X-Faktor (2010-11)
2010. november 25. 21:12
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Remélem Nikolas, neki örülnék a legjobban :]
2010. november 27. 13:56
Tomi mert szerintem nagyon tehetséges bár az utóbbi néhány adásban nem volt a legjobb de azért még szeretem
2010. november 27. 22:15
Tomi a kis szende, a kis aranyos, de én sosem szerettem a kisfiús pasikat, persze ettől még szimpatikus és tehetséges is. Csabának pedig valóban gyönyörű szemei vannak, és a hangja...
Szóval Csaba
2010. november 27. 23:06
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Hát ez sokkoló volt. Nem gondoltam volna, hogy Nikolas újra párbajozni fog főleg, hogy Katival. Én mindkettőjüket az utolsó 3-ba soroltam volna. Katinak gyönyörű hangja van, de azért örülök, hogy Nikolas jutott tovább. Én Nikolas - Vastag Csabi döntőt szeretnék.
Azért Keresztes Ildikónak egyre nehezebb lesz. Elég nagy esély van rá, hogy két mentoráltja egymás ellen fog hamarosan párbajozni. Nehéz lesz döntenie. Annak az esélye is fokozódik, hogy a Vastag tesók párbajozzanak egymás ellen, ami lelkileg biztosan nagy teher lenne nekik.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. november 27. 23:13
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Én egy Nikolas-Kati-Veca döntőnek örültem volna. Hihetetlen, hogy sorra mennek haza a tehetségesebbnél tehetségesebb emberek, és Király L. Norbi, meg Vastag Tomi bent maradnak. Hol jön Vastag Tomi Wolf Katihoz? Hihetetlen, hogy még nem ejtették ki...Továbbra is "Nikolas team-be" tartozom
2010. november 28. 08:35
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én értékelem a 7. Döntőt
Vastag Csaba most énekelt szerintem a legjobban. Persze én midig ezt mondom mivel ő a kedvencem , de most tényleg hihetetten jó volt
Vastag Tamás olyan számot énekelt ami nagyon közel áll a szívemhez , és azt kell hogy mondjam hogy egész jól megoldotta. Persze messze volt az eredetitől , de nem is ezt kell nézni. Ügyes volt.
Janicsák Veca megint csak nagyot énekelt , ahogyan szokott .
Wolf Kati érte megszakadt a szívem
Nagyon sajnáltam hogy ő ment haza és ez igazából Geszti hibája , mert Feró is mondta hogy a nézők Nikolas-ra szavaznak , erre mit csinál Geszti , nem képes eldönteni. Most nagyon mérges vagyok rá
Takács Nikolas számomra még mindig nem tud ujjat mutatni , habár a sima dala egész jó volt , de én úgy gondolom hogy nem itt van a helye.
Király L. Norbi ugyan azt gondolom róla mint Nikolas-ról. Szerintem nem ide való , mert jó show-man meg minden , de emberek , ilyenkor már nem azt kéne nézni hogy tud e énekelni az a valaki aki még bent van.
Vastag Csaba most énekelt szerintem a legjobban. Persze én midig ezt mondom mivel ő a kedvencem , de most tényleg hihetetten jó volt
Vastag Tamás olyan számot énekelt ami nagyon közel áll a szívemhez , és azt kell hogy mondjam hogy egész jól megoldotta. Persze messze volt az eredetitől , de nem is ezt kell nézni. Ügyes volt.
Janicsák Veca megint csak nagyot énekelt , ahogyan szokott .
Wolf Kati érte megszakadt a szívem
Takács Nikolas számomra még mindig nem tud ujjat mutatni , habár a sima dala egész jó volt , de én úgy gondolom hogy nem itt van a helye.
Király L. Norbi ugyan azt gondolom róla mint Nikolas-ról. Szerintem nem ide való , mert jó show-man meg minden , de emberek , ilyenkor már nem azt kéne nézni hogy tud e énekelni az a valaki aki még bent van.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.