Idézet (Beyla @ 2013.01.20. 19:54)
Ez nagyon nem jó pedig. Én tavaly voltam nagyon rossz alvó, de még úgy is megvolt a 4-5 óra alvásidő. Próbálj relaxálni! Kapcsold ki a tévét, húzd le a redőnyt és olts le minden lámpát! Egy idő után az agyad ki fog kapcsolni, ugyanis bekapcsol a vészjelző, hogy kell a pihenés. Alvás alatt történik a fehérjeszintézis nagy része, és ilyenkor regenerálódnak a sejtjeid, köztük az agy idegsejtjei is. Ha nincs elegendő idő az alvásra, akkor ezek nem tudnak regenerálódni és akár halállal is járhat. Érdemes lenne felkeresni egy neurológust ezzel a problémával, mert a háttérben különböző neurotikus betegségek is állhatnak!
On:
Ma 11:00-kor másztam ki az ágyból, de már 09:00-kor fent voltam édesanyám által, aki bejött rikácsolva, hogy keljek fel. Én meg természetesen letojtam.
On:
Ma 11:00-kor másztam ki az ágyból, de már 09:00-kor fent voltam édesanyám által, aki bejött rikácsolva, hogy keljek fel. Én meg természetesen letojtam.
Igen tudom, hogy ez nem jó
Ja igen, és tök őszintén megmondta, hogy örüljek, ha így élek 30-40 évet..! Mondhatom nagyon örülök : S
Ma is suliba rendesen éreztem, hogy szétrobban a fejem az alváshiány miatt, na meg figyelni is és tanulni is nagyon nehéz így : S

2 felhasználónak tetszik: