X-Faktor (2010-11)
2010. október 27. 15:42
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Malek Miklós, őt csípem is meg hát szerintem ő ért ott a legjobban a zenéhez.
1 felhasználónak tetszik:
linus04
2010. október 27. 15:46
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Miah008 @ 2010.10.23. 21:06)
Előzőeket megkérdezném, hogy miért pont Malek Miklós?
Van-e valamilyen érvetek mellette, vagy csak szimplán azért, mert jól néz ki?
Am szerintem Keresztes Ildikó, mert ő teljesen beleéli magát a mentorálásba.
Am szerintem Keresztes Ildikó, mert ő teljesen beleéli magát a mentorálásba.
Malek szerintem sem néz ki jól, mégis őt mondanám a legjobb, illetve a legőszintébb mentornak. Általában egyet értek vele. Megmondja, ha valami nem tetszik neki, de olyan szépen fogalmaz, hogy nem bánt meg vele senkit. Ezt kedvelem benne. Elég már a sok "őszinte", nyersen fogalmazó tahóból! Egy darabig poén, de egy idő után unalmassá válnak az ilyen figurák is. Malek Miklós intelligens, jó ízlésű és szerintem jó szívű is.
2010. október 27. 15:54
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.27. 15:46)
Malek szerintem sem néz ki jól, mégis őt mondanám a legjobb, illetve a legőszintébb mentornak. Általában egyet értek vele. Megmondja, ha valami nem tetszik neki, de olyan szépen fogalmaz, hogy nem bánt meg vele senkit. Ezt kedvelem benne. Elég már a sok "őszinte", nyersen fogalmazó tahóból! Egy darabig poén, de egy idő után unalmassá válnak az ilyen figurák is. Malek Miklós intelligens, jó ízlésű és szerintem jó szívű is.
Egyetértek
Én mg mint mentor Feró-t is nagyon bírom
2010. október 27. 15:55
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Részemről mindegyik másért jó. Keresztes Ildibe nagyon szeretem az érzékenységét, Malekot igazi szakembernek tartom, Feróba nagyon csípem hogy szókimondó, Gesztibe pedig azt hogy néha úgy odamondja a véleményét, hogy hátast dobnak tőle.
Szerintem nagyon jól össze lettek válogatva és mindegyikük rátermett a posztra.
Bessie
2010. október 27. 15:57
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Brittany @ 2010.10.27. 15:55)
Részemről mindegyik másért jó. Keresztes Ildibe nagyon szeretem az érzékenységét, Malekot igazi szakembernek tartom, Feróba nagyon csípem hogy szókimondó, Gesztibe pedig azt hogy néha úgy odamondja a véleményét, hogy hátast dobnak tőle.
Az biztos
Én nem igazán csíptem Keresztes Ildikó-t , de így hogy kicsit joban ,,megismertem " így nem is olyan vészes
2010. október 28. 10:35
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.27. 10:27)
Ha mégis ejt valamit, dobj meg légyszi egy szuper titkos privivel!!
De nekem a lírai Norbi is tetszett egyébként. Az Ildiben nagyon tetszik, ahogy imádja Norbit. És amit mondott neki. "Ma te voltál a legjóképűbb pasas a világon!" Vagy valami ilyesmi.. de nagyon egyetértettem vele!
De nekem a lírai Norbi is tetszett egyébként. Az Ildiben nagyon tetszik, ahogy imádja Norbit. És amit mondott neki. "Ma te voltál a legjóképűbb pasas a világon!" Vagy valami ilyesmi.. de nagyon egyetértettem vele!
Tájna Törner szong szinging dö nekszt szaturdéj.
2010. október 30. 15:44
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Kedves andiii!
Nem Gesztesi, mert az Károly, hanem Geszti, mert Péter! You know?
Nem Gesztesi, mert az Károly, hanem Geszti, mert Péter! You know?
2010. október 30. 22:21
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Hazamentek a Nyári lányok. Kicsit sajnálom őket, de tény, hogy ma sem brillíroztak! A párbaj dalban a szokásos lírai vonalt hozták, nem tudtak újat mutatni.
Vecának nagyon szurkoltam, örültem, hogy tovább jutott!!
Vecának nagyon szurkoltam, örültem, hogy tovább jutott!!
2010. október 31. 00:19
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.28. 10:35)
Tájna Törner szong szinging dö nekszt szaturdéj. 
Jaj, Sally, ha nem lennél ki kéne találni.
Sally Sparrow
2010. október 31. 00:29
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
A cikknél már kifejtettem a véleményem. Amúgy maga a műsor most nagyon tetszett.
Vecának jól állt a Xtina szám, szerintem tehetséges, és jól énekelte el. A Párbaj dalnál meg le a kalappal előtte. A Nyári lányok mindkét produkciója tökéletes volt. Nagyon bejött a rockos stílus nekik és a másik szám is eszelős volt. Király L Norbi személyisége ütős és utánozhatatlan. Nikolas furcsa volt de a hangja az utánozhatatlan. Elképesztően nyomta ezt a számot is. Vastag Csaba is jó volt, ő is nagyon tetszett.
Dorka most se jött át, de sokkal jobb volt a mostani előadása mint az előző kettő. Mostmár valami hangot is hallottam tőle. A Non Stop stílusa sajnos nekem nem tetszik, nem tudom miért. Vastag Tomit szeretem, de ez most nem jött át. Ezzel a számmal túlvállalta magát. Mariann nem tetszett, azt hittem ha már az ő műfaja van akkor jobbat produkál. Wolf Kati is túlvállalta magát az Evanescense számmal szerintem... bár ízlések és pofonok.
A Közös Szám viszont megint nagyon ütött. Nagyon szeretem ezt a Ha zene szól számot eredetiben is, tőlük is nagyon nagyon tetszett.
A csajokat sajnáltam, nem érdemelték meg, hogy párbajozzanak, főként nem hogy kiessenek, de hát döntött a nép. A mentorok dala viszont nagyon szuper. Tipikus Geszti féle szám. Malek hangja tök jóóóóóó
Vecának jól állt a Xtina szám, szerintem tehetséges, és jól énekelte el. A Párbaj dalnál meg le a kalappal előtte. A Nyári lányok mindkét produkciója tökéletes volt. Nagyon bejött a rockos stílus nekik és a másik szám is eszelős volt. Király L Norbi személyisége ütős és utánozhatatlan. Nikolas furcsa volt de a hangja az utánozhatatlan. Elképesztően nyomta ezt a számot is. Vastag Csaba is jó volt, ő is nagyon tetszett.
Dorka most se jött át, de sokkal jobb volt a mostani előadása mint az előző kettő. Mostmár valami hangot is hallottam tőle. A Non Stop stílusa sajnos nekem nem tetszik, nem tudom miért. Vastag Tomit szeretem, de ez most nem jött át. Ezzel a számmal túlvállalta magát. Mariann nem tetszett, azt hittem ha már az ő műfaja van akkor jobbat produkál. Wolf Kati is túlvállalta magát az Evanescense számmal szerintem... bár ízlések és pofonok.
A Közös Szám viszont megint nagyon ütött. Nagyon szeretem ezt a Ha zene szól számot eredetiben is, tőlük is nagyon nagyon tetszett.
A csajokat sajnáltam, nem érdemelték meg, hogy párbajozzanak, főként nem hogy kiessenek, de hát döntött a nép. A mentorok dala viszont nagyon szuper. Tipikus Geszti féle szám. Malek hangja tök jóóóóóó
2010. október 31. 08:07
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
A múltkori adást nem néztem, de a tegnap estit sikerült elcsípnem. Azt kell mondjam, hogy számomra tegnap senki sem volt kiemelkedően jó. Olyan egy kaptafa volt az egész, senki sem ordította le a hajam, senkitől nem kaptam - jó értelemben! - frászt. A rock az egy odavágós műfaj, de engem most egyik versenyző sem vágott oda.
Még Nikolas sem, pedig tőle azt vártam. A legjobb teljesítményt Szabó Mariann nyújtotta, legalábbis szerintem. Neki nagyon fekszik ez a műfaj, odatette magát. Azonkívül Veca is nagyon tetszett, a dal végére kieresztette a vadmacskát is, szóval nem hiszem, hogy olyan szörnyű volt, hogy párbajoznia kellett volna. Schodeinde Dorka egy nagyon szép, nagyon bájos, szerethető csajszi szép hangszínnel, csak éppen hamis!!! Egyik nagy kedvencem az a dal, amit tegnap énekelt, de az ő előadásában nem érintett meg, és nem is biztos, hogy azért, mert hamis volt.
Lehet, hogy velem van a baj, hogy többet várok pár csinos pofinál.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.