X-Faktor (2010-11)
2010. október 12. 20:07
spiriev teodor , remélem jól írom : D jó a hangja. nem énekel még olyan jól mint mások, és pont ezért kellett volna ővele foglalkozni.
1 felhasználónak tetszik:
sellyfan05
2010. október 16. 23:01
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
2010. október 17. 00:28
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
A Janicsák Veca
hihetetlen mennyire jó volt! Nekem ő és a Vastag Tomi a favoritom! A Tomi ma egy kicsit gyengébb volt, de rossz volt a dalválasztás nem tudta megmutatni azt az egyedi nagyon jó hangszínét! Jó volt még a Non stop és a nyári lányok is most szimpatikusabbak voltak mint eddig! Mimiéket
sajnálom de sajnos a Gergő lerombolta az ő előadásukat!
2010. október 17. 00:31
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Wolf Kati és Takács Nikolas az, akikért érdemes nézni a műsort. Mág jó pár embert szeretek. Szeretem a Vastag testvéreket, most már Király L. Norbertet, Szabó Mariannt, NonStop-ot. Akiket egyáltalán nem csípek, az a kiesett Mimi és Gergő, a Nyári testvéreket, a Lányokat (Dorottya,Veca,Fanni). A zsűriből mindenkit szeretek, mert szinte rosszat nem is tudnak mondani
2010. október 17. 01:48
Hát, én megmondom őszintén nagyot csalódtam tegnap. Mimi és Gergő csodálatosak voltak együtt, fantasztikusat alkottak. Erre tovább jut a Non Stop meg Nikolas?
Az embereknek nincs fülük
Wolf Kati és Domokos Fanni most kivételesen jót alkottak, de azért tőlük sem vagyok elragadtatva. Remélem a jövő heti adásban a Non Stop fog kiesni. Elnézést ha valakit megbántok, de ők akkor is sz@rok
2010. október 17. 04:11
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Az elejébe belenéztem, de komolyan mondom, 1-2 ember előadásával kínozni lehetne... Röhej/szánalmas, hogy ilyen "énekesek" jutottak el a döntőig...
Ami viszont a legnagyobb csalódás: Keresztes Ildikó a szart is isteníti, ezt azért nem vártam tőle.
Kíváncsi vagyok mennyit adhatnak neki meg a többi elismert énekesnek az ilyen kamu műsorokban, mert az le merném fogadni, hogy itt sem tiszta minden...
Ami viszont a legnagyobb csalódás: Keresztes Ildikó a szart is isteníti, ezt azért nem vártam tőle.
2010. október 17. 06:27
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Tegnap elszántam magam és az első élő adást végignéztem. Hát többségében sírtam és nem örömömben. Viszont volt három katarzis közeli élményem is. Wolf Kati magasra rakta a lécet! Az a profizmus, az a hihetetlen tehetség, amivel rendelkezik, szerintem külföldön is bőven megállná a helyét. (Remélem Miklós van ennyire szemfüles!!) Tegnap este tényleg Kati volt a legjobb, ez tagadhatatlan. A nyomában szorosan ott volt Janicsák Veca és Takács Nikolas. Ők tényleg nyújtottak valamit, ők tényleg teljesítettek. A többieket inkább nem emelném ki név szerint, mert vagy nem fogtak meg az előadásmódjukkal, vagy egyszerűen tökéletesen kritikán aluli teljesítményt nyújtottak és nem akarnék senkit sem megbántani. Annyi biztos, hogy Necrosnak igaza van. Volt egy-két igazán borzalmas produkció tegnap este, és még azt is úgy próbálták letolni a torkunkon, hogy ímé ez az egyediség, ezt így kell csinálni. Bocs mindenkitől, de van fülem és van saját véleményem. Ami gány, az gány, akárhány "szakember" állítja is az ellenkezőjét.
2010. október 17. 11:11
Tegnap kivételesen Vastag Csabi jobban tetszett mint az öccse, de még így is jobban szeretem Tomit
Király L. Norbi király volt
Tetszett hogy mindenki csinosan volt felöltöztetve, nem pedig madárijesztőknek mint a Megasztárban
Fanni valami szörnyű volt
pedig én nagyon szeretem a hangját. Legközelebb remélem jobb lesz. A végén sajnáltam Mimit és Gergőt, de csak azért mert én Mariannt ejtettem volna ki, nekem eggyeltalán nem tetszik a hangja
Akiknek szurkolok: Dorka, Veca, Tomi, Nikolas ja és tetszett egy nagyon picit a Summer sisters
Király L. Norbi király volt
Fanni valami szörnyű volt
Akiknek szurkolok: Dorka, Veca, Tomi, Nikolas ja és tetszett egy nagyon picit a Summer sisters
2010. október 17. 13:28
Én A Nyári lányoknak és Domokos Fanninak szurkolok
2010. október 17. 13:59
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A tegnapi rész nagyon jó volt
A kedvencem VASTAG CSABA annyira jó volt , imádtam
Persze a öcsikéje is nagyon jó volt
Lányok közül aki tetszett az a WOLF KATI volt , mert gyönyörű hangja van
legalábbis ennél a számnál nagyon kijött belőle
Én akit nagyon nem csípek és a hangját sem bírom az a DOMOKOS FANNI
Király L. Norbi mekkora volt már
Imádom azt a csávót is
A kedvencem VASTAG CSABA annyira jó volt , imádtam
Persze a öcsikéje is nagyon jó volt
Lányok közül aki tetszett az a WOLF KATI volt , mert gyönyörű hangja van
Én akit nagyon nem csípek és a hangját sem bírom az a DOMOKOS FANNI
Király L. Norbi mekkora volt már
Rap4ever8
2010. október 17. 14:02
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
A tegnap esti adásban Takács Nikolasz volt az aki iazán jó teljesitményt nyujtott én neki szurkolok
ha gyorsabb számot énekel még táncra is perdülök
evelyn125
2010. október 17. 15:17
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Szerintem tűz és víz a két testvér. Nekem a tűz jön be inkább, tehát Csaba
2010. október 17. 15:19
Szerintem Csabának jobb hangja van
Cheryl Cole fan
2010. október 17. 15:36
|
|
Annamari83új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 40 Csatolások: 17 Azonosító: 127662 offline
|
hááát,nekem Csaba külsőleg jobban bejön,de az öcsikének viszont egy kicsivel jobb hangja van,nagggyon nehéz kérdés de ha választani kell akkor nálam az idősebbik tesó a nyerő
2010. október 17. 22:02
Mindkettőjüket imádom de ha a külsőt nézzük akkor Csabi!
2010. október 17. 22:06
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Hát végülis attól függ mit kell nézni. Én mondjuk jobban szeretem Csaba hangját, de a Tamás meg jobban bejön. De végüli mind2-ket nagyon szeretem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.