Justin csak tetteti a szüleinek, hogy rendes meg minden...De tökre nem az és amióta ellátogatott hozzá a népszerűség, azóta minden újságíró, paparazzik, riporterek a nyakában vannak és ennek köszönhetően fény derült az igazságra. Kíváncsi lennék mit szóltak ehhez az interjúhoz a szülei!Justin, az, hogy a dalaid nekünk szólnak?A hangod nélkül nem vagy más, csak egy átlagos ember!(a hangoddal meg egy b**i(bocsi fanok!!!))Amúgy is, csak azért lettél híres, mert volt egy támogatód(Usher), ja meg, mert a tehetséged helyett a pénzed beszél!
Jah és te meg Beyoncé???Na ne!Még az anyádnak is elmenne!
De am összeillesz Selenával <3!Mondjuk lehet, hogy Sel nem járna jól veled!
Justin utálja a szülőket és a szabályokat
2010. május 03. 22:11
|
|
I love Justin Bieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.29. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 126052 offline
|
Szeretem Justint
Szerintem édiiii(ez a cikk is xD)
2010. május 09. 16:45
|
|
glitterbabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 1 Azonosító: 126485 offline
|
Gyerekes és bugyuta,ennyi Justin.
2010. május 17. 15:09
mennyi esze van má' ennek a gyereknek? ha nem lennének szülei sehol se lenne ez a kölyök.
Justin utálja a szülőket és a szabályokat, én meg Justint utálom.
Justin utálja a szülőket és a szabályokat, én meg Justint utálom.
2010. május 17. 15:16
Hülyegyerek... Valaki basszon már le neki kettőt. Deformált, amerikai átlagtahó ideál.
2010. május 22. 17:16
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
lázadó és kész..ennyii..
2010. május 26. 21:07
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
Idefigyelj BeCCaSTaR ha nem szereted akkor nem kell kinyílvánitanod!!!!!Mert valaki szereti és ezt tiszteletbe kéne tartani.Én szeretem,de viszont legalább én tiszteletben tartom azt,hogy valaki nem szereti....!És szerintem nem beképzelt,mert eltudom képzelni,hogy mennyire elege lehet a szüleiből meg a szabályokból!!!!Nekem is elegem van belőle nem is kicsit...!!!!!!!
2010. május 26. 21:09
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
És amugymeg Köszi Justin!!xD Én hallgatom egész nap
2010. május 26. 21:12
Idézet (Daniella100 @ 2010.05.26. 21:07)
Idefigyelj BeCCaSTaR ha nem szereted akkor nem kell kinyílvánitanod!!!!!Mert valaki szereti és ezt tiszteletbe kéne tartani.Én szeretem,de viszont legalább én tiszteletben tartom azt,hogy valaki nem szereti....!És szerintem nem beképzelt,mert eltudom képzelni,hogy mennyire elege lehet a szüleiből meg a szabályokból!!!!Nekem is elegem van belőle nem is kicsit...!!!!!!!
Oh, szegény Te (Ti)...
De ugye azért még szuicid hajlamaid nem ébredtek ettől?! Na, csak óvatosan!
2010. május 26. 21:16
Idézet (Tamás2.0 @ 2010.05.26. 21:13)
Ha nem lenne Viva-tv, itt a fórumon lenne kb. 30 rajongója... 
Ha véletlenszerűen alapszintű lexikális tudású kérdésekhez kötnék a regisztrációt, vagy a belépést, nem lenne az még egy sem.
2010. május 31. 20:58
és miért nem mondhatom meg a véleményem? (am, ha valakit megbántottam, akkor elnézést kérek...)
2010. június 01. 18:35
|
|
Vencsy95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 4 Azonosító: 77107 offline
|
Mindenkinek joga van megírni a véleményét..De az meg hülyeség, hogy utálja a szüleit!!Már milliószor elmondta, hogy az anyukája a legfontosabb számára és ez így is van..Én hiszek neki!!
2010. június 22. 16:07
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
És szerintem nem beképzelt,mert eltudom képzelni,hogy mennyire elege lehet a szüleiből meg a szabályokból!!!!Nekem is elegem van belőle nem is kicsit...!!!!!!!
Gondolom magarda főzöl, takarítasz, mosol és te keresed meg azt a pénzt amiből ruházkodsz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: