Nincs igazság a földön
X-Faktor (2010-11)
2010. december 19. 22:45
Nem hiszem el, hogy Csaba nyert! *ordítva bőg*
Nincs igazság a földön
Nincs igazság a földön
2010. december 19. 22:47
Csaba nyert .. Nem is tudom. Én nem neki szurkoltam az elején, de a kedvenceim már kiestek, akkor inkább Csaba, mint Nicolas.
2010. december 19. 22:49
Csabi megnyerte!
Szerintem mind a 12 győztes!hiányozni fognak
Szerintem mind a 12 győztes!hiányozni fognak
2010. december 19. 22:51
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Csabi a legjobb!
Megérdemelte, bár Nikolas is eszméletlen jó, na, de azért Csabi az Csabi.
2010. december 19. 22:51
Nem baj, csak azt remélem, hogy Nikóm nagyobb sztár lesz, mint Csaba
2010. december 20. 09:55
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Egy kisebb vagyonom ment Nikolasra
és még így se nyert.
Csodálatos volt főleg szombaton tetszett.Azóta a Halleluja-val csörgök.
A Kovács Kati duett meg
Csabi viszont jobb volt a párbajdalban.Gratulálok neki,de szerintem Nikolas sokkal nagyobb sztár lesz
2010. december 20. 12:11
Még egy topic megáll az ember esze..
Mostmár telesen mindegy ki a nagy kedvenced ,mert a játéknak vége.Csabi megnyerte.Amúgy meg Norbinak szukroltam
De Csabinak is örülök
Mostmár telesen mindegy ki a nagy kedvenced ,mert a játéknak vége.Csabi megnyerte.Amúgy meg Norbinak szukroltam
2010. december 20. 12:23
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
nekem Shodeinde Dorka volt a kedvencem mert nagyon aranyos volt és neki isdóri a neve mint nekem és a hangja hát arrol ne is beszéljünk bámulatos volt ahogy a válogatáson elénekelte azt a számot várandosan imádom nekem már mondjuk megnyerte a versenyt a Dorka meg a Veca...
2010. december 20. 14:30
De örülök, hogy Csabi nyert. Bár legelején nem is hittem, hogy bekerül a legjobb 12-be, de örülök, hogy tévedtem. Adásról adásra jobb lett és mindvégig Veca-nak drukkoltam, de mivel nem volt lehetséges a kiesése után megnyernie, maradt Csabi.
Megérdemelte.
De abban nem értek egyet, hogy Nikolas a nehezebb utat választotta. Szerintem minden előadása egyforma volt. Azért Csabi sok oldalát bemutatta már. Megnéztem volna Nikolast, ahogy egy pörgös Robbie Williams számot énekel.
Szóval ebben nem értek egyet.
2010. december 20. 20:07
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
11. Döntő
VASTAG CSABA
Sinatra - Santa Claus Is Comin' To Town nagyon jól állt neki
Egész végig mosolyogtam és én egyáltalán nem találtam hamisnak , szerintem nagyon klassz volt
Ten Sharp -You ezt a dalt legelőször jobban adta elő
Itt többször is hallottam hogy fáj a torka és volt is egy kis szöveg tévesztés. Ennek ellenére ismét egy jó produkciót hozott hiszen az erőteljes részek GYÖNYÖRŰEN kijöttek
Berczki Zoltán - Hangokba zárva megfagyott bennem a vér is olyan őszintén és érzelmesen énekelte hogy csillogó szemekkel néztem
Sokkal jobb volt mint a Nicolas produkciója
TAKÁCS NICOLAS
Luther Vandross - Have Yourself A Merry Little Christmas szépen elénekelte , nekem sem lett Karácsonyi hangulatom inkább elszomorodtam
Apáca show - Ain't no mountain high enough ez nagyon tetszett tőle
Berczki Zoltán - Hangokba zárva Csabi-nak sokkal szebben kijöttek as magas és a mély hangok egyaránt. Nicolas-nak ez az előadása számomra nem volt elég .
Annak , hogy a Csabi nyert egyszerűen annyira örültem hogy elkezdtem bőgni. Örömömben még életemben nem sírtam , de amikor kimondták hogy VASTAG CSABA , hát sikerült
annyira boldog vagyok , GRATULÁLOK CSABI
VASTAG CSABA
Sinatra - Santa Claus Is Comin' To Town nagyon jól állt neki
Ten Sharp -You ezt a dalt legelőször jobban adta elő
Berczki Zoltán - Hangokba zárva megfagyott bennem a vér is olyan őszintén és érzelmesen énekelte hogy csillogó szemekkel néztem
TAKÁCS NICOLAS
Luther Vandross - Have Yourself A Merry Little Christmas szépen elénekelte , nekem sem lett Karácsonyi hangulatom inkább elszomorodtam
Apáca show - Ain't no mountain high enough ez nagyon tetszett tőle
Berczki Zoltán - Hangokba zárva Csabi-nak sokkal szebben kijöttek as magas és a mély hangok egyaránt. Nicolas-nak ez az előadása számomra nem volt elég .
Annak , hogy a Csabi nyert egyszerűen annyira örültem hogy elkezdtem bőgni. Örömömben még életemben nem sírtam , de amikor kimondták hogy VASTAG CSABA , hát sikerült
annyira boldog vagyok , GRATULÁLOK CSABI
2010. december 21. 13:36
|
|
krisztin005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 12 Azonosító: 136058 offline
|
Nikolas
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.