A sztárpár, akiket már egy ideje üldöznek a riporterek a szakításokról szóló hírekkel, elintézettnek tekintik a dolgot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin és Jessica: vége?
2010. április 12. 20:12
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
jó tudjuk,már több,mint 3 éve folyamatosan szakítanak :\
érdekes,hogy még pár napja Jesse sétáltatta Justin 2 boxerét is,nyilván azért mert szakítottak de még jó barátok maradtak
Jessica egyébként azt nyilatkozta,hogy neki tetszik a film története és örül,hogy Justin újra forgat
nem hiszem,hogy otthon őrjöng a féltékenységtől
érdekes,hogy még pár napja Jesse sétáltatta Justin 2 boxerét is,nyilván azért mert szakítottak de még jó barátok maradtak
Jessica egyébként azt nyilatkozta,hogy neki tetszik a film története és örül,hogy Justin újra forgat
2010. április 12. 20:45
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
csak justin nehogy megin' összejöjjön azzal a cipóképűvel...
2010. április 12. 21:09
háát én annyira soha nem bírtam Jessicát...Cameront se annyira de akk inkább ő mint Jessica
2010. április 13. 17:07
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
aranyos pár voltak, de most tényleg szakítottak? mert ezt már annyiszor hallottuk
amióta csak járnak, minden évben van szakítási hír róluk.. több is
2010. április 13. 17:19
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2010.04.13. 17:07)
aranyos pár voltak, de most tényleg szakítottak? mert ezt már annyiszor hallottuk
amióta csak járnak, minden évben van szakítási hír róluk.. több is 
Jessica tegnap is együtt sétáltatta az ő kutyáját Justin boxereivel,szóval erősen kétlem
2010. május 29. 12:12
|
farkaska71új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 16715 offline
|
Én itt vagyok vigasznak!!! :-)))
2011. február 27. 12:48
Nem tudom h mért kell mindig a szakításukról pletykálni,hiszen még együtt vannak.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: