10. Döntő
Vastag Csaba
Let Me Entertain You azért ez a szám odavágott. Csabi mindig bebizonyítja hogy oka van annak hogy ennyire szeretem mind a hangját , mind pedig a színpadi megjelenését. Ezt sokkal jobban énekelte mint az első válogatáson
Tamás duett Tomika nagyon aranyos volt ahogyan hagyta hogy a testvére énekeljen. És az az ölelés.

Annyira jó látni hogy ennyire szeretik egymást és ez a szeretet belement az éneklésbe is és nagyon át jött. Ez nagyon jó volt , mind a kettőjük remek volt.
Wherever You Will Go ezzel a számmal már az első élő adásban is belopta magát a szívembe , szóval ez a dal tökéletes volt tőle.
Takács Nikolas
Hallelujah nagyon megható volt és tényleg gyönyö9rűen énekelte
Kovács Kati duett nekem annyira nem tetszett , de lehet hogy csak a meglepetés vendég miatt.
Utolsó szám ennek sajnos most nem tudom a címét , de azt tudom hogy eredetileg egy Jennifer Hudson szám. Nála ez nagyon gyenge volt. Nem jött át , még csak le sem kötött
KIrály L. Norbi
Joe Cocker nagyon tetszett
D.Nagy Lajos duett ebben végre énekelt és itt nagyon megfogott a hangjával
Sweet Home Alabama ez megint csak show-ra ment , de itt is többet énekelt és ez már sokat számít.
Örülök hogy Csabi

és Nikolas

bent vannak. Norbi-t mint ember nagyon megszerettem és én biztosra veszem hogy még hallunk róla.