X-Faktor (2010-11)
2010. augusztus 22. 13:30
hát én a műsorezetést várom, azon beül is inkább balázst, mert mikor buci "felmondott", akkor azt gondoltam, hogy ennyi, nem találnak olyan műsorvezetőt, aki képes vezetni, de balázs szerintem megfelelő, a két kedvencem az rtl klubból, mint műsorvezető: buci és balázs, a tv2ről meg kovács áron, de
ron és balázs a favorit, úgyhogy izgi lesz:)
ron és balázs a favorit, úgyhogy izgi lesz:)
2010. augusztus 24. 15:30
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Inkább, mint a Megasztár.
2010. augusztus 24. 15:32
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Hosszú várakozás után eldőlt, hogy már augusztus utolsó szombatján elindul az X-Faktor tehetségkutató verseny az RTL Klub műsorán.
Az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki jobb, sikeresebb és elismertebb lesz, mint mások. Számos tehetséges ember van, aki végül mégsem fut be, mert nincs meg bennük az a képesség, hogy a közönség figyelmét és szeretetét megszerezzék, fenntartsák: ezt a plusz adottságot keresi a műsor. Az X-Faktor hatalmas népszerűségnek örvend a világ számos országában. Az énekes tehetségkutató több szériát megélt már többek között Kolumbiában, Belgiumban, Dániában, Marokkóban, Hollandiában és Spanyolországban. Angliában, ahonnan a formátum származik 2009 őszén már a hatodik résszel jelentkeztek, melyet hihetetlen érdeklődés kísért mind a nézők, mind a sajtó részéről. A döntőt csaknem 15 millió ember nézte. A szereplők pillanatok alatt váltak sztárokká, szerepeltek az internetes keresési listák élén. A magyarországi indulással egyidőben kerül először képernyőre Lengyelországban, Németországban, Finnországban és Bulgáriában a műsor. A magyar változat négy mentora: Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós. A két műsorvezető: Ördög Nóra és Sebestyén Balázs.
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki jobb, sikeresebb és elismertebb lesz, mint mások. Számos tehetséges ember van, aki végül mégsem fut be, mert nincs meg bennük az a képesség, hogy a közönség figyelmét és szeretetét megszerezzék, fenntartsák: ezt a plusz adottságot keresi a műsor. Az X-Faktor hatalmas népszerűségnek örvend a világ számos országában. Az énekes tehetségkutató több szériát megélt már többek között Kolumbiában, Belgiumban, Dániában, Marokkóban, Hollandiában és Spanyolországban. Angliában, ahonnan a formátum származik 2009 őszén már a hatodik résszel jelentkeztek, melyet hihetetlen érdeklődés kísért mind a nézők, mind a sajtó részéről. A döntőt csaknem 15 millió ember nézte. A szereplők pillanatok alatt váltak sztárokká, szerepeltek az internetes keresési listák élén. A magyarországi indulással egyidőben kerül először képernyőre Lengyelországban, Németországban, Finnországban és Bulgáriában a műsor. A magyar változat négy mentora: Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós. A két műsorvezető: Ördög Nóra és Sebestyén Balázs.
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
2010. augusztus 28. 20:55
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A zsűri irdatlan nagy bunkó.
Ráadásul olyan erőltetett fejeket szoktak vágni néha...
Amúgy hol a 12-es karika?
Ha már olyat mondanak, hogy sz@r, legalább...
Valahogy a műsor se jön be, szerintem nem méltó az eredetihez, de kíváncsi leszek, amikor már csak a tehetségesek versengenek.
Viszont vannak érdekes előadók. A Non Stop nagyon tetszett.
Még annyi negatívum a végére, hogy keveset mutatják az előadásokat, én -mint mezei néző/hallgató- 5 mp-ből nem jövök rá, hogy milyen.
Még annyi negatívum a végére, hogy keveset mutatják az előadásokat, én -mint mezei néző/hallgató- 5 mp-ből nem jövök rá, hogy milyen.
2010. augusztus 28. 20:58
A zsűri túl őszinte.
Nagy Feró
A Non Stop, a csajszi, aki a Because of you-t énekelte és a kalapos hapi (bocsi, de nem jegyeztem meg a nevüket
)az eddigi nagy kedvencek.
A Non Stop, a csajszi, aki a Because of you-t énekelte és a kalapos hapi (bocsi, de nem jegyeztem meg a nevüket
2010. augusztus 28. 21:01
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Jaajjj nagyon jóóó!!
Van 1 pár marhavicces de vannak nagyon királyak is!!
Van 1 pár marhavicces de vannak nagyon királyak is!!
2010. augusztus 28. 21:01
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.08.28. 20:55)
Ráadásul olyan erőltetett fejeket szoktak vágni néha...
Amúgy hol a 12-es karika?
Valahogy a műsor se jön be, szerintem nem méltó az eredetihez, de kíváncsi leszek, amikor már csak a tehetségesek versengenek.
Lehet, hogy bunkó a zsűri, de igazuk van. Az tuti, hogy az eredetihez ez nem ér fel. Azon én is kibuktam, hogy csak két-három szót mutatnak abból, amit énekel, aztán azonnal jön, hogy igen/nem. Nem arról van itt szó, hogy a nézők is láthatják-hallhatják, hogy mit adnak elő? Örülök, hogy bejutnak/nem jutnak be, de ennyi erővel akár azt is csinálhatnák, hogy kiírják a képernyőre az összes ember nevét, aki jelentkezett, mellette egy igennel vagy nemmel.
Egyébként például a Kelly Clarksont éneklő, vagy a "jó Hallelujás" nagyon tetszett.
2010. augusztus 28. 21:02
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Idézet (Encsy19 @ 2010.08.28. 20:58)
A zsűri túl őszinte.
Nagy Feró
)az eddigi nagy kedvencek. 
nekem is
2010. augusztus 28. 21:03
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet
Az nem kifejezés.
Idézet
A Non Stop, a csajszi, aki a Because of you-t énekelte és a kalapos hapi
Idézet
jó Hallelujás
Tényleg Balázs
2010. augusztus 28. 21:04
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
Balázs haláli volt
2010. augusztus 28. 21:05
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Nekem a Because of you-s csajszi tetszett a legjobban! Végre vannak olyanok akik énekelni is tudnak! 
Idézet
De ugy néztem jövőhéten benne lesz Vastag Csaba w00t.gif
Igen én is úgy láttam!
2010. augusztus 28. 21:07
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
A kalapos hallalujás hapsi a kedvencem meg a dagi csajszi meg persze Because of you-s! És Feró a legjobb zsűritag, ha nem lennének őszinték akkor olyanok születnének, mint Barbee, SP, Brasch Bence és még sorolhatnám. Feró
2010. augusztus 28. 21:10
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
Idézet (csicsi20 @ 2010.08.28. 21:05)
A Non Stop nagyon tetszett
De ugy néztem jövőhéten benne lesz Vastag Csaba 
de szerintem csak hülyeségből lesz benne
2010. augusztus 28. 21:11
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Nekem is kalapos pasi tetszett, de az nagyon!
2010. augusztus 28. 21:12
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (wannascream @ 2010.08.28. 21:01)
Lehet, hogy bunkó a zsűri, de igazuk van. Az tuti, hogy az eredetihez ez nem ér fel. Azon én is kibuktam, hogy csak két-három szót mutatnak abból, amit énekel, aztán azonnal jön, hogy igen/nem. Nem arról van itt szó, hogy a nézők is láthatják-hallhatják, hogy mit adnak elő? Örülök, hogy bejutnak/nem jutnak be, de ennyi erővel akár azt is csinálhatnák, hogy kiírják a képernyőre az összes ember nevét, aki jelentkezett, mellette egy igennel vagy nemmel.
Egyébként például a Kelly Clarksont éneklő, vagy a "jó Hallelujás" nagyon tetszett.
Lehet, hogy igazuk van, de ezt lehet kulturáltan is kifejezni. Én sem értem, hogy mit keres ott a 3/4-e, de szerintem szépen is meglehet mondani nekik, hisz -ahogy az egyik lány mondta- valaki idejön, azt gondolja, hogy jó, erre azt kapja, hogy sz@r, szerintem ez kicsit erős.
Akiket említettél nekem is tetszettek, a többiből nem is mutattak szinte semmit, úgyhogy nincs sok választás.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

1 felhasználónak tetszik: