De Tomi se rossz csak még éretlen szerintem
X-Faktor (2010-11)
2010. október 25. 19:01
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Brittany @ 2010.10.25. 14:31)
sajtoklub.tv/Bársony Bence
Képek a második élő showból
Képek a második élő showból
Az első kép nagyon jó
köszi Brittany
Amúgy a közös produkciók elképesztőre sikerültek , mind a kettő nagyon bejött
És ha figyelmesen hallgatjuk azért egy hamis hang sincs benne , de az kicsit furi hogy a közös produkcióknál nincs kiírva az ELŐ felirat a RTL alatt
2010. október 25. 19:22
Idézet (minilivi @ 2010.09.27. 15:34)
Egyértelmű, Tamás

szerintem is
2010. október 26. 09:09
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2010.10.25. 19:01)
Az első kép nagyon jó
köszi Brittany
És ha figyelmesen hallgatjuk azért egy hamis hang sincs benne , de az kicsit furi hogy a közös produkcióknál nincs kiírva az ELŐ felirat a RTL alatt
, de ha playback ha nem , akkor is jó

köszi Brittany
Közvetlenül a műsor előtt veszik fel a közös produkciókat, ahogy a sztárfellépőt is. Ezért nincs kiírva, hogy élő.
2010. október 26. 09:13
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Nekem a Vastag tesók a kedvenceim! :)
Csabinak jobb hangja van és jobban néz ki! ♥
Csabinak jobb hangja van és jobban néz ki! ♥
2010. október 26. 12:08
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2010.10.25. 19:01)
Az első kép nagyon jó
köszi Brittany
köszi Brittany
Nekem a Nikolas kép a kedvencem. Az nagyon jól el lett kapva
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. október 26. 15:28
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Brittany @ 2010.10.26. 09:09)
Közvetlenül a műsor előtt veszik fel a közös produkciókat, ahogy a sztárfellépőt is. Ezért nincs kiírva, hogy élő.
Így már értem
Mondjuk azért logikus dolog és gondoltam is rá
köszi ismét Brittany
Egyébként a Nikolas-os is nagyon tetszetős
2010. október 26. 22:06
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2010.10.24. 00:40)
Most vagy én vagyok "öreg" tini, vagy csak bennem van a hiba, de speciel nálam nem mérvadó soha, hogy ki mennyire helyes. Nekem Janicsák Veca a legszimpatikusabb, meg talán Wolf Kati, a többivel meg elvagyok. Jó, bevallom, Csaba persze nem rossz, de egy tehetségkutató után ennyiből nyilvén nem lehet megélni.
Szerintem amúgy a nézőknek nem kellene ekkora teret adni, ha egyáltalán tényleg ők döntenek, nem úgy mint a Megafrászba, hogy az elején megvan, hogy ki nyeri, a szavazósdi meg csak látszat...
Egyébként Fanniról még annyit, hogy nem utálom, csak egyszerűen nem az én stílusom, kapok minden nap eleget ebből a pattogásból, az is bőven sok, ő meg a tévéből ilyennek jön le.
Amúgy Dorka szerintem nem oda való, és nem a tehetsége miatt, de nyilván ha lenne egy gyerekem, aki nem rég született, akkor nem a karrieremet építgetném, és a médiát hajhásznám, hanem azzal a szerencsétlen gyerekkel törődnék. No de ő tudja
Szerintem amúgy a nézőknek nem kellene ekkora teret adni, ha egyáltalán tényleg ők döntenek, nem úgy mint a Megafrászba, hogy az elején megvan, hogy ki nyeri, a szavazósdi meg csak látszat...
Egyébként Fanniról még annyit, hogy nem utálom, csak egyszerűen nem az én stílusom, kapok minden nap eleget ebből a pattogásból, az is bőven sok, ő meg a tévéből ilyennek jön le.
Amúgy Dorka szerintem nem oda való, és nem a tehetsége miatt, de nyilván ha lenne egy gyerekem, aki nem rég született, akkor nem a karrieremet építgetném, és a médiát hajhásznám, hanem azzal a szerencsétlen gyerekkel törődnék. No de ő tudja
Annyira egyetértek veled! Titkon megsúgom, hogy én most Dorka távozásában reménykedem. Aranyos anyuka, de énekelni nem tud, engem nem győzött meg. Színpadi kiállása valami borzasztó. Plusz inkább nevelje a babáját, ha már ilyen fiatalon bevállalta. Nekem még nincs gyerekem, de van két unokaöcsém. Három és egy évesek. Mindennap látom őket, és mondjuk én nem az anyjuk vagyok, de el nem tudnám képzelni, hogy havonta egyszer lássam őket. Persze ez nagyon sarkalatos példa, tudom.
Fanni nekem sok volt. A színes stílusa, a beszéde, az egyénisége. Ami sok az nekem nem szívből jön, nem őszinte. Janicsák Veca egyre szimpatikusabb, pedig mikor bekerült nagyon nem örültem neki. De ez a lány tud énekelni, a színpadon ragyog és nem szerencsétlen benyomást kelt, mint pl. Dorka. Nem sértésként szántam meg szánom, de komolyan ahogy áll szegény lány néha, hát rossz ránézni.
Én még mindig azt mondom, hogy Nikolas a legjobb. A hangja az isteni, és imádja őt a színpad! Király Norbinak is nagyon drukkolok, szerintem sokáig fogja húzni, de nem ő fog nyerni.
2010. október 27. 10:04
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Állítólag Norbi nagyon jó lesz szombaton...
Nevelőanyukája reklámozza nagyon.
Mondjuk azt nem árulta el, mi lesz a produkció...
2010. október 27. 10:11
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.27. 10:04)
Állítólag Norbi nagyon jó lesz szombaton...
Nevelőanyukája reklámozza nagyon.
Mondjuk azt nem árulta el, mi lesz a produkció... 
Mert nem is árulhatják el, de már nagyon kíváncsi vagyok
Bessie
2010. október 27. 10:20
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.27. 10:11)
Mert nem is árulhatják el, de már nagyon kíváncsi vagyok
Az őrült Norbit elnézném szívesen! 
Tudom, hogy nem, de hát a kollégáknak legalább elejthetne valamit...
Bessie
2010. október 27. 10:27
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.27. 10:20)
Tudom, hogy nem, de hát a kollégáknak legalább elejthetne valamit... 
Ha mégis ejt valamit, dobj meg légyszi egy szuper titkos privivel!!
De nekem a lírai Norbi is tetszett egyébként. Az Ildiben nagyon tetszik, ahogy imádja Norbit. És amit mondott neki. "Ma te voltál a legjóképűbb pasas a világon!" Vagy valami ilyesmi.. de nagyon egyetértettem vele!
2010. október 27. 10:29
|
|
|
Oksi.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.