Mit fogsz csinálni ha elmész a géptől?
2015. szeptember 07. 16:07
Huhh, hol is kezdjem? Elfoglalt lélek vagyok (többek között még mindig azért növesztem a valagam a gép előtt), szerintem nekiállok az eszpányollecke, meg a többi idiótaság összekaparásának, belekezdek egy rakat esszébe, miközben a kedvenc Best Of albumaimat üvöltetem hetedhét országra a tegnap hajnalban ért atrocitás miatt, valamint letudom a szokásos, 1-1,5 órás "spontán megkérdezem, hogy vagy?" haveri/családi telefonbeszélgetéseim jelentős százalékát.
1 felhasználónak tetszik:
Shadygirl
2015. szeptember 08. 15:51
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nekiállok matekot meg németet tanulni. Egy kukkot sem értek se a németből, se a matekból, de az előbbinél ez legalább indokolt, mert egy másik nyelv, ráadásul nem is tanuljuk valami intenzíven. A matekot viszont elvileg értenem kéne. Elvileg.
1 felhasználónak tetszik:
Shadygirl
2015. szeptember 08. 17:55
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Szerintem megyek fizikát tanulni. Érdekes kijelentés...
2015. szeptember 28. 19:09
először is megírom a matekot, hogy ne nyírjanak ki holnap. aztán tanulok irodalomra. végezetül elmagyarázom a fizikát az egyik osztálytársamnak, és visszajövök ide szenvedni.
2015. szeptember 29. 21:03
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Átnéznem a fizikát.
2015. október 07. 12:17
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Indulok dolgozni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.