséges. Megérdemelte volna, hogy a döntőbe kerüljön.
Ha Niko nyert volna akkor meg az lenne a baj, hogy nem magyar állampolgárt hoztunk ki győztesnek. Ha Veca nyert volna, akkor biztos az apja bundázta meg a versenyt, ha Norbi nyert volna, akkor meg azért lenne felháborodás.
CSABA NYERT. Tisztességes versenybe. A nézők döntöttek így. Legközelebb majd több ember emeli fel a telefont ha bent szeretné tartani a kedvencét.
2010. december 21. 17:45
|
wannascream- |
|
Idézet (Brittany @ 2010.12.21. 17:41)
Ha Niko nyert volna akkor meg az lenne a baj, hogy nem magyar állampolgárt hoztunk ki győztesnek. Ha Veca nyert volna, akkor biztos az apja bundázta meg a versenyt, ha Norbi nyert volna, akkor meg azért lenne felháborodás.
CSABA NYERT. Tisztességes versenybe. A nézők döntöttek így. Legközelebb majd több ember emeli fel a telefont ha bent szeretné tartani a kedvencét.
Plusz, ha Nikolas nyert volna, az is baj lenne, hogy elvileg nem lehetett azoknak jelentkezni, akiknek már volt lemezük, neki pedig volt egy szerződése és egy klipje.
2010. december 21. 17:47
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (wannascream @ 2010.12.21. 17:45)
Plusz, ha Nikolas nyert volna, az is baj lenne, hogy elvileg nem lehetett azoknak jelentkezni, akiknek már volt lemezük, neki pedig volt egy szerződése és egy klipje.
Csaba is "profi" ilyen szinten. Színházi körökben mozgott, szerepet kapott már reklámokban, és a Barátok Köztben is...
2010. december 21. 17:51
|
wannascream- |
|
Idézet (Pandus @ 2010.12.21. 17:47)
Csaba is "profi" ilyen szinten. Színházi körökben mozgott, szerepet kapott már reklámokban, és a Barátok Köztben is...
De még nem volt cd-je, se lemezszerződése.
2010. december 22. 14:05
|
|
Pandus |
|
Idézet (wannascream @ 2010.12.21. 17:51)
De még nem volt cd-je, se lemezszerződése.
És? Attól még ő is profinak számít ennyi erővel. Ilyen szempontból egyikük se indulhatott volna, mert ez egy amatőr verseny, noname embereknek.
Dancsy
2010. december 22. 14:37
|
wannascream- |
|
Idézet (Pandus @ 2010.12.22. 14:05)
És? Attól még ő is profinak számít ennyi erővel. Ilyen szempontból egyikük se indulhatott volna, mert ez egy amatőr verseny, noname embereknek.
De nem erről volt szó, ember.
zsófi1997
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.