X-Faktor (2010-11)
2010. október 23. 22:39
Fanni most volt a legjobb és kiesett
de ráadásul a summer sisters ejtette ki, akik ...
még nem tértem magamhoz
nagyon sajnálom, most tényleg jó volt Fanni
a mentorok most nagyon süketek lehettek
2010. október 23. 22:41
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Megint nem azok párbajoztak akinek kellett volna. Fanni ma tetszett, bár még mindig nem szimpatikus. Jelenleg sajnálom, hogy ő esett ki. Shodeinde Dorkának kellett volna párbajoznia a Summer Sister-el és Dórinak kellett volna kiesnie. SZerintem nagyon rossz volt ahogy elénekelte a Cserháti számot.
Nikolas nagyon ott volt. A Vastag tesók tetszettek. Norbinak ez is jól állt szerintem. Veca szuper volt ahhoz képest hogy nem hallotta saját magát.
A Summer Sisters produkciója nagyon gáz volt. Én is őket küőldtem volna párbajra, de ott megmutatták hogy nagyon tudnak. Sajnálom a végeredményt mindent összevetve. Dórinak az élő műsorba egyserzűen nem jó a hangja.
Nikolas nagyon ott volt. A Vastag tesók tetszettek. Norbinak ez is jól állt szerintem. Veca szuper volt ahhoz képest hogy nem hallotta saját magát.
A Summer Sisters produkciója nagyon gáz volt. Én is őket küőldtem volna párbajra, de ott megmutatták hogy nagyon tudnak. Sajnálom a végeredményt mindent összevetve. Dórinak az élő műsorba egyserzűen nem jó a hangja.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. október 23. 22:54
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.23. 22:38)
Haragszom amiért nem a Summer Sisters esett ki hanem Fanni. Fannit sem csípem de a Summer Sisters nagyon irritáló, több kellene a műsorba mint két csini pofa 
Idézet
Fanni most volt a legjobb és kiesett ohmy.gif de ráadásul a summer sisters ejtette ki, akik ... omg.gif még nem tértem magamhoz laugh.gif nagyon sajnálom, most tényleg jó volt Fanni sad.gif a mentorok most nagyon süketek lehettek dry.gif
Tény, hogy a Nyári lányok nekem sem a szívem csücskei, bár szimpatikusabbak most, mint a kezdet kezdetén. Bár némi alázatot még illene tanulniuk.
De a párbajban nem hogy lekörözték Fannit, de úgy elhúztak mellette, mint Gyalog Kakukk!
Spec. örülök Fanni távozásának. A dal még nem is lett volna rossz, de én ehhez a dalhoz valami szolidabb cuccost adtam volna rá.
Beba13
2010. október 23. 22:56
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.23. 22:54)
De a párbajban nem hogy lekörözték Fannit, de úgy elhúztak mellette, mint Gyalog Kakukk!
Igen, ezt beismerem, jók voltak a párban.
2010. október 23. 22:57
Idézet (kateblock @ 2010.10.23. 22:56)
Igen, ezt beismerem, jók voltak a párban.
Nekem ott sem tetszettek
2010. október 23. 22:58
Idézet (Candies @ 2010.10.23. 22:57)
Nekem ott sem tetszettek
nem tetszik a hangjuk, nagyon erőltetik, már kicsit sok nekem 
Nekem már nagyon sok amit művelnek.
2010. október 23. 22:59
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Candies @ 2010.10.23. 22:57)
Nekem ott sem tetszettek
nem tetszik a hangjuk, nagyon erőltetik, már kicsit sok nekem 
Mondjuk ebben van igazság.. mégis oda tudták magukat tenni. De ha továbbra is ilyen nagy lesz a pofijuk, ki fognak esni. Azért nem volt tökéletes a Sakáltanyás számuk, hiába bizonygatják, hogy milyen jók voltak.
2010. október 23. 23:00
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Szerintem Fanninak kellett volna továbbjutnia, a Nyári lányok produkciója nekem nagyon mű volt, Fanni legalább saját magát adta!
katiegirl15
2010. október 23. 23:03
|
|
|
Idézet (xxangi20xx @ 2010.10.23. 23:00)
Szerintem Fanninak kellett volna továbbjutnia, a Nyári lányok produkciója nekem nagyon mű volt, Fanni legalább saját magát adta!
Nem tudom.. lehet. De én egyetértek Falusi Mariannal, aki még a múlt héten megjegyezte, hogy kicsit visszavehetne a stílusából. A kevesebb néha több. És ez a Summer Sisterse is vonatkozik.. most szerencséjük volt, de legközelebb nem biztos, hogy kapnak még egy esélyt.
2010. október 23. 23:44
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Egyik sem
Norbi a csúcs xD
katiegirl15
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.