Miután mind megettük az ebédünket, Géza fizetett és ment dolgára. Bea pedig karon fogott és így szólt:
-Na, gyere csajszi, beszéljünk meg mindent!
Igy hát elindultunk sétálni...
Irjunk egy könyvet :D
2011. március 13. 09:10
Idézet (Amy4 @ 2011.03.13. 09:03)
Miután mind megettük az ebédünket, Géza fizetett és ment dolgára. Bea pedig karon fogott és így szólt:
De akkor elénk ugrott egy késes ember, elkezdtünk futni, de én elestem, de ekkor ott állt elöttem...
2011. május 15. 11:03
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Idézet (ivonn a demi fan @ 2011.03.13. 09:10)
De akkor elénk ugrott egy késes ember, elkezdtünk futni, de én elestem, de ekkor ott állt elöttem...
rettenetesen féltem. Azt hittem hogy itt a vége mindennek... és hogy soha többé nem fogok találkozni a szeretteimmel. Már a könnyek gyűltek a szememben mikor észleltem hogy Bea elfutott. Gondolom nem vette észre hogy, én elestem és nem futok vele tovább. De akkor a késes ember egyre közelebb ért, és mikor már szúrt volna felém, egy izmos, barnahajú, szürkeszemű rendkívül jóképű, kb. velem egyidős fiú ugrott elém, és egy erős mozdulattal leütötte támadómat.
(gondoltam egy kis bonyodalom jól jönne)
2011. május 17. 12:45
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Idézet (Rihannna @ 2011.05.15. 11:03)
rettenetesen féltem. Azt hittem hogy itt a vége mindennek... és hogy soha többé nem fogok találkozni a szeretteimmel. Már a könnyek gyűltek a szememben mikor észleltem hogy Bea elfutott. Gondolom nem vette észre hogy, én elestem és nem futok vele tovább. De akkor a késes ember egyre közelebb ért, és mikor már szúrt volna felém, egy izmos, barnahajú, szürkeszemű rendkívül jóképű, kb. velem egyidős fiú ugrott elém, és egy erős mozdulattal leütötte támadómat.
A támadó eszméletlenül feküdt a földön.. a srác elvette a kését, hívta a rendőröket.. a járó-kelők körbeálltak, mindenki nyugtatgatott, hirtelen nagy lett a tömeg.
(Van egy olyan érzésem, hogy Dávid koppanni fog
2011. június 07. 21:15
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Idézet (Amy4 @ 2011.05.17. 12:45)
A támadó eszméletlenül feküdt a földön.. a srác elvette a kését, hívta a rendőröket.. a járó-kelők körbeálltak, mindenki nyugtatgatott, hirtelen nagy lett a tömeg.
)
Az emberek egyre csak ijedezve néztek, sokan suttogtak, volt aki videózott, és fényképezett. Még olyan is volt aki megkérdezte a nevemet.
miután kijöttek a rendőrök, kihívták a mentőket is hogy jól vagyok e. Semmi bajom nem volt segítőmnek köszönhetően, aki valahogy soha nem volt a szemem előtt. Fel is pattantam nem foglalkozva az orvosokkal. Megtaláltam az izmos és jóképű velem egykorú fiút.
- Szia!- kocogtattam meg a vállát.- Köszönöm!
2011. június 08. 14:43
Idézet (Amy4 @ 2011.06.08. 14:24)
Felém fordúlt, majd visszaköszönt fél-mosollyal az arcán..
-Nincs mit megköszönnöd! Jól vagy? Nem esett bajod? - érdeklődött.
-Nem... hála Neked!
-Nincs mit megköszönnöd! Jól vagy? Nem esett bajod? - érdeklődött.
-Nem... hála Neked!
Közben megérkeztek a rendőrök, akiknek el kellett mesélnünk a történteket. A fiú, aki megmentett hirtelen eltünt, fogalmam sem volt hová.
2011. június 08. 22:08
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Idézet (Erika120 @ 2011.06.08. 14:43)
Közben megérkeztek a rendőrök, akiknek el kellett mesélnünk a történteket. A fiú, aki megmentett hirtelen eltünt, fogalmam sem volt hová.
Miután elhabogtam az eseményeket, felhívtam Dávidot, hogy jöjjön értem... közben szemeimmel kutattam az ismeretlen srác után. Perceken belül ide is ért Dávid, magához szorított. Biztonságban éreztem magam végre a karjaiban.. de valahogy mégis a megmentőm járt a fejemben.
1 felhasználónak tetszik:
Rihannna
2011. június 14. 19:54
|
|
RihannnaFaág™ |
|
Idézet (Amy4 @ 2011.06.08. 22:08)
Miután elhabogtam az eseményeket, felhívtam Dávidot, hogy jöjjön értem... közben szemeimmel kutattam az ismeretlen srác után. Perceken belül ide is ért Dávid, magához szorított. Biztonságban éreztem magam végre a karjaiban.. de valahogy mégis a megmentőm járt a fejemben.
Miközben Dávid aggodalmaskodott felettem, én még mindig a szememmel kerestem a fiút aki megmentett.
- Mit nézel?- kérdezte Dávid mikor feltűnt neki hogy nagyon nézelődök.
- Csak keresem azt aki megmentett... azt a fiút..- már kezdtem volna mesélni de Dávid hirtelen rám emelte a tekintetét.
- És mért keresed azt a FIÚ?!- kérdezte keményen az utolsó szót jól megnyomva.
- Csak...- folytattam volna, de leesett mi baja van.- Most féltékeny vagy mert egy fiú megmentett és meg akarom ismerni?
- Nem! Csak nem értem minek akarod megkeresni! Már gondolom megköszönted! Kész, ennyi!
- Dávid!- kiabáltam rá. És eltoltam magamtól.- Most komolyan ekkora baj? Én csak...
- Jól van, tudod mit? Nem érdekel! Keressed meg sz*rok rá!- mondta és otthagyott.
Dühtől vörös fejjel kezdtem keresgélni az egyre csak nagyobb tömegben...
Amy4
2011. június 23. 12:06
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
|
Idézet (Rihannna @ 2011.06.14. 19:54)
Miközben Dávid aggodalmaskodott felettem, én még mindig a szememmel kerestem a fiút aki megmentett.
- Csak keresem azt aki megmentett... azt a fiút..- már kezdtem volna mesélni de Dávid hirtelen rám emelte a tekintetét.
- Csak...- folytattam volna, de leesett mi baja van.- Most féltékeny vagy mert egy fiú megmentett és meg akarom ismerni?
- Nem! Csak nem értem minek akarod megkeresni! Már gondolom megköszönted! Kész, ennyi!
- Dávid!- kiabáltam rá. És eltoltam magamtól.- Most komolyan ekkora baj? Én csak...
- Jól van, tudod mit? Nem érdekel! Keressed meg sz*rok rá!- mondta és otthagyott.
Végül megláttam a távolban.. egyre csak közeledtem. Észrevettem, hogy ő is engem figyel, pár lépés maradt, de ekkor sarkon fordúlt és szedte a lábát tőlem minél távolabbra. Én utánarohantam és a vállánál fogva magam felé fordítottam.
-Miért menekülsz előlem? - kérdeztem lihegve, komolyan.
Rihannna
2011. július 09. 16:37
|
|
RihannnaFaág™ |
|
Idézet (Amy4 @ 2011.06.23. 12:06)
Végül megláttam a távolban.. egyre csak közeledtem. Észrevettem, hogy ő is engem figyel, pár lépés maradt, de ekkor sarkon fordúlt és szedte a lábát tőlem minél távolabbra. Én utánarohantam és a vállánál fogva magam felé fordítottam.
- Miből gondolod hogy menekülök?- kérdezte, és lesütött a szemét csak hogy véletlenül se nézhessek a szemébe.
- Hát... nem is tudom... talán abból hogy ha elkezdek feléd menni akkor arrébb rohansz?!- kérdeztem, és közben megzavarodva ráztam a fejemet.
Amy4
2011. július 09. 21:15
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
|
Idézet (Rihannna @ 2011.07.09. 16:37)
- Miből gondolod hogy menekülök?- kérdezte, és lesütött a szemét csak hogy véletlenül se nézhessek a szemébe.
- Hát... nem is tudom... talán abból hogy ha elkezdek feléd menni akkor arrébb rohansz?!- kérdeztem, és közben megzavarodva ráztam a fejemet.
-Ez nem így van! - felelte - Te ezt nem értheted...
-Hogy-hogy nem érthetem? - kezemmel feltoltam a fejét - Nézz rám és magyarázd el, kérlek!
Rihannna
2011. augusztus 12. 21:30
|
|
RihannnaFaág™ |
|
Idézet (Amy4 @ 2011.07.09. 21:15)
-Ez nem így van! - felelte - Te ezt nem értheted...
-Hogy-hogy nem érthetem? - kezemmel feltoltam a fejét - Nézz rám és magyarázd el, kérlek!
- Túl bonyolult... és nem beszélhetek róla.- mondta, miközben nem nézett a szemembe továbbra sem.
- Egy, fel tudom fogni. Kettő... ki tiltja meg?
Amy4
2011. augusztus 12. 21:49
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
|
Idézet (Rihannna @ 2011.08.12. 21:30)
- Túl bonyolult... és nem beszélhetek róla.- mondta, miközben nem nézett a szemembe továbbra sem.
Ebben a pillanatban valakit megpillantott a hátam mögött.
-Még beszélünk...-mondta, majd elfutott.
Rihannna
2011. szeptember 22. 19:57
|
|
RihannnaFaág™ |
|
Idézet (Amy4 @ 2011.08.12. 21:49)
Ebben a pillanatban valakit megpillantott a hátam mögött.
Éreztem hogy valaki a hátam mögött van. Megfordultam, de semmi. Nem láttam senkit. Visszamentem megkeresni a szüleimet, de még mindig az az érzésem volt hogy valaki figyel.
Amy4
2011. október 01. 16:26
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
|
Idézet (Rihannna @ 2011.09.22. 19:57)
Éreztem hogy valaki a hátam mögött van. Megfordultam, de semmi. Nem láttam senkit. Visszamentem megkeresni a szüleimet, de még mindig az az érzésem volt hogy valaki figyel.
Körülöttem mindenki csak kérdezősködött, én viszont csak egyet szerettem volna: hazamenni. Túl sok a mai nap. Bezuhantam az ágyamba és elaludtam. Fúrcsa álmom volt...
2011. október 01. 19:05
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Idézet (Amy4 @ 2011.10.01. 16:26)
Körülöttem mindenki csak kérdezősködött, én viszont csak egyet szerettem volna: hazamenni. Túl sok a mai nap. Bezuhantam az ágyamba és elaludtam. Fúrcsa álmom volt...
Hát elég rossz volt.Nagyon furcsa álom volt.Életemben nem álmottam még ilyet!
2011. október 29. 15:16
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
|
Idézet (Corby @ 2011.10.01. 19:05)
Hát elég rossz volt.Nagyon furcsa álom volt.Életemben nem álmottam még ilyet! 
Fellélegeztem és elhatároztam, most mindent a hátam mögött hagyok, ezt az egész mai napot, az álmomat, Dávidot... Nem akarok rettegésben élni vagy depresszióba esni. Lementem a konyhába, anya már várta, hogy felkeljek végre. Neki is elmondtam mindezt és kértem, hogy ne aggódjon és ezek után se kezeljen másképp, mint eddig.
Rihannna
2011. november 01. 15:34
|
|
RihannnaFaág™ |
|
Idézet (Amy4 @ 2011.10.29. 15:16)
Fellélegeztem és elhatároztam, most mindent a hátam mögött hagyok, ezt az egész mai napot, az álmomat, Dávidot... Nem akarok rettegésben élni vagy depresszióba esni. Lementem a konyhába, anya már várta, hogy felkeljek végre. Neki is elmondtam mindezt és kértem, hogy ne aggódjon és ezek után se kezeljen másképp, mint eddig.
Ő bólintott, és elém rakott egy tál palacsintát. A kedvencemet. Hálás lettem anyának, amiért az elkövetkezendő pár órában csak tök átlagos, és normális témákról beszélt velem. Semmi olyanról ami mostanában történt velem.
Amy4
2011. november 01. 20:04
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
|
Idézet (Rihannna @ 2011.11.01. 15:34)
Ő bólintott, és elém rakott egy tál palacsintát. A kedvencemet. Hálás lettem anyának, amiért az elkövetkezendő pár órában csak tök átlagos, és normális témákról beszélt velem. Semmi olyanról ami mostanában történt velem.
Este ismét mély álomba szenderültem, annak ellenére, hogy délután is aludtam...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.