A Narancsvidék sorozat egykori sztárja, Mischa Barton nincs jó passzban. Nem elég, hogy kerüli a siker, de még az expasija is rajta köszörüli a nyelvét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dagadt vagy Mischa!
2010. április 12. 14:18
Kedves cím...amúgy szerintem a volt pasija ássa el magát, hogy lehet valaki ennyire bunkó? Inkább nem mondom mit csinálnék az ilyen emberrel...
2010. április 12. 15:34
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
úristenem... igaz, nem szeretem Mischa-t de azért kövérnek egyáltalán nem lehet mondani. legalább mostmár nem néz ki úgy mint egy gebe ló... az expasi meg csak kussuljon, ha ő sem olyan tökéleltes...
2010. április 12. 15:41
én szeretem mischát,és egyáltalán nem dagadt. nézzetek utána : www.mischa-b.com
2010. április 12. 16:39
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
h lehet vki ilyen bunkó????
azt sem értem h lehet vkit lekövérezni?? az egész nézőpont kérdése...egy sovány ember szemében egy nála teltebb ember kövér...de ha egy 140 kg-s ember meglát egy 76kg-s embert akkor nem mondja azt h de kövér hanem azt h dejó neki h ilyen vékony...
azt sem értem h lehet vkit lekövérezni?? az egész nézőpont kérdése...egy sovány ember szemében egy nála teltebb ember kövér...de ha egy 140 kg-s ember meglát egy 76kg-s embert akkor nem mondja azt h de kövér hanem azt h dejó neki h ilyen vékony...
2010. április 12. 16:54
|
|
Arteszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.29. Hozzászólás: 226 Csatolások: 43 Azonosító: 113519 offline
|
ekkora paraszt gyökeret mint a pasija... az alap hogy ilyennel nem illik egy nőt cikizni, de ráadásul pont ő pofázik aki alapból kövér... tiszta szégyen!!! -.-
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: