Starity

X-Faktor (2010-11)

43 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 14. 07:05 #461
- törölt felhasználó -    
szerintem Veca fogja megnyerni, Hajrá VECA thumbsup.gif
2010. november 14. 07:10 #462
noni001
noni001
^^

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1378
Csatolások: 3172
Azonosító: 131031
Nikolasvagy Wolf Kati, de Vecának is örülnék
2 felhasználónak tetszik: Zsüdi, Pandus
2010. november 14. 09:38 #463
- törölt felhasználó -    
Azthiszem mostmár nekem is ideje kifejtenem a véleményem. Előszőr is,nem értem a nézőket...rossz a hallásuk? Nikolas és a Non-Stop? Ez kész vicc. Egyáltalán hogy küldhették őket oda?
A Non-Stop egy olyan csapat amiben ott a kreativitás,a tehetség és nem utolsó sorban a kitartás. Mondjuk azon én is gondolkoztam hogy milyen lemezük lenne,elvégre ez a stílus nem gyakori. De az is lehet hogy össze tudnának hozni egyet.

Nikolas is nagyon tehetséges,nem értek azzal egyet hogy mindig ugyanolyan mert abban van igazság hogy sok előadó van aki nem mondható változatosnak,mégis népszerű.

Vastag Tamás a mezőny egyik talán leggyengébbje. Hétről hétre gyengébb,a dalválasztások valahogy sosem jók. Már hetekkel ezelőtt ki kellett volna esnie.

Csaba sokkal jobb már a testvérénél,de a többiekhez képest viszont nem kiemelkedő. A továbbjutásában szerintem az is közrejátszik hogy elég sok fiatal néző van.

Wolf Kati változó teljesítményt mutat. Hol jó,hol meg rossz. Nem igazán tudok vele mit kezdeni.

Dorka: Egyáltalán nem értek egyet azzal hogy ki kéne esnie. A női mezőnyben az egyik legerősebbnek tartom,fantasztikus a hangja. A dalválasztással nem mindig értek egyet de ez a hangját nem befolyásolja. Neki pusztán az az egy problémája van hogy nagyon törékeny. Félek hogy összeomlik a verseny alatt

Veca szerintem igenis tehetséges és ő viszont jó irányba fejlődik Tamással ellentétben. Hétről hétre jobb lesz,és ennek örülök.

És végül Norbi aki érdekes figura viszont hangilag a leggyengébb. Eddig nem nagyon lehetett észrevenni mert olyan dalokat énekelt amiben még oké volt amit csinált,de most nagyon is meglátszott a dolog...szeretem,de ami igaz azt felesleges tagadni.

A mentorokról röviden annyit hogy engem már nagyon idegesít Keresztes Ildikó. Nem képes elfogultan véleményt nyilvánítani.Folyamatosan a saját mentorait isteníti,még akkor is amikor egyértelmű hogy rosszak voltak. Malek Miklós talán az aki képes normális véleményt alkotni,ezért is szeretem annyira.

A kiesettek közül pedig én Mimi-t sajnálom például. Nem kellett volna összerakni a sráccal,önmagában jobb volt. Fanniért is kár volt,neki jellegzetes hangja volt. Mariann-t nem sajnálom,ő nekem sehogy sem tetszett.A Pink dala például kifejezetten szörnyű volt.Azthiszem mindent elmondtam amit kellett.
2010. november 14. 09:52 #464
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Nikolas számomra mindig ugyan olyan , nem csak a dal választás hanem a mozgás és az egyéb dolgok. Én őt küldtem volna haza .

Vastag Tamás most sokkal ügyesebb volt mint az előző három adásban. Ez a zene fekszik neki és remélem Ildikó nem fogja erőltetni neki a Rock-ot.

Vastag Csaba . Nem értek azzal egyet hogy csak azért van bent mert helyes. Igen is nagyszerű hangja van és a produkcióinál pedig az a gond hogy ha kis dolgokat csinál akkor kevés ha meg nagy dolgokat akkor meg soknak tartják a mentorok. Szerintem iszonyat tehetséges , azt meg hogy helyes is nem sok mindent tud tenni ellene.

Norbi most számomra nagyon gyenge volt és igaza van Miki-nek , hogy hangilag nagyon le van maradva a többiektől.

Wolf Kati az egyik kedvencem lányok közül. Szerintem remek hangja van és elő is tudja adni a dalokat.

Veca én nála vagyok úgy hogy jó is , meg nem is. Sose bírom eldönteni hogy tetszik e a produkciója , vagy sem.

Dorka Na őt még mindig kiejteném. Bár a mostani éneklés egész jó volt , de az előzőeket nézve .. hát nem tudom , minden esetre nem a kedvencem .

Non Stop ők nagyon tehetségesek voltak. Nagyon sajnálom hogy kiestek mert nagyon megkedveltem őket sad.gif
1 felhasználónak tetszik: linus04
2010. november 14. 11:09 #465
minilivi
minilivi
Hozzászólás: 762
Csatolások: 4858
Azonosító: 56461
Norbi: Fel nem fogom mit csinál még a mezőnyben. Tegnap nagyon gyenge volt, bár engem még egyszer sem nyűgözött le. Értem én, hogy nagy arc, jófej és hülyén táncol, de a hangjával is foglalkozhatna többet.

Nikolas: Ahogyan a mentorok is mondták, Nikolas "A Hang", de kezd unalmassá válni. Igaz a párbajdala tetszett.

Veca:: Nincsen rossz hangja, de nem meggyőző szerintem.

Wolf Kati: Nagyon jó hangja van, néha vannak kiemelkedő produkciói néha viszont átlagos.

Vastag Tamás: Tamásnak valami fantasztikus hangja van, de még nagyon fiatal. Viszont ha megtanul bánni a hangjával, nagy jövő áll előtte. Az előző adásokban nem választottak túl jó számokat Ildikóval, most viszont tökéletesen döntöttek. Nagyon jól állt hozzá ez a dal, gyönyörűen énekelte el.

Vastag Csaba: Nincs olyan jó hangja, mint az öccsének, ám a színpadi mozgása, előadásmódja jobb, ami nem meglepő, hisz idősebb és már régóta benne van az iparban. Félő azonban, hogy Csabát teljesen összezavarták a mentorok, így már nem tudja, hogy milyen előadás lenne jó neki.

Dorka: Úgy gondolom, hogy mióta megszületett a babája, sokkal bizonytalanabb a hangja. Néhol iszonyú hamisan is énekel, szerintem nem való ide.

Non Stop: Volt jónéhány előadásuk, ami nagyon tetszett, de volt pár ami nem. Színt és vidámságot hoztak a műsorba, sajnálom, hogy kiestek. Talán ha nem Nikolas ellen kell párbajozniuk, bent maradhattak volna.
2010. november 14. 11:11 #466
- törölt felhasználó -    
Akkor én is írok ide. smileeee.gif

Non Stop - A kedvenceim voltak. Tudtam, hogy nem lesznek elsők, de reménykedtem benne, hogy a második helyet elérik biggrin.gif Annyira dühős voltam, hogy ők estek ki főleg úgy, hogy Nikolas ellen párbajoztak. Én őt ejtettem volna ki hisz eleve nem bírom őt. Nem tetszik a stílusa. De remélem a fiúkról még hallunk smileeee.gif

Veca - Most, hogy a fiúk kiestek ő az abszolút kedvenc biggrin.gif Imádom ahogy énekel. Remélem ő nyeri meg a versenyt smileeee.gif

Vastag Csaba - Először úgy tartottam, hogy ő a gyengébbik testvér, de miután Tomi olyan jókat produkál mostanság azt kell hogy mondjam, hogy Csabi sokkal jobb.

Vastag Tomi - Na ő az egyik legnagyobb csalódás. Az elején imádtam a hangját, de a döntők alatt nagyon gyengéket produkált.

Wolf Kati - Neki is nagyszerű hangja van. A döntőkben van, hogy jókat produkál és van, hogy gyengébbeket.

Dorka - Nagy kedvenc volt, de igen gyenge produkciókat mutatott mostanság. Bár tegnap már jobb volt.

Nickolas - De nem kedvelem. Elismerem, hogy jó hangja van, de ez nem elég. Az előadásai annyira unalmasak. Eddig sem szívleltem, sőt szerintem már nem is fogom. Miután haza küldte a kedvenceimet egyenesen utálom. Már elnézést a Nikolas fanoktól, de én így érzem. Remélem nem kövesztek meg érte. smileeee.gif
2010. november 14. 11:12 #467
amandaaaaa
amandaaaaa

Státusz" Bármilyen tökéletes is egy nap, mindig véget ér."
Hozzászólás: 888
Csatolások: 0
Azonosító: 134198
Hajrá Dorka,Tomi,Csaba és Norbi!! thumbsup.gif
2010. november 14. 11:20 #468
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Akkor már én is leírom a véleményem, pedig csak a végére értem haza:

Nikolas: nem neki kellett volna párbajozni... Ez volt az egyik legjobb produkciója. De az tény, hogy nem ő fogja megnyerni, mert az emberek (szerintem) hamarosan ráunnak... sad.gif

Norbi: szerintem neki a gyorsabb dalok állnak jobban. Szeretem a hangját, de a tegnapi produkciója kicsit gyenge volt. Remélem jövő héten visszakapjuk a bohókás Norbit. smileeee.gif

Dorka: Nagyon örülök, hogy összeszedte magát. Végre. meghajolo.gif

Veca: Szerintem ő volt az este fénypontja. Csodálatos a hangja, imádom, egyszerűen nem tudom megúnni.

Wolf Kati: Mit is mondjak... Jó volt, de nekem nem szimpatikus.

Vastag Tomi: Ez volt az egyik legjobb előadása. biggrin.gif
2010. november 14. 12:13 #469
- törölt felhasználó -    
Mostmár nem tudom. Vagy Vastag Csaba vagy Wolf Kati unsure.gif
2010. november 14. 12:20 #470
- törölt felhasználó -    
Én Tominak szurkolok,remélem ő nyeri meg ,vagy Csaba wub.gif
2010. november 14. 12:24 #471
Zsüdi
Zsüdi

StátuszBeYoutiful
Hozzászólás: 5217
Csatolások: 231
Azonosító: 124795
Wolf Kati vagy Takács Nikolas, de szerintem Janicsák Veca is nagyon esélyes a győzelemre. wink.gif

Magyarország szégyene lenne, ha egy olyan "énekes", mint Király L. Norbi nyerné meg az X-Factort. Emberek! Vegyük már észre, hogy ez az ember mindent csinál, csak nem énekel... Tegnap is a Non Stop-nak kellett kiesnie ez miatt az /idézem/ "istenáldotta tehtség miatt". Megnyugtatok mindenkit, hogyha Nikolasszal kellett volna párbajoznia, akkor két lábbal rúgják ki... dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Lucy-chan, Pandus
2010. november 14. 17:35 #472
- törölt felhasználó -    
Én ezt egy ideig nem néztem de mivel mindenki ezt nézte körülöttem, énis elkezdtem nézni. Nálam Vastag Csaba és Wolf Kati a kedvenc. Örülök hogy a Nyári tesók kiestek és a szívem szakad meg hogy a Non Stop kiesett mert Nicolasnak jó hangja van, mint előadó, nem túl jó. Vastag fiatalabb gyerek a tegnapi előadásával nagyot nőtt a szememben. biggrin.gif
Jók a mentorok is. Ha nem is érdekelne maga a verseny, márcsak a gyerekes szurka piszka miatt is nézném, mert amit ők legvágnak a showban az fárasztó, de vicces. Malek és Ildikó a kedvencem. Miki mindig megmondja a tutit, Ildi pedig tényleg jól kezeli a 'gyerekeit'. biggrin.gif
2010. november 14. 19:21 #473
- törölt felhasználó -    
A tegnap este után már nem is tudom. Eddig úgy voltam vele, hogy valamelyik Vastag srác nyeri meg, nagyobb esélyesebbnek tűnik a Csaba. De a bent maradtak közül én személy szerint a Vecának örülnék.
2010. november 15. 00:36 #474
- törölt felhasználó -    
Szerintem vagy Norbi vagy Wolf Kati, én Katinak jobban örülnék. thumbsup.gif
2010. november 15. 08:17 #475
- törölt felhasználó -    
Nem értem, hogy Norbi még mit keres a műsorban. Először vicces volt, amit csinált, másodszorra már inkább idegesítő... dry.gif Egyébként nálam Veca a befutó, de Vastag Csaba se rossz. cool.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, BunnyGirl, Sourire
2010. november 15. 09:32 #476
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Most kétségtelenül VECA volt a legjobb

2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Bazsi 23
2010. november 15. 09:52 #477
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Sajnálom, hogy kiesett a Non Stop, bár a szombati produkciójuk nekem sem tetszett. De ez inkább a dal hibája, nem az övék. A sz@rból szinte lehetetlen aranyat csinálni... dry.gif

Egyre jobban körvonalazódnak számomra azok a versenyzők, akiknek elkezdtem drukkolni... Ez pedig Veca, Nikolas és Wolf Kati. Norbit is kedvelem, de tényleg nem ártana neki külön még énektanárhoz járnia. Brutálisan jó ez a rekedtes hangja, csak nem tud vele még túl jól bánni.

Vastag Csaba engem irritál, bár most szombaton kivételesen tetszett. Csak a kiejtésétől fogtam a fejem... blink.gif A tesója, Tomi hangja nekem jobban bejön, de a srác meg mindig úgy énekel, hogy olyan érzésem van közben, hogy a szövegre és az éneklésre koncentrál, de teljesen. És ez zavar.

Dorka helyes lány, de lassan elérkezik az idő, mikor ő lesz a leggyengébb láncszem, vannak nála jobbak a mezőnyben.
2010. november 15. 10:20 #478
Maevy
Maevy
visszatérő vendég

StátuszNincs az a hit mely töretlen maradna,kivéve egy igazán hűséges kutyáét!
Hozzászólás: 104
Csatolások: 48
Azonosító: 111977
Non stop: sajnálom, hogy kiestek, szerettem őket, kreatívak voltak, viccesek. Tudtam, hogy nem mennek a döntőig, de van náluk rosszabb is a mezőnyben, aki még mindig bent van.

Vastag Csaba: ő a másik kedvencem a Non stop mellett, és nem azért, mert jól néz ki, bár az sem hátrány az ilyen szakmában. Jó hangja van, jól néz ki a színpadon. A mentorok kicsit megkavarták most ezzel a túl sok-túl kevés dologgal, de tuti,h összeszedi magát. smileeee.gif

Veca: a lányok közül ő a kedvenc. Nagyon jó hangja van és a produkciói egyre jobbak! Egyértelműen fejlődik!

Vastag Tamás: a válogatásokon nagyon tetsztett. Az élő műsorokban viszont szerintem borzalmas dalokat választottak neki. A rock nem áll jól neki, viszont ez a mostani pop dal egész jó volt.

Wolf Kati: jó hangja van, de a személyisége nagyon irritáló számomra.

Dorka: ugyanúgy vagyok vele, mint a Tamással, a válogatásokon szerintem sokkal jobb volt.

Nikolasz: elismerem, hangilag ő a legtehetségesebb, de unalmas és számomra nagyon mű. Neki kellett volna kiesni, nem a Non stopnak!

Király L. Norbert: utálom!!! A legelején még poénos volt, de most már egyszerűen csak idegesítő! Egy csepp hangja nincs, a most szombati lassú dalát fizikailag fájt hallgatni! Szégyen, hogy ő még ott vannak, a Non stop pedig kiesett! Szerintem nem kellett volna az élő adásokig eljutnia.

A kiesettek közül a Summer Sisters-t szerettem, nagyon tehetségesek, iszonyat jó hangjuk van. Szabó Mariann ugyanúgy irritáló, mint a Wolf Kati, és a hangja se tetszett. A Fanni nyávogása borzalmas. Mimi és Gergő pedig nem voltak bent olyan sokáig, hogy legyen róluk véleményem.

Én Veca-Csaba döntőt szeretnék! Bár nem tudnám eldönteni, hogy kine drukkoljak. biggrin.gif
2010. november 15. 12:23 #479
vivoka12
vivoka12
visszatérő vendég

StátuszOrton♥ Cena♥ The Rock♥
Hozzászólás: 183
Csatolások: 1
Azonosító: 127581
ηικσℓαѕ thumbsup.gif
2010. november 15. 18:05 #480
ZOZO1983
ZOZO1983
visszatérő vendég
Hozzászólás: 164
Csatolások: 1
Azonosító: 96583
A Tominak vagy a Vecának wub.gif kellene megnyernie! Az ő hangjuk kiemelkedik a többiek közül! Király L Norbert meg már húzzon haza semmi keresni valója ebben a műsorban! Lehet hogy jó arc, de semmi hangja így elég vicces hogy még mindig ott van ilyen tehetségek között!
1 felhasználónak tetszik: Bazsi 23
43 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok