Vampire Diaries Cast - Dolly Magazine
2010. április 13. 21:26
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
hátőőőő azért azzal a sorrenddel erősen vitatkoznék!!!
első két helyen Ian és Kellan lenne, nem tudom, milyen sorrendben, hangulattól függ.
aztán jönne Alexander és Paul, meg Taylor. utána Allan, Robert, Jackson, és nálam Ryan és Mehcad zár.
némelyikükről nem a legelőnyösebb képek kerültek be XD
első két helyen Ian és Kellan lenne, nem tudom, milyen sorrendben, hangulattól függ.
aztán jönne Alexander és Paul, meg Taylor. utána Allan, Robert, Jackson, és nálam Ryan és Mehcad zár.
némelyikükről nem a legelőnyösebb képek kerültek be XD
2010. április 15. 21:18
Nekem Ryan és Alexander tetszik, meg még Ian és Paul sem rosszak. De a többi nem jön be!
2010. április 16. 10:26
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A lista alakulása nekem sem tetszik. Az enyém:
Jackson és Ian az első helyen. Alexander rögtön utánuk, majd Paul. Kellan csak az 5. (bocs Bessie
)
Majd Robert, Ryan, Allan, Taylor és Mehcad. Ők már nem tetszenek, de azért állítottam sorrendet.
De néhányukról tényleg elég előnytelen kép van mellékelve. "Godric"-ot fel sem ismertem, csak amikor olvastam, hogy na ő mibe játszott.
Jackson és Ian az első helyen. Alexander rögtön utánuk, majd Paul. Kellan csak az 5. (bocs Bessie
Majd Robert, Ryan, Allan, Taylor és Mehcad. Ők már nem tetszenek, de azért állítottam sorrendet.
De néhányukról tényleg elég előnytelen kép van mellékelve. "Godric"-ot fel sem ismertem, csak amikor olvastam, hogy na ő mibe játszott.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: