Milyen korán keltél ma?
2016. július 20. 10:12
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
7.30
2016. július 20. 10:19
Nyolc óra körül keltem, ami hozzám képest tök jó.
2016. július 21. 11:48
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
9:15kor .
2016. július 21. 18:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Délután kettőkor. Sajnos annyira kattogott az agyam, annyit gondolkodtam - akaratlanul -, hogy képtelen voltam aludni egy percet is. Reggel hétkor beláttam, hogy jobb lenne felkelni, enni egy kicsit, bevenni a gyógyszereket és majd valamikor aludni egy pár órát. Délelőtt aztán a testem arra vetemedett, hogy valóban kellene egy keveset pihenni.
2016. július 21. 18:51
8:30-ra állítottam be az ébresztőt, de - ha az emlékezetem nem csal nagyon - olyan fél hét-háromnegyed hét körül is felébredtem egyszer. Mert miért is ne olyankor nyírná a füvet a szomszéd?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: