X-Faktor (2010-11)
2010. november 07. 18:51
|
|
sweetie_95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 130905 offline
|
Nikolast jobban bírom de Norbinak is jó hangja van
2010. november 07. 19:36
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Tomi
aranyosabb és sztem a hangja is jobb
aranyosabb és sztem a hangja is jobb
2010. november 08. 06:33
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Idézet (linus04 @ 2010.11.07. 22:06)
Nekem is Miklós a kedvencem
kár hogy már csak 1 csapata van..
Kár,kár.De legalább a legjobb csapata maradt <3
Én a Non Stopnak,Norbinak meg Csabinak szurkolok.De egyre jobban kezdem megkedvelni Wolf Katit is.
1 felhasználónak tetszik:
Hollywood^^
2010. november 08. 06:34
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Bocsika ez lemaradt
1 felhasználónak tetszik:
Hollywood^^
2010. november 08. 10:20
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Ez az adás szerintem 10/10-es volt kivéve a végét. Vastag Csaba, Janicsák Veca és Takács Nikolas produkciója elképesztően jó volt. Ők számomra a döntő esélyesek. Király L Norbi megint nagyot produkált, tetszett ő is, és Wolf Kati is nagyon szépen énekelt. Számítottam a Szabó Mariann vs Dorka párbajra, bár én azt hittem Malek kimondja a döntést...
Szerintem (bár ez az én véleményem) Mariann sokkal jobb volt mint Dorka. Nem olyan hamis, bár van még mit fejlődnie, de szerintem sokkal tehetségesebb. Igazság szerint van egy ellenérzésem Dorkával kapcsolatban, mégpedig az, hogy egy friss édesanya, akinek a gyermeke mellett lenne a helye. Ő is elismerte és látjuk is, hogy alig tud a picivel lenni, pedig neki most ez lenne az elsődleges feladata.
Mindegy. A közös produkció nagyon ott volt, az AFC fellépés nagyon bejött pedig nem szeretem őket kifejezetten. Szerintem ez az adás most nagyon ütött. A végén sajnáltam, hogy Mariann távozott végül, de el kell fogadni.
BEST OF ebből a részből
Szerintem (bár ez az én véleményem) Mariann sokkal jobb volt mint Dorka. Nem olyan hamis, bár van még mit fejlődnie, de szerintem sokkal tehetségesebb. Igazság szerint van egy ellenérzésem Dorkával kapcsolatban, mégpedig az, hogy egy friss édesanya, akinek a gyermeke mellett lenne a helye. Ő is elismerte és látjuk is, hogy alig tud a picivel lenni, pedig neki most ez lenne az elsődleges feladata.
Mindegy. A közös produkció nagyon ott volt, az AFC fellépés nagyon bejött pedig nem szeretem őket kifejezetten. Szerintem ez az adás most nagyon ütött. A végén sajnáltam, hogy Mariann távozott végül, de el kell fogadni.
BEST OF ebből a részből
2010. november 08. 20:09
kötőjük közül Norbi-t bírom jobban
de Vastag Tominak szurkolok
de Vastag Tominak szurkolok
2010. november 09. 00:24
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Nikolasnak nagyon jó a hangszíne, de Norbi összességében egy jelenség. Nem mondom, hogy hallgatnám egész nap, de hogy előadóként istenáldotta tehetség, az biztos
2010. november 09. 11:41
Nikolas, mert neki van hangja, nem csak torkaszakadtából üvölt...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.