(köszi! végre valaki!)
A megbeszélt helyszín a park volt ahol először láttam meg Anettet.
Irjunk egy könyvet :D
2010. április 26. 21:01
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Idézet (Rihannna @ 2010.04.26. 21:00)
(köszi! végre valaki!)
( nincs mit.
Leültem az egyik padra, ahonnan jól belátom a terepet, és vártam, hátha felbukkan valaki, aki Anettre hasonlít.
2010. április 26. 21:06
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Idézet (Rihannna @ 2010.04.26. 21:04)
Egy darabig ott ültem, mikor hirtelen valami mozogni kezdett a pad mögötti bokorban.
Ijedten néztem hátra, amikor meghallottam Anett hangját.
-Psszt! Lia! Én vagyok!- intett a bokorból.
2010. április 26. 21:15
|
|
kathleen |
|
Idézet (Rihannna @ 2010.04.26. 21:12)
-Minek bújtál el?-kérdeztem meglepetten de én is suttogva.
-Mert elvileg nem lenne szabad beszélnem veled.- suttogta.
-Akkor miért egy parkba hívtál, ahol hemzsegnek az emberek?- kérdeztem értetlenül, közben láttam, hogy páran furán néznek messziről, hogy miért beszélgetek a bokorral.
2010. április 26. 21:17
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
-Még nem igazán ismerem a várost...könnyen eltévedek de ezt a helyet jól ismerem.-mondta és kicsit grimaszolt az orra alatt.
-Miről akartál velem beszélni?-kérdeztem a lényegre törve.
2010. április 26. 21:20
|
|
kathleen |
|
Idézet (Rihannna @ 2010.04.26. 21:17)
-Még nem igazán ismerem a várost...könnyen eltévedek de ezt a helyet jól ismerem.-mondta és kicsit grimaszolt az orra alatt.
-Erről az átveréses, szívatásos dologról. Én... én mondtam Bécinek és Ricsinek is, hogy ne csinálják, mert ez azért túlságosan nagy szemétség, de nem hallgatott rám egyik sem. Még Dávidra sem... ja. Dávid nem volt benne, remélem tudod.- magyarázta a bokorból.
2010. április 26. 21:22
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
-Hát aszthiszem már kezdek felvilágosodni.-mondtam de a fejemben még mindig nagy volt a kavarodás.- Ezt nem beszélhetnénk meg máshol?-tettem hozzá mert már zavart hogy egy bokorral beszélgetek.
2010. április 26. 21:28
|
|
kathleen |
|
Idézet (Rihannna @ 2010.04.26. 21:22)
-Hát aszthiszem már kezdek felvilágosodni.-mondtam de a fejemben még mindig nagy volt a kavarodás.- Ezt nem beszélhetnénk meg máshol?-tettem hozzá mert már zavart hogy egy bokorral beszélgetek.
-De, persze. Csak valami olyan helyet keress, ahol nem ismernek föl, és Béla vagy Ricsi nem járhat arra.- tekert a fejére egy kendőt, majd kijött a bokorból.
Közben írtam egy SMS-t Dávidnak, hogy ha lehet, jöjjön el értünk kocsival, ne kelljen a városba rohangálni, nehogy összefussunk Ricsiékkel.
(Bocsi, nekem most mennem kell. Majd csak jön még valaki.
2010. április 26. 21:30
|
|
RihannnaFaág™ |
|
(nem baj szia!)
Dávid azt üzente sms-ben hogy tízperc múlva érkezik.
-Dávid mindjárt itt lesz!-nyugtattam meg Anettet és vártuk hogy megjelenjenek az autó lámpáinak fényei, melyben Dávid mosolyogva vár majd ránk.
Dávid azt üzente sms-ben hogy tízperc múlva érkezik.
-Dávid mindjárt itt lesz!-nyugtattam meg Anettet és vártuk hogy megjelenjenek az autó lámpáinak fényei, melyben Dávid mosolyogva vár majd ránk.
2010. április 26. 22:26
|
|
angelitahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.20. Hozzászólás: 376 Csatolások: 236 Azonosító: 77547 offline
|
(Bocsi lányok decsak most tudtam jönni...
)El sem telt 10 perc és Dávid már ott volt az orrunk ellött szürke csillogó Suzukijával.
Hello lányok!-köszönt mosolygó arccal Dávid.
Lia minden rendben?-érdeklödött majd miutám megnyugtatoan bolintottam ,elindultunk.
Hello lányok!-köszönt mosolygó arccal Dávid.
Lia minden rendben?-érdeklödött majd miutám megnyugtatoan bolintottam ,elindultunk.
2010. április 26. 22:30
|
|
RihannnaFaág™ |
|
A kocsiban sokkal nagyob biztonságban voltunk mint eddig és ezt nem csak tudtuk hanem éreztük is. Egyre jobban vonzódtam Dávidhoz.
-Hova is megyünk?-kérdezte Anett.
2010. április 26. 22:34
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.20. Hozzászólás: 376 Csatolások: 236 Azonosító: 77547 offline
|
Idézet (Rihannna @ 2010.04.26. 22:30)
A kocsiban sokkal nagyob biztonságban voltunk mint eddig és ezt nem csak tudtuk hanem éreztük is. Egyre jobban vonzódtam Dávidhoz.
Arra gondoltam hogy mehetnénk a sulihoz hisz a nyári szünetben senki sem szokott ott lenni.
2010. április 26. 22:37
|
|
RihannnaFaág™ |
|
Mikor átgondoltam ezt a sulis dolgot akkor kinyögtem:
-A sulihoz!
-Oké!-mondta Dávid és elfordult az iskola felé.
(bocsi de most mennem kell. folytethatod...majd holnap megnézem hogy áll a könyv! hajrá szia!!
)
-A sulihoz!
(bocsi de most mennem kell. folytethatod...majd holnap megnézem hogy áll a könyv! hajrá szia!!
2010. április 26. 22:46
|
|
|
Idézet (Rihannna @ 2010.04.26. 22:37)
Mikor átgondoltam ezt a sulis dolgot akkor kinyögtem:
-A sulihoz!
)
-A sulihoz!
Biztos voltam benne hogy itt nyugodtan beszélgethetünk Anettel.
Megérkeztünk.Dávid kérdöen nézett rám a nagy barna szemei megigéztek.(huh ez nyálas
Megvárhatsz ha akarsz-mondtam Dávidnak.
Csak ennyi is kellett neki arca ujra derube öltözött és széles mosollyal az arcán kinyögte:szivesen megvárlak.
2010. április 27. 15:19
|
|
kathleen |
|
Idézet (angelitah @ 2010.04.26. 22:46)
Biztos voltam benne hogy itt nyugodtan beszélgethetünk Anettel.
Megérkeztünk.Dávid kérdöen nézett rám a nagy barna szemei megigéztek.(huh ez nyálas
)
Csak ennyi is kellett neki arca ujra derube öltözött és széles mosollyal az arcán kinyögte:szivesen megvárlak.
Éreztem, hogy kettőnk közt valami kezd kialakulni, de egyben féltem is, hiszen még nem ismerem olyan jól Dávidot, és ki tudja, talán ez is a többiek tervének része. Próbáltam bizalmatlanságomat elbújtatni.
2010. április 27. 19:13
|
|
RihannnaFaág™ |
|
Mivel az isi kapuja zárva volt a kerítésen kellet átmásznunk, ami nem sikerült zökkenőmentesen ugyani mikor már a kerítésen ültem egyszer csak elvesztettem az egyensúlyomat és...PUFF!!!...hanyatvágódtam az udvarrnak a szélére. De legalább átjutottam gondoltam magamban majd elkezdtem feltápázkodni a földről...
2010. április 27. 19:58
|
|
kathleen |
|
Idézet (Rihannna @ 2010.04.27. 19:13)
Mivel az isi kapuja zárva volt a kerítésen kellet átmásznunk, ami nem sikerült zökkenőmentesen ugyani mikor már a kerítésen ültem egyszer csak elvesztettem az egyensúlyomat és...PUFF!!!...hanyatvágódtam az udvarrnak a szélére. De legalább átjutottam gondoltam magamban majd elkezdtem feltápázkodni a földről...
Közben eszembe jutott, hogy remélem Dávid nem látott a kocsiból, mert akkor ez nagy égés, majd beültünk Anettel az iskola udvarán lévő padra.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: