szerintem mindkettőnek nagyon jó hangja van meg helyesek is.
X-Faktor (2010-11)
2010. október 17. 22:09
jajj..mindkettő.
:D
2010. október 17. 22:16
Csaba... valahogy inkább ő na
1 felhasználónak tetszik:
Cheryl Cole fan
2010. október 18. 15:28
Ebben az adásban a kedvenceim az Király L. Norbert (ő volt most a best
) Janicsák Veca, Wolf Kati és a Non Stop.
A legrosszabbak Domokos Fanni és Szabó Mariann voltak. Fanniba kicsit csalódtam, többet vártam tőle és Mariann meg elrontott egy jó Pink számot. Sajnáltam Mimit és Gergőt. Szerintem Gergő miatt estek ki, mert ő igen lerontotta a színvonalat. Miminek meg nagyon jó hangja van.
2010. október 18. 15:42
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Csaba jobban néz ki, de tény, hogy mindketten eszméletlen tehetségesek.
2010. október 18. 16:42
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Kíváncsian vártam az első adást, tegnap és ma sikerült is visszanéznem a produkciókat.
Wolf Kati volt az egyik legkiemelkedőbb és legprofibb! Egyszerűen imádtam! Pedig nekem ő eddig zsákbamacska volt, akit szerettem is meg nem is, értettem is meg nem is, hogy mit keres itt, de a From Sarah with love c. dallal engem meggyőzött, olyannyira, hogy most már nagyon drukkolok neki!
A másik pozitív csalódásom Veca volt, pedig ő hozzá tényleg nagyon negatívan álltam. Azt eddig is elismertem, hogy énekelni tud, de most.. lehet, hogy a dal miatt, de engem teljesen levett a lábamról! Gyönyörű volt a színpadon, a hangja pedig egyre jobb!
A Summer Sisters, avagy a Nyári lányok szintén megleptek, jó értelemben. Nem tudom mit csináltak, de mostanában sokkal emberibbnek tűnnek. A produkciójuk nagyon jó volt, és most már én is azt mondom, hogy Aliz és Edit is sokkal szimpatikusabb. Talán Miklós nevelgette őket egy kicsit, de ha így volt, akkor jól is tette!!
Amit nem értek, hogy Domokos Fanni mi a fenét keres itt még mindig?? Hangja semmi, előadásmódja borzasztó, stílusa erőltetett és nevetséges. Remélem szombaton most ő esik ki, mert ha valaki, hát ő nagyon rászolgált.
Áhh!! Norbit imádtam!! Bár hangilag nem kedvenc.. valahol bántja is a fülem, de a srác energiája és személyisége visz mindent! Egyszerűen imádom! Nem csoda, hogy Ildikóról a ruha is leesett
És hát személyes nagy kedvencemről Nikolasról is muszáj szót ejtenem! Nekem őszintének tűnt a produkciója, nem hiszem, hogy ő az a fajta előadó, aki letépi magáról az inget és üvölt a színpadon. Ő ilyen, és én nem is biztos, hogy örülnék, ha megőrülne! Nikolas, maradj ilyen!!
Wolf Kati volt az egyik legkiemelkedőbb és legprofibb! Egyszerűen imádtam! Pedig nekem ő eddig zsákbamacska volt, akit szerettem is meg nem is, értettem is meg nem is, hogy mit keres itt, de a From Sarah with love c. dallal engem meggyőzött, olyannyira, hogy most már nagyon drukkolok neki!
A másik pozitív csalódásom Veca volt, pedig ő hozzá tényleg nagyon negatívan álltam. Azt eddig is elismertem, hogy énekelni tud, de most.. lehet, hogy a dal miatt, de engem teljesen levett a lábamról! Gyönyörű volt a színpadon, a hangja pedig egyre jobb!
A Summer Sisters, avagy a Nyári lányok szintén megleptek, jó értelemben. Nem tudom mit csináltak, de mostanában sokkal emberibbnek tűnnek. A produkciójuk nagyon jó volt, és most már én is azt mondom, hogy Aliz és Edit is sokkal szimpatikusabb. Talán Miklós nevelgette őket egy kicsit, de ha így volt, akkor jól is tette!!
Amit nem értek, hogy Domokos Fanni mi a fenét keres itt még mindig?? Hangja semmi, előadásmódja borzasztó, stílusa erőltetett és nevetséges. Remélem szombaton most ő esik ki, mert ha valaki, hát ő nagyon rászolgált.
Áhh!! Norbit imádtam!! Bár hangilag nem kedvenc.. valahol bántja is a fülem, de a srác energiája és személyisége visz mindent! Egyszerűen imádom! Nem csoda, hogy Ildikóról a ruha is leesett
És hát személyes nagy kedvencemről Nikolasról is muszáj szót ejtenem! Nekem őszintének tűnt a produkciója, nem hiszem, hogy ő az a fajta előadó, aki letépi magáról az inget és üvölt a színpadon. Ő ilyen, és én nem is biztos, hogy örülnék, ha megőrülne! Nikolas, maradj ilyen!!
2010. október 18. 17:36
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
egész jó adás volt nekem tetszett
2010. október 18. 19:27
Idézet (itsmilan @ 2010.10.18. 19:22)
Nem értek egyet azzal, hogy Mimi&Gergő esett ki.
Domokos Fanni 'Hot n Cold'-ja szörnyű volt és nekem amúgy sem szimpatikus. Én őt ejtettem volna ki >.<"
Domokos Fanni 'Hot n Cold'-ja szörnyű volt és nekem amúgy sem szimpatikus. Én őt ejtettem volna ki >.<"
Én egyet értek veled nekem sem szimpi a Fanni
De annak nagyon örülök hogy Vastag Tamás tovább jutott
2010. október 18. 19:45
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Szerintem is nagyon jó!
2010. október 19. 15:58
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Nos, azt hiszem egyértelmű a kérdés, versenyben vannak még: NONSTOP, Summer Sisters, Janicsák Veronika, Shodeinde Dorottya, Domokos Fanni, Wolf Kati, Szabó Mariann, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Király L. Norbert, Takács Nikolas.
2010. október 19. 16:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Vastag Csaba ( legalábbis én nagyon neki szurkolok )
Wolf Kati-nak is gyönyörű hangja van
szóval szerintem kettejük közül valaki , de ha választani kell akkor CSABA
Wolf Kati-nak is gyönyörű hangja van
szóval szerintem kettejük közül valaki , de ha választani kell akkor CSABA
2010. október 19. 16:02
Oh szerintem Vastag Tamás (remélem) én nagyon szurkolok neki
2010. október 19. 16:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Szakmailag Wolf Kati és Takács Nikolas a legjobbak a mezőnyben. Ha ezt az oldalát nézzük, márpedig ugye ez volna a műsor lényege, akkor kettejük közül kellene nyerni valakinek. Én biztos nekik szurkolok.
Plussz Veca még számításba jöhet.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2010. október 19. 16:08
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
TÚL NAGY KÉRÉS LENNE, HOGY A KI A KEDVENCED, SZERINTED KI FOG KIESNI, KI A LEGJOBB TÉMÁKAT MELLŐZZÜK ÉS AMI X-FAKTORRAL KAPCSOLATOS DOLOG AZT MIND ITT VITASSÁTOK MEG? NEM GYŐZÖM ÖSSZEVONNI A TÉMÁKAT...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.