Milyen korán keltél ma?
2013. január 15. 15:39
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
7:15. Hogyan az Istenbe érek be időbe suliba?
2013. január 15. 20:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
06:05 - hát ez valami brutál volt gyerekek.
Anyu bejön, a tévé bekapcsolva maradt, úgy aludtam el, és esküszöm, annyira néztem volna egy kis Battlestar Galacticát fekve (mivel elkezdtem elölről darálni a sorozatot, így az a lemez volt benne a lejátszóba), hogy azt elmondani sem tudom.XD Sötét volt, lehangoló - olyan volt, mintha éjszaka lett volna.
2013. január 15. 20:45
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
6kor,és 2kor aludtam el.
2013. január 18. 15:01
Igazából 6:15-kor, de annyira álmos voltam, hogy még 15 percet lustálkodtam...
2013. január 19. 08:48
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Vissza olvastam egy pár oldalt, és úgy irigyellek titeket, hogy nem kell korán kelnetek ..
Mit meg nem adnék, ha hétköznap min. 6:20 -ig aludhatnék, ehelyett már hajnali 4 kor mindig ébren vagyok, főleg úgy, hogy hajnali 1-2-kor még nem alszom..! Ez úgy tönkreteszi a szervezetem ,h nem igaz..
Hétvégén, szóval ma is ,szintén hajnalban már ébren voltam, ugyanis minden zajra felkelek, és nem tudok visszaaludni, túl ébren alszom, nehezen alszom el, és tényleg még a legeslegkisebb zajra is felkelek...! Bárcsak egyszer ezen tudnék változtatni..
Mit meg nem adnék, ha hétköznap min. 6:20 -ig aludhatnék, ehelyett már hajnali 4 kor mindig ébren vagyok, főleg úgy, hogy hajnali 1-2-kor még nem alszom..! Ez úgy tönkreteszi a szervezetem ,h nem igaz..
Hétvégén, szóval ma is ,szintén hajnalban már ébren voltam, ugyanis minden zajra felkelek, és nem tudok visszaaludni, túl ébren alszom, nehezen alszom el, és tényleg még a legeslegkisebb zajra is felkelek...! Bárcsak egyszer ezen tudnék változtatni..
2013. január 20. 19:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (nicol bellox @ 2013.01.19. 08:48)
Vissza olvastam egy pár oldalt, és úgy irigyellek titeket, hogy nem kell korán kelnetek ..
Ez nagyon nem jó pedig. Én tavaly voltam nagyon rossz alvó, de még úgy is megvolt a 4-5 óra alvásidő. Próbálj relaxálni! Kapcsold ki a tévét, húzd le a redőnyt és olts le minden lámpát! Egy idő után az agyad ki fog kapcsolni, ugyanis bekapcsol a vészjelző, hogy kell a pihenés. Alvás alatt történik a fehérjeszintézis nagy része, és ilyenkor regenerálódnak a sejtjeid, köztük az agy idegsejtjei is. Ha nincs elegendő idő az alvásra, akkor ezek nem tudnak regenerálódni és akár halállal is járhat. Érdemes lenne felkeresni egy neurológust ezzel a problémával, mert a háttérben különböző neurotikus betegségek is állhatnak!
On:
Ma 11:00-kor másztam ki az ágyból, de már 09:00-kor fent voltam édesanyám által, aki bejött rikácsolva, hogy keljek fel. Én meg természetesen letojtam.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: