Nincs már véletlen róluk topic? Na mindegy
Szerintem Csaba sokkalta tehetségesebb az öccsénél,remélem a versenyt is ő nyeri
X-Faktor (2010-11)
2010. december 11. 21:08
2010. december 11. 22:05
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Na én most kaptam sokkot. Én el tudtam volna képzelni, hogy Veca és Csabi között lesz a döntő. Norbit bírom, de most neki kellett volna hazamenni. Akárkit juttatnak tovább borzasztóan fogom sajnálni a kiesőt.
2010. december 11. 22:21
Hajrá Csabi! Ő a legjobb.
Nagyon jó, hogy nem Ő esett ki.
Nagyon jó, hogy nem Ő esett ki.
2010. december 11. 22:24
Szerintem ma nem Vecának és Csabának kellett volna ma párbajoznia
Mondjuk jó a rosszban, hogy nem Csaba esett ki...
De pl Norbinak már nem sok keresnivalója van itt, mert mint mondták, ő előadóművész, az énekhangja meg a többihez képest... Nikolasz sem nagy kedvencem... Ez utóbbi kettőnek kellett volna párbajoznia, és az egyiknek kiesnie
De pl Norbinak már nem sok keresnivalója van itt, mert mint mondták, ő előadóművész, az énekhangja meg a többihez képest... Nikolasz sem nagy kedvencem... Ez utóbbi kettőnek kellett volna párbajoznia, és az egyiknek kiesnie
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2010. december 11. 22:25
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Gratulálok megint a szavazóknak, tényleg Norbikát kell továbbjuttatni egy tehetségkutatóban. Kész vicc az egész! És akkor még a Megasztárt szidják, ha ez kell a magyaroknak, egészségetekre
minilivi
2010. december 11. 22:26
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Most először sírtam a döntés miatt. Nagyon sajnálom, hogy Veca hazament.
Csabi a kedvencem, de mégse tudtam örülni a továbbjutásának igazán. Norbinak kellett volna hazamenni. Hihetetlen showt tud csinálni, de szerintem már kevés ide. Nem érzem igazságosnak, hogy Vecát ejtették ki. Az első párbaja óta megszerettem. Múlt héten pedig annyira csodálatos volt, hogy a Csabi-Nikolas döntő helyett Csabi-Veca döntőben reménykedtem. Nagyon sajnálom, hogy hazaküldték. Egyre jobban zavar Norbi jelenléte pedig tényleg szeretem őt is, de csodálatos énekeseket szorítanak ki a szavazói még ő pusztán a showal még mindig bent van.
Mostmár tényleg Csabi-Nikolas döntő kell ide. Norbi nem nyerhet. Egyszerűen nem tudom elképzelni...
2010. december 11. 22:29
Egyáltalán nem nekik kellett volna párbajozniuk...most komolyan...még a zsűri és mondta hogy ma Norbi nagyon gyenge volt. Hogy juthatott akkor tovább? A nézőknek ennyire nem lenne fülük? A show nem minden...hang is kell,az pedig neki van a legkevesebb. És én Nikolastól sem dőltem azért el,nekik kellett volna párbajozniuk. Vecáért nagy kár,mert fantasztikus hangja van,igazán nagy tehetség de én azért örülök hogy Csaba ment tovább mert ő is hihetetlenül tehetséges,és rengeteg fejlődött a műsor során.Én neki szurkolok továbbra is és remélem...nagyon remélem hogy a nézők nem követnek el mégegy ilyen baklövést mint ezt...mert ez az volt. De az vigasztalhat mindenkit hogy Vecát biztosan nem hagyják majd veszni.
2010. december 11. 22:30
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Sajnálom Vecát, de Csabát jobban sajnáltam volna ha kiesik. Én sem tudom elképzelni, hogy Norbi nyerné meg attól függetlenül, hogy milyen show-t tud csinálni. Nikolast én nagyon nem bírom, tehetséges de valahogy nem érzem benne azt a bizonyos pluszt. Majd minden kiderül, de addig is Hajrá Csabi!!
2010. december 11. 22:37
Nem hiszem el. A két legjobbat kellett párbajra küldeni. Azt hittem a döntőben ők maradtak. Egyszerűen nem nekik kellett volna párbajozniuk. Szeretem Király.L.Norbit, de már nincs helye ott. Csalódtam a szavazókban. Azok után, hogy milyen jót énekelt Veca múlt héten, nem hittem a fülemnek, hogy neki kell haza mennie. Nagyon gyanús, hogy nincs megbundázva.
2010. december 11. 22:41
Már elnézést, de Keresztes meg Norbika menjen el a p***ába!
Veca volt a legjobb, hogy mehetett ma ő haza? Ő volt a hősöm.
Amikor kimondták a nevét, sírva fakadtam. Lehet, hogy szánalmas, de tényleg sírva fakadtam.
2010. december 11. 22:46
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Hogy Vea? Majd leestem amikor láttam... már nem bírtam nézni a tv-t, ezért neten keresztül értesültem
Teljes mértékben Norbinak kellett volna kiesnie, a zsűri már hetek óta csak "szidja"
Veca és természetesen Csaba is gyönyörű előadásokkal kápráztatták el az országot... ááá ez elképesztő
Teljes mértékben Norbinak kellett volna kiesnie, a zsűri már hetek óta csak "szidja"
Veca és természetesen Csaba is gyönyörű előadásokkal kápráztatták el az országot... ááá ez elképesztő
2010. december 12. 08:29
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
9. Döntő
Vastag Csaba sokan őt bántják mert Veca hazament. Ez nem az ő hibája. Ős is nagyszerűen énekelt , és lehet hogy mások szerint Veca jobb volt , szerintem nem. Csabi hetek óta remekül teljesít mint ének hangban mint pedig előadás módba.
az pedig hogy egyesek szerint azért van bent mert helyes azzal meg nem értek egyet. Nekem például az első a hangja és csak utána jön a külseje .Gratulálok Csaba csak így tovább
Janicsák Veca nekem semmi bajom nem volt vele. Talán annyi hogy a lírai daloknál én már egy kicsit untam . Valahogy nekem soha sem jött át . De ettől függetlenül gyönyörű hangja van és most azt kell néznie hogy ő a NŐI X-FAKTOR GYŐZTES
Takács Nikolas tartom a véleményemet , hogy ő nem tud ujjat mutatni. A Michael Jackson számnál egy csomószor hamis volt , de ezt persze senki nem említi meg. Bezzeg ha Csabi-nak csúszik kicsit a hangja akkor az már felér az apokalipszissel.
Király L. Norbi rá még véleményt sem pazarlok. Ha megtenném akkor nagyon gyorsan kitiltanának az tuti . De csak annyi hogy miatta esett ki a Veca. Mert Norbika bent van semmi hanggal míg Veca egy csodálatos hanggal már kint van.
Vastag Csaba sokan őt bántják mert Veca hazament. Ez nem az ő hibája. Ős is nagyszerűen énekelt , és lehet hogy mások szerint Veca jobb volt , szerintem nem. Csabi hetek óta remekül teljesít mint ének hangban mint pedig előadás módba.
az pedig hogy egyesek szerint azért van bent mert helyes azzal meg nem értek egyet. Nekem például az első a hangja és csak utána jön a külseje .Gratulálok Csaba csak így tovább
Janicsák Veca nekem semmi bajom nem volt vele. Talán annyi hogy a lírai daloknál én már egy kicsit untam . Valahogy nekem soha sem jött át . De ettől függetlenül gyönyörű hangja van és most azt kell néznie hogy ő a NŐI X-FAKTOR GYŐZTES
Takács Nikolas tartom a véleményemet , hogy ő nem tud ujjat mutatni. A Michael Jackson számnál egy csomószor hamis volt , de ezt persze senki nem említi meg. Bezzeg ha Csabi-nak csúszik kicsit a hangja akkor az már felér az apokalipszissel.
Király L. Norbi rá még véleményt sem pazarlok. Ha megtenném akkor nagyon gyorsan kitiltanának az tuti . De csak annyi hogy miatta esett ki a Veca. Mert Norbika bent van semmi hanggal míg Veca egy csodálatos hanggal már kint van.
amira17
2010. december 12. 08:42
Akit itt hibáztatni lehetne az Keresztes Ildikó hiszen ő kért boritékbontást és nem pedig más. Röviden mostmár én is elmondom a véleményem a versenyzőkről:
Vastag Csaba szerintem hatalmas tehetség és talán ő ment át a legnagyobb fejlődésen a műsor során.Az pedig hogy Veca kiesett,nem az ő hibája...megérdemelten ment tovább,az a párbaj dal is fantasztikus volt. Ő egy olyan hang amit naponta képes lennék hallgatni a tv-ben vagy a rádióban.
Janicsák Veca a mezőny talán másik legtehetségesebb tagja,többször is bizonyította hogy helye van a műsorban. Különösen a magyar daloknál remekelt,de a külföldiekre sem volt panasz. De nem kell őt félteni,biztos felfigyeltek már rá...és ígyis ő az év női hangja,ezt nem szabad feledni
Nikolas különleges hangszínnel rendelkezik csak az a baj hogy nem tud újat mutatni...én már eléggé unom. Az előadás mód sem nagyon tér el és tegnap annál a Michael Jackson számnál többször is elcsúszott...és még Csabára panaszkodnak sokan...Nikolas is szokott hamis lenni,az mégsem érdekel senkit?
Király L.Norbi most a mezőny leggyengébbje. Az egy dolog hogy nagy showt csinál de ez egyáltalán nem elég mert talán hang is kéne hozzá...az pedig neki nem nagyon van.Nem is igazán értem hogy lehet az hogy volt aki leszerződtette. Érdekes lemez lesz az tuti...de nem neki kéne megnyernie,az biztos.
És itt most kiemelném mégegyszer hogy Veca kiesése nem Csabi hibája...talán nem is egészen Keresztes Ildikóé...hanem a nézőké,akik idejuttatták őket.Ennyi
Vastag Csaba szerintem hatalmas tehetség és talán ő ment át a legnagyobb fejlődésen a műsor során.Az pedig hogy Veca kiesett,nem az ő hibája...megérdemelten ment tovább,az a párbaj dal is fantasztikus volt. Ő egy olyan hang amit naponta képes lennék hallgatni a tv-ben vagy a rádióban.
Janicsák Veca a mezőny talán másik legtehetségesebb tagja,többször is bizonyította hogy helye van a műsorban. Különösen a magyar daloknál remekelt,de a külföldiekre sem volt panasz. De nem kell őt félteni,biztos felfigyeltek már rá...és ígyis ő az év női hangja,ezt nem szabad feledni
Nikolas különleges hangszínnel rendelkezik csak az a baj hogy nem tud újat mutatni...én már eléggé unom. Az előadás mód sem nagyon tér el és tegnap annál a Michael Jackson számnál többször is elcsúszott...és még Csabára panaszkodnak sokan...Nikolas is szokott hamis lenni,az mégsem érdekel senkit?
Király L.Norbi most a mezőny leggyengébbje. Az egy dolog hogy nagy showt csinál de ez egyáltalán nem elég mert talán hang is kéne hozzá...az pedig neki nem nagyon van.Nem is igazán értem hogy lehet az hogy volt aki leszerződtette. Érdekes lemez lesz az tuti...de nem neki kéne megnyernie,az biztos.
És itt most kiemelném mégegyszer hogy Veca kiesése nem Csabi hibája...talán nem is egészen Keresztes Ildikóé...hanem a nézőké,akik idejuttatták őket.Ennyi
amira17
2010. december 12. 10:20
Én Vecának szurkoltam annyira sajnálom, hogy kiesett ez nagyon igazságtalan! Norbinak kellet volna mennie!
Mostmár Csabikhának szurkolok!
2010. december 12. 18:46
Csaba. Egyértelműen Ő. A hangja, a kinézete, a személyisége tetszik. Ő legyen a nyertes.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.