(De Géza nem Bea pasija?)
Én megmondtam,hogy hadjon békén,mert új életet szeretnék kezdeni nélküle..
Irjunk egy könyvet :D
2010. október 19. 15:45
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Idézet (csengike @ 2010.10.18. 20:02)
(De Géza nem Bea pasija?)
( Ja igen.
De ő csak nem engedett, erősen megszorította a kezem, és majdnem megütött, de ekkor Zsolti közbe lépett.
2010. október 19. 17:16
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
Idézet (kathleen @ 2010.10.19. 15:45)
( Ja igen.
Zsolti a béka a másik ürge. )
De ő csak nem engedett, erősen megszorította a kezem, és majdnem megütött, de ekkor Zsolti közbe lépett.
Zsolti elhívta Dávidot egy kis csöndes sarokba nem látszott dühösnek de Dávid is lenyugodott.Csodálkoztam.
2010. október 22. 22:15
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Idézet (Rózsaszín Párduc @ 2010.10.19. 17:16)
Zsolti elhívta Dávidot egy kis csöndes sarokba nem látszott dühösnek de Dávid is lenyugodott.Csodálkoztam.
Zsolti elmondta hogy egyetemen phszihológusnak (nem tom h írják bocsi) tanul és azt veszi észre Dávidon hogy tényleg nagyon szeret engem és hogy ő szívesen félreáll ha én úgy érzem hogy akarom Dávidot.
Kicsit meglepődtem, de ekkor jutott el az agyamig, amit mondott.
-Ha pszichológusnak tanulsz, akkor azt miért nem tudod, hogy én mit érzek?- néztem rá kíváncsian. Erre ő, csak mosolygott...
2010. október 23. 08:25
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Idézet (kathleen @ 2010.10.22. 22:15)
Kicsit meglepődtem, de ekkor jutott el az agyamig, amit mondott.
-Ha pszichológusnak tanulsz, akkor azt miért nem tudod, hogy én mit érzek?- néztem rá kíváncsian. Erre ő, csak mosolygott...

-De tudom. - mondta - Tudom, hogy őt szereted és legbelül meg akarsz neki bocsátani.
2010. október 24. 22:12
|
|
kathleen |
|
Idézet (Amy4 @ 2010.10.23. 08:25)
-De tudom. - mondta - Tudom, hogy őt szereted és legbelül meg akarsz neki bocsátani. 
-Nem. Nem fogok neki megbocsátani. Elegem van, hogy mindig meg kell bocsátanom valakinek. Szeretnék végre olyat, aki nem tesz olyat, hogy utána a bocsánatomért kelljen esedeznie.- mondtam neki dühösen.
2010. október 24. 22:33
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Idézet (kathleen @ 2010.10.24. 22:12)
-Nem. Nem fogok neki megbocsátani. Elegem van, hogy mindig meg kell bocsátanom valakinek. Szeretnék végre olyat, aki nem tesz olyat, hogy utána a bocsánatomért kelljen esedeznie.- mondtam neki dühösen.

egy fekete esőkabátos pasas felsóhajtott mellettünk. Ránéztem majd elment..én pedig ki akartam menni a mosóba. Mjad hirtelen valaki megfogta a karomat és erősen megszorította:
-Olyan fiút sosem találsz aranyom!-felismertem a hangot..Pista!
2010. november 02. 20:52
|
|
kathleen |
|
Idézet (Rihannna @ 2010.10.24. 22:33)
egy fekete esőkabátos pasas felsóhajtott mellettünk. Ránéztem majd elment..én pedig ki akartam menni a mosóba. Mjad hirtelen valaki megfogta a karomat és erősen megszorította:
Dermedten tekintettem rá, és ekkor megpillantottam Dávid ijedt és egyben aggódó tekintetét. Mellette egy férfi állt. Ahogy leljebb pillantottam megláttam a Dávid oldalába fúródott fegyvert. Pista lassan kirántgatott az utcára.
2010. november 04. 15:40
|
|
CaliforniaGirl_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 136887 offline
|
Segítségért kiáltottam,de Pista befogta a számat és azt mondta:-Ha mégegyszer kiabálni kezdesz esküszöm nem állok jót magamért!Szerencsére a járdán megláttam a matek tanárnőmet Rozika nénit,aki épp kutyáját sétáltatta.
2010. november 04. 17:44
Azaz jobban megnézem nem is a kutyáját sétáltatja vajon mit sétáltat? Fúj ez rosszabb a férjét sétáltatja. De nem tudtam nevetni mert a fejemnél volt az a szaros puska! De egyszer csak a felhők közt láttam valami fényeset és egy repülő póni volt . De Pista lelőtte azt a pónit!
Aztán jött mégeggy csillámpóni és leszállt. Én Pistát tökön rúgtam és felugrottam a csillámpóni hátára
2010. november 05. 12:19
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Idézet (Anett vok @ 2010.11.04. 17:44)
Azaz jobban megnézem nem is a kutyáját sétáltatja vajon mit sétáltat? Fúj ez rosszabb a férjét sétáltatja. De nem tudtam nevetni mert a fejemnél volt az a szaros puska! De egyszer csak a felhők közt láttam valami fényeset és egy repülő póni volt . De Pista lelőtte azt a pónit!
Aztán jött mégeggy csillámpóni és leszállt. Én Pistát tökön rúgtam és felugrottam a csillámpóni hátára

2010. november 07. 16:23
De rá jöttem hogy csak hanucilálok mert annyira féltem minden kitisztult és akkor már nem láttam csillámpónikat sem azt hogy a matek tanárom sétáltatja a férjét és nem is vágtam tökön Pistit az csak valami terv volt de igen életű elképzelés volt. Pisti a kocsija felé húzott engem én pedig el kezdtem ficánkolni és megharaptam az ujját és el kezdtem kiabálni,hogy Rozika néni segítsen de ő nem vett észre mert az utca túloldalán volt!
(az Anett vok hibáját kijavitottam mert azt elég nehéz volt folytatni)
(az Anett vok hibáját kijavitottam mert azt elég nehéz volt folytatni)
1 felhasználónak tetszik:
Rihannna
2010. november 07. 16:27
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Aztán arra gondoltam, mi van csak nem süket a Rozi néni, mert azért elég hangosan visítoztam. Még talán egy nagyot halló is felkapja a hangomra a fejét és körülnéz! De persze Rozika néni a füle botját se mozdította meg, értem. Most mi lesz velem? Estem kétségbe. Az agyam vadul kattogott valami terv kitervelésében, mert fogalmam sem volt, mit kapok majd a harapásért, ami feltehetőleg eléggé fájt Pistinek, vagyis merem remélni.
2010. november 09. 11:25
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
|
(Azért térjünk vissza a földre, pónik nélkül ha lehet!
)
Az egyik biztonsági őr észrevett minket, ahogyan Pista a kocsiba tuszkolna engem és Dávidot, így szólt a másik őrnek is és a segítségünkre rohantak. Hosszú verekedés után szerencsére sikerült a földre terenteniük Pistát és elvették a fegyverét is. Én csak zokogtam Dávid karjaiban.
Pár perc múlva kiértek a rendőrök...
Az egyik biztonsági őr észrevett minket, ahogyan Pista a kocsiba tuszkolna engem és Dávidot, így szólt a másik őrnek is és a segítségünkre rohantak. Hosszú verekedés után szerencsére sikerült a földre terenteniük Pistát és elvették a fegyverét is. Én csak zokogtam Dávid karjaiban.
Pár perc múlva kiértek a rendőrök...
2010. november 10. 19:39
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
Nagyon mozgalmas nap volt,alig vártam,hogy már hazamehessek..
Amikor végre hazajutottam vettem egy forró fürdőt,befeküdtem az ágyamba és azon gondolkodtam mi legyen Dáviddal és velem..
Amikor végre hazajutottam vettem egy forró fürdőt,befeküdtem az ágyamba és azon gondolkodtam mi legyen Dáviddal és velem..
2010. november 11. 11:25
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
|
Idézet (csengike @ 2010.11.10. 19:39)
Nagyon mozgalmas nap volt,alig vártam,hogy már hazamehessek..
Úgy gondoltam, hagyom a dolgokat, hogy maguktól alakuljanak. Végül elaludtam. Reggel arra ébredtem, hogy egy puszit adnak az arcomra és a fülembe suttogja valaki, "jó reggelt!". Azt hittem csak álmodom, de mikor kinyitottam a szemem, láttam Dávid volt az. (
2010. november 14. 16:05
|
|
kathleen |
|
Idézet (Amy4 @ 2010.11.11. 11:25)
Úgy gondoltam, hagyom a dolgokat, hogy maguktól alakuljanak. Végül elaludtam. Reggel arra ébredtem, hogy egy puszit adnak az arcomra és a fülembe suttogja valaki, "jó reggelt!". Azt hittem csak álmodom, de mikor kinyitottam a szemem, láttam Dávid volt az. (
)
-Te meg mit keresel itt???- kérdeztem döbbenten, majd felültem az ágyon.
-Látni akartam jól vagy-e.- mondta.- Figyelj. Ne haragudj, amiért az én hülyeségem miatt bajba kerültél. Nem tudom mit tettem volna, ha bajod esik.- mondta könnyekkel a szemében.
-De nem történt ilyen. Nyugodtan elmehetsz. Azt sem tudom, hogy jöttél be. Olyan vagy, mint egy besurranó tolvaj.
-Ne haragudj. Nézd. Nem kezdhetnénk újra? Őszintén és féltékenységek nélkül?
Nem tudtam mit válaszoljak.
2010. november 15. 14:39
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
|
Idézet (kathleen @ 2010.11.14. 16:05)
-Te meg mit keresel itt???- kérdeztem döbbenten, majd felültem az ágyon.
-Látni akartam jól vagy-e.- mondta.- Figyelj. Ne haragudj, amiért az én hülyeségem miatt bajba kerültél. Nem tudom mit tettem volna, ha bajod esik.- mondta könnyekkel a szemében.
-De nem történt ilyen. Nyugodtan elmehetsz. Azt sem tudom, hogy jöttél be. Olyan vagy, mint egy besurranó tolvaj.

-Időre van szükségem, nem tudom mit tegyek. Majd máskor megbeszéljük ezt az egészet.
-Rendben. Megértelek. - és ment is kifelé a szobámból, majd visszaszólt az ajtóból: Ja! És anyukád engedett be, elmeséltem neki mindent...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.