Starity

X-Faktor (2010-11)

43 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 28. 21:14 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Boroo @ 2010.08.28. 21:05)
a vége volt a legjob thumbsup.gif és az a beszólás Nagy Ferótól _nevet.gif fetrengtem a röhögéstől mikor beszólt annak a szőke libának _nevet.gif  rohog.gif

"Kedves Fecókám, neked van hangod???" _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Strawberry03, Bessie, wannascream
2010. augusztus 28. 21:14 #22
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (raspberry @ 2010.08.28. 21:03)
Tényleg Balázs thumbsup.gif hatalmas arc "tököm szurom magamat" biggrin.gif

Balázs tényleg nagy, de ő mindig. thumbsup.gif Több Balázst, kevesebb dumát a zsűritől. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: cocoselly
2010. augusztus 28. 21:14 #23
- törölt felhasználó -    
Sztem sokkal jobb mint a megasztár:D
thumbsup.gif
2010. augusztus 28. 21:15 #24
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Idézet (Dancsy @ 2010.08.28. 21:14)
"Kedves Fecókám, neked van hangod???" _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

"Nincs, de legalább én vagyok Nagy Feró" _nevet.gif _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: wannascream, Dancsy, Strawberry03, Bessie, Beba13
2010. augusztus 28. 21:17 #25
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Engem az a csaj borított ki, aki Olaszországból jött. Ah szerintem nem tudta a dalszöveget sem dry.gif várta, hogy a közönség énekeljen persze unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Fuller, raspberry, Beba13
2010. augusztus 28. 21:17 #26
matessz
matessz

Státusznem
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 22
Azonosító: 95461
Köze sincs a műsornak a nyugatihoz képest, de hát mire legyek bizakvó. A zsűri télleg egy kicsit erőltetett, meg a 'műröhögések' de majdcsak finomítanak még ezeken.
Fanni, aki a Mercy-t énekelte nagyon tetszett, olyan kis édes volt, és a hangja se utolsó. tongue.gif rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: chapshe, raspberry, Fuller
2010. augusztus 28. 21:18 #27
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Idézet (Fuller @ 2010.08.28. 21:12)
Lehet, hogy igazuk van, de ezt lehet kulturáltan is kifejezni. Én sem értem, hogy mit keres ott a 3/4-e, de szerintem szépen is meglehet mondani nekik, hisz -ahogy az egyik lány mondta- valaki idejön, azt gondolja, hogy jó, erre azt kapja, hogy sz@r, szerintem ez kicsit erős. mellow.gif 
Akiket említettél nekem is tetszettek, a többiből nem is mutattak szinte semmit, úgyhogy nincs sok választás. mellow.gif

Pont ezt akartam, senkinek nem esne jól ha így lehuznák ekkora közönség előtt. Bár egyesek nagyon bátrak, hogy ilyen hanggal megprobálják de nem kell így összetörni őket.
Idézet
Fanni, aki a Mercy-t énekelte nagyon tetszett, olyan kis édes volt. 
Nagyon jól énekelte és azt hiszem ezzel fel lettek sorolva a jó előadások, tényleg csak ennyit mutattak dry.gif
2010. augusztus 28. 21:18 #28
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Az a nő meg, aki "elismert énekes Olaszországban"... mellow.gif Ha annyira elismert, akkor mégis minek jött ide? Meg, ha énekes, akkor azt még nem sikerült megtanulnia, hogy ha meg akarja mutatni az embereknek, hogy mit tud, akkor talán énekelni kell? blink.gif
4 felhasználónak tetszik: raspberry, Fuller, Dancsy, Beba13
2010. augusztus 28. 21:19 #29
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Kapcsolgatom a TV-t gyanútlanul, megakad a szemem ezen a műsoron, nézek ki a fejemből, erre egyszer csak megjelenik az angol tanárom. biggrin.gif Hát nem kicsit lepődtem meg. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. augusztus 28. 21:20 #30
- törölt felhasználó -    
Nekem is sokkal jobban tetszett mint a Megasztár. Bár gondolom ebben benne van az újdonság varázsa is, mivel így az 5. megasztár nekem unalmas.
Magában a műsorban az nem tetszett, hogy kevés versenyzőt és belőlük is keveset mutattak.
A Hallelujah-s résznél viszont pozitívum, hogy mire jött a 'jó' hapsi, addigra már én is meguntam a számot.

szerk.: bajer melyik volt az angoltanárod?
2010. augusztus 28. 21:22 #31
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Sokkal-sokkal jobb, mint az a sehonnai Megasztár.

Egyébként a Because of You-s csaj szerepelt pár éve a VIVA Karaoke műsorában, amit meg is nyert. Ja, meg jövő héten a Vastag Csaba lesz, tudjátok, a Popdarálóból az egyik énekes. Nem szégyen az a TV2-nek, hogy egy ex-TV2-s ott szerepel?

Amúgy ma este 23 órakor lesz az After X a Coolon. Aki teheti, nézze ;D
2010. augusztus 28. 21:24 #32
- törölt felhasználó -    
Hát sokat röhögtem azon a két csajon, amelyek Natalia Oreirot utánozták... S az a sok halleluja... biggrin.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif De a kalapos tényleg jó volt:)) smileeee.gif
2010. augusztus 28. 21:24 #33
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Idézet (wannascream @ 2010.08.28. 21:18)
Az a nő meg, aki "elismert énekes Olaszországbanű"... mellow.gif  Ha annyira elismert, akkor mégis minek jött ide? Meg, ha énekes, akkor azt még nem sikerült megtanulnia, hogy ha meg akarja mutatni az embereknek, hogy mit tud, akkor talán énekelni kell?  blink.gif

Szerintem ez az ,,elismert énekes vagyok,, mondat azt takarja, hogy táncolok félmeztelenül és közben böfögök pár szót, amit éneklésnek hív... most is azt csinálta biggrin.gif és még elkezdett szájalni is unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: bibicsibi, Fuller, Dancsy
2010. augusztus 28. 21:26 #34
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (raspberry @ 2010.08.28. 21:18)
Pont ezt akartam, senkinek nem esne jól ha így lehuznák ekkora közönség előtt. Bár egyesek nagyon bátrak, hogy ilyen hanggal megprobálják de nem kell így összetörni őket.

Egytértek, aki úgy áll ki, meg olyan hangon beszél, mint pl az olasz csaj, annak mondják meg bátran; de aki reménykedve jön, hogy hátha felfedezik, erre kap egy hideg zuhanyt, biztos, hogy többet még csak otthon sem fog énekelni. mellow.gif
2010. augusztus 28. 21:27 #35
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Idézet (Linnéa @ 2010.08.28. 21:20)
Nekem is sokkal jobban tetszett mint a Megasztár. Bár gondolom ebben benne van az újdonság varázsa is, mivel így az 5. megasztár nekem unalmas.
Magában a műsorban az nem tetszett, hogy kevés versenyzőt és belőlük is keveset mutattak.
A Hallelujah-s résznél viszont pozitívum, hogy mire jött a 'jó' hapsi, addigra már én is meguntam a számot.
szerk.: bajer melyik volt az angoltanárod?

Nem mutatták valami sokat, csak annyit, hogy továbbjutott. smileeee.gif
2010. augusztus 28. 21:27 #36
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Idézet (Fuller @ 2010.08.28. 21:26)
Egytértek, aki úgy áll ki, meg olyan hangon beszél, mint pl az olasz csaj, annak mondják meg bátran; de aki reménykedve jön, hogy hátha felfedezik, erre kap egy hideg zuhanyt, biztos, hogy többet még csak otthon sem fog énekelni. mellow.gif

Ja, teljesen egyetértek. Az a házaspár is milyen csalódottan meg zavartan ment ki onnan...
3 felhasználónak tetszik: Fuller, Dancsy, raspberry
2010. augusztus 28. 21:32 #37
- törölt felhasználó -    
Azt figyeltétek, hogy az elején milyen átszínezett stb. felvételeket mutattak Budapestről?
2010. augusztus 28. 21:32 #38
- törölt felhasználó -    
Én jól szórakoztam rohog.gif nekem a duci lány(bocsi, nem tudom a nevét biggrin.gif ) tetszett az összes közül a legjobban meghajolo.gif amúgy néha áttvettem a Megasztárra blush.gif
3 felhasználónak tetszik: bibicsibi, Dancsy, Fuller
2010. augusztus 28. 21:32 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (bibicsibi @ 2010.08.28. 21:27)
Ja, teljesen egyetértek. Az a házaspár is milyen csalódottan meg zavartan ment ki onnan...

De az tényleg elég sz@r volt rohog.gif rohog.gif
2010. augusztus 28. 21:39 #40
- törölt felhasználó -    
Egyetértek Fuller hozzászólásával. Lehet, hogy kicsit régimódi vagyok, de nekem is az a véleményem – úgy általában ezekről a műsorokról –, hogy a zsűritagokkal kicsit elszállt a ló. Lehet, hogy ők elismertek a szakmájukban, de attól még nem kellene lenézni az egész világot és alpári bunkó módon közölni a versenyzőkkel az eredményt.

Arról nem is beszélve, hogy én sokszor a zsűri összetételével sem értek egyet. Ha egyszer éneklésről van szó, akkor elvárnám, hogy minden tag legalább énekes (és zeneszerző) legyen. Most a Geszti Péter pl. baromi nagy énekes... volt egy idétlen rapegyüttese, aztán azon kívül? Nem beszélve a Megasztár 5-ben a Friderikuszról.

Bizonyos versenyzőket sem értek; mint pl. az a magyar származású olasz csaj... ha egyszer már külföldön elismerték és jól érzi magát a szakmájában, mi a francnak jelentkezik egy ilyen műsorba? Örülne neki, hogy elért valamit.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az a véleményem, hogy ha valaki egyszer valamiben bizonyított és elismerték, eljutott egy szintre, akkor baromság elmenni egy ilyen műsorba, ahol esetleg lerombolják a hírnevét/karrierjét. Állítom nektek, hogy ha a mai már elismert sztárok közül kiállnának egy ilyen műsorban élőben a színpadra, ezek ugyanúgy kivágnák a többségüket; és ezt el tudnám képzelni több évtizede a pályán lévő énekesekről is. Hogy miért? Egyszerűen azért, mert megváltoztak azóta az elvárások. A 60–70–80-as években ugyanis nem az számított, hogy kinek milyen a hangja és mennyire tud énekelni, mekkora tehetség van benne, mint ma, hanem csak simán az, hogy kiállt és énekelt, élőben, zenekarral. A régi generációs sztárok többsége így futott be és így lett elismert, s nem biztos, hogy az ő tehetségük ma elegendő lenne. Ha az énektudást nézzük, szerintem egy Britney Spears pl. simán elvérezne egy ilyen zsűri előtt (elnézést a rajongóktól, hogy pont ő jutott eszembe).
6 felhasználónak tetszik: raspberry, Dancsy, Fuller, audrey, vvivienne8, szeri thalía
43 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok