Selena Gomez performing her new single at HMV Oxford Street in London April 12, 2010 (x10)
2010. április 12. 21:12
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Nem szeretném túlragozni, úgy is tudja már majdnem mindenki, hogy milyen jelzőket tudnék felsorolni Selenára. Csak annyit, hogy lemezdedikálással egybekötött mini előadás (Naturally). Volt élő stream közvetítés, de sajna akadozott. Ami az aranyos, hogy ezért Selena kért még elnézést, miközben ő tehet erről a legkevésbé. Hát ezért szeressük annyira!
2010. április 12. 21:16
|
|
ultimateladygvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.25. Hozzászólás: 187 Csatolások: 652 Azonosító: 121168 offline
|
jól néz ki, és milyen aranyos
2010. április 12. 21:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.04.12. 21:14)
Irigykedek... Pixie-ről miért nincs egy nap 100 kép?
Selena szép volt, mint mindig ^^
Selena szép volt, mint mindig ^^
Ez egy ritka és nagyon szép időszak minden Selena-fan életében, most hogy itt van Európában egy mini promo körúton, nem kell aggódnod Pixie is fog albumot promózni majd valamikor ezerrel
Jah, persze Selena fan-ek készülhetnek majd májusi hónapra is, amikor Pesten lesz!
2010. április 12. 21:21
|
|
|
Idézet (prézli @ 2010.04.12. 21:20)
Pesten?
Ez komoly?
Úristen... idén annyi világsztár jön, hogy az valami hihetetlen

Ez komoly?
Úristen... idén annyi világsztár jön, hogy az valami hihetetlen
Monte Carlo című filmet jön forgatni, de találhatsz erről bővebb infot is mivel írtam cikket is!
2010. április 12. 21:29
|
|
|
Idézet (prézli @ 2010.04.12. 21:24)
Elolvastam
Azt hiszem, te akkor téged majd nem lehet leállítani
Azt hiszem, te akkor téged majd nem lehet leállítani
én már azért kiöregedtem a 14-16éves tinikkel való autogram harcokból...
Persze, annak örülni fogok, ha valaki, mondjuk pont innen, erről a fórumról fog feltölteni exkluzív fotókat Selenaval történt találkozásukról!
Szóval én szép csendben messziről csodálom Selena-t!
2010. április 12. 22:14
|
|
|
Még egy pár kép. Egy kommentelő jellemzése tetszett most meg nagyon Selenaval kapcsolatban. Valaki azt írta, hogy Selena egy "pocket person", ez a szlengben olyan személyt takar, aki olyan cuki és aranyos, hogy az ember szívesen zsebébe tenne és úgy óvná és vigyázná őt!
2010. április 12. 22:15
Egyre kevésbé bírom Selenát
Annyira szép, és tök kedvesnek tűnik, és szeretem a hangját is.
Csinos volt, de ez megszokott, köszönöm a képeket
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: